Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
kokosanek napisał(a):A ja lubie Zagłębie.Pozdro z Warszawy od kibica Pogoni
Adam1906 napisał(a):Niestety, tacy jak Ty, to jednostki. Wystarczy wejść na forum Pogoni Szczecin, żeby jednoznacznie stwierdzić, iż ciśnienie pogoniarzy na sosnowieckie Zagłębie jest większe, niż np. Gieksiarzy czy Niebieskich! Byłem naprawdę w szoku, jak czytałem teksty z co drugim słowem kur.., ch.. itp!!! Niestety wniosek jest jeden: paprykarze OUT
sosnowiec1948 napisał(a):Adam1906 napisał(a):kokosanek napisał(a):A ja lubie Zagłębie.Pozdro z Warszawy od kibica Pogoni
Niestety, tacy jak Ty, to jednostki. Wystarczy wejść na forum Pogoni Szczecin, żeby jednoznacznie stwierdzić, iż ciśnienie pogoniarzy na sosnowieckie Zagłębie jest większe, niż np. Gieksiarzy czy Niebieskich! Byłem naprawdę w szoku, jak czytałem teksty z co drugim słowem kur.., ch.. itp!!! Niestety wniosek jest jeden:paprykarze OUT
Adam nie spinaj się tak. Ciekawe na jakim forum to widziałeś?? To właśnie przez takich jak tych upadają największe zgody.
SO_1906 napisał(a):Za bzdury to banami straszą... A jak trzeba to ich nie ma! BARANY
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników