w następnej rundzie przeciwnika (o ile awansujemy oczywiśćie) poznamy przez losowanie? :>
a co do losowania to uważam, że udane

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Kadziu napisał(a):a ja mam pytanie z innej beczki
w następnej rundzie przeciwnika (o ile awansujemy oczywiśćie) poznamy przez losowanie? :>
a co do losowania to uważam, że udaneoby mecz Rucha z (L) był we wtorek a w środę na Zagłębie - Pogoń :D
patrios91 napisał(a):Nie mozna tylko trzeba![]()
![]()
A ja z innej beczki. Nasz klub chce sie wypromowac w tym sezonie glownie w Pucharze Polski. Chce sie wypromowac,a na losowanie Pucharu Polski wysyla kolejnego z rodziny Szatana przydupasa. Ktos kto reprezentuje Zaglebie Sosnowiec w TV musi budzic szacunek. Pan ktory pewnie nie umie czysto kopnac pilki(tak wyglada...nie chce nazywac inaczej) ,z "bujna" fryzurką, cichym glosikiem i sadlem na wierzchu raczej nie kojarzy sie zbyt dobrze. Wiem ze ludzi nie ocenia sie po wygladzie ,ale tu chodzi o reprezentowanie naszego klubu i wizerunek jest bardzo wazny. Panie Szatan ...rodzine niech pan sobie zatrzyma w rodzinnym gronie ,a nie pcha do TV.![]()
Na forach chorzowscy juz sie smieja z naszego "przedstawiciela"..ale to akurat nie bardzo mnie obchodzi.
ketek napisał(a):reprezentujemy nasz kraj.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników