Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
trol90 napisał(a):tak bedziesz musiał bo bilety są tylko na caly dzien za 10 zł albo na Zagłebie za 5 zł. Biletów na pojedyncze mece nie związane z Zagłebiem niema. Bo dzisiaj mój kumpel chcial wejsc na mecz na 17 to musial kupic cały karnet za 10 zł na caly dzien
greno37 napisał(a):trol90 napisał(a):tak bedziesz musiał bo bilety są tylko na caly dzien za 10 zł albo na Zagłebie za 5 zł. Biletów na pojedyncze mece nie związane z Zagłebiem niema. Bo dzisiaj mój kumpel chcial wejsc na mecz na 17 to musial kupic cały karnet za 10 zł na caly dzien
nie masz racji można kupić bilet na każdy mecz osobno po 5zeta
Wczoraj rozpoczęła się trzecia edycja Turnieju o Puchar Prezydenta Miasta Sosnowca, a prezes Pol-Aqua Zagłębie Sosnowiec – Adam Bernat – myśli już o tym, kogo zaprosić za rok.
- Tak jak mówiłem wcześniej. Z każdym rokiem obsada turnieju będzie silniejsza. W tegorocznych rozgrywkach mamy jedne z najlepszych ekip w Europie, ale za rok chcemy, aby dotarła do nas drużyna zza oceanu - mówi prezes.
Na pytanie, czy może przyjadą do Sosnowca Pingwiny, ale te z Pittsburgh’a, sternik klubu uśmiechnął się i odpowiedział.
– Jest pan blisko, bardzo blisko.
Nieoficjalnie mówi się, że będzie to ekipa Chicago Blackhawks, występująca w dywizji centralnej konferencji zachodniej. Klub ma na swoim koncie 3-krotne zdobycie Pucharu Stanleya, raz sięgnął po tytuł Mistrza Konferencji i 13-krotnie był Mistrzem Dywizji.
[/quote]greno37 napisał(a):trol90 napisał(a):tak bedziesz musiał bo bilety są tylko na caly dzien za 10 zł albo na Zagłebie za 5 zł. Biletów na pojedyncze mece nie związane z Zagłebiem niema. Bo dzisiaj mój kumpel chcial wejsc na mecz na 17 to musial kupic cały karnet za 10 zł na caly dzien
nie masz racji można kupić bilet na każdy mecz osobno po 5zeta
Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem i Zagłębie awansuje do finału turnieju hokejowego, to spotkanie o 1. miejsce zamiast o godz. 20:00, zostanie rozegrane o godz. 17:00.
- Czekamy na wynik dzisiejszego meczu. Jeżeli wygramy, to jesteśmy w finale. Z myślą o kibicach, którzy wybierają się na spotkanie z Ruchem Radzionków, przełożymy finał na godzinę 17:00, aby hokej i piłka nie nakładały się. Będziemy się starać także o podstawienie autobusów, które przewiozą kibiców spod Stadionu Zimowego na Stadion Ludowy. – wyjaśnia prezes klubu Adam Bernat.
MG/sosnowiec.info.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników