^m@rcin^ napisał(a): Jakie kilkanascie klubow zrobilo flagi forumowiczow ?? Ja nie widzialem zadnej :) A flagi z adresem juz widzialem.
Irc#Lech, e-Widzew, wymień mi jakąś polską flagę z adresem bo nie przypominam sobie ani jednej.
bankier napisał(a):a sprawa druga: adres ma być, a jak sie to komus nie podoba to nie musi się składać na flagę!
Masz rację. Za kilkanaście lat kiedy na Ludowy będzie przychodziło po 30 tys. ludzi będziemy mieli w cholere flag na których każdy będzie wypisywał co mu się umyśli. I na swoją obronę będą mogli powiedzieć to co napisałeś powyżej.
Krawiec napisał(a):Myślę ,że już teraz zaczaiłeś i nie bedziesz mieszać kwestii zarabiana na jakiejś ideii z dobrze pojetą reklamą ruchu kibicowskiego.
Ciekawe czy wpłacisz choćby parę złotych ?
Sprytnie to napisałeś, ale wydaje mi się, że to ty nie zaczaiłeś o czym ja piszę. Nigdzie nie napisałem, że dzieki temu adresowi na fladze ktoś będzie zarabiał. A nawet przeciwnie, nie miałbym nic przeciwko gdyby chłopacy na niej (stronie) zarabiali, przecież wkładają w to kawał zdrowia. Zakończmy ten temat bo argumenty w stylu młotki w herbie czy nazwy dzielnic pokazują, że rozmawiamy o dwóch różnych rzeczach.
Chciałem jeszcze napisać o ilości flag o których napisałeś w swoim poprzednim pocie, ale chyba byście mnie po tym już zlinczowali. :D Pozdrawiam wszystkich zbulwersowanych :wink:
Howk