zróbmy coś w końcu dla zagłębia i zorganizujmy się wszyscy. wprowadził bym w końcu coś takiego jak dzielnicowy danej dzielnicy w sosnowcu który by organizował spotkanie z kibicami danej dzielnicy i motywował ich do wspólnego działania na rzecz zagłębia i żeby obudził ducha i serce w kibicach prowadził składki np na bluzy ,koszulki smycze z danej dzielnicy i z zagłębia wyznaczał miejsce zbiórki dzielnic żeby każda dzielnica jeździła razem na mecze i żeby podnieś frekwencje bo po takich zmianach myślę ze na 100% by więcej kibiców było na meczach u nas i na wyjazdach w końcu trzeba coś zrobić żeby to jakoś miało ręce i nogi a dużo ludzi by się cieszyło jak by miało np bluzę zagłębia z dzielnicy i nawet wtedy by było widać ile osób z danej dzielnicy jeździ na mecze obudźmy w sobie zagłębie dzieli nas wiele spraw ale jeden klub łączy nas pokarzmy hanysom ze zagłębie ma lepszych kibiców i najlepszych na południu do tego wprowadziłbym punkty dla dzielnic za frekwencje za grafy za ilość zamówionych bluz koszulek smyczek których w sosnowcu mało prawie wcale niech nas widać na sosnowcu w barwach opinie na ten temat mile widziane i lepsze propozycje wysyłać na e-mail sosna1906@interia.pl i na koniec przyśpiewka moja miłość ma drużyna herb zagłębia w sercu mam bo sosnowiec to jest siła cza hanysów w mordę lać
Cyfra 14 w twoim nicku to wiek ,czy iloraz inteligencji Ponapinaj się na swoim forum człowieku ,bo u nas twoje teksty nikogo nie obchodzą. Przegraliście z kretesem - na boisku i kibicowsko ,a teraz muszę jeszcze czytać twoje wypociny. Pogadaj sobie z kolegami o grze waszych "piłkarzy" ,zamiast zaśmiecać nam Forum.
PS:Co do lat 90-tych - pamiętasz je dlatego ,że od tamtych czasów Górnik gra taka padakę
sosna1906 zrozum że to jest forum na którym owszem wypowiadają się kibice, ale nie jest to forum na którym ogarniane są sprawy związane z ruchem kibicowskim w Zagłębiu, tutaj co najwyżej można je skomentować, jeśli już jakieś działania zostaną podjęte. Propozycje możesz zgłaszać na innym forum. Pozdro