Zbiórka Pieniędzy Na Flage Forum ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Tomaszek 2003-10-20, 3:20 pm

no podobnie twierdze jak Fabian, czemu mialby ktos niszczyc flage wlasnego klubu :? a przeciez wiele druzyn ma flagi zwiazane z internetem wiec czemu my mielibismy nie miec oczywiscie nie mowie o zgapianiu pomyslu. Przeciez forumniaki wypowiadaja sie praktycznie u nas na forum (a nie na jakis kibicach czy innych) wiec nie rozumiem czemu mielibysmy nie miec flagi, przciez nie każda flaga musi byc w stylu hooligan`s czy ultras czy tym podobnym.
P.S.
Wlochaty nie liczy sie ilość ale jakość :wink:
Tomaszek
Żółta kartka

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-20, 3:47 pm

_sZaDi_ napisał(a):hmm a mam pytanie : mianowicie jak sie wasz pomysl nie spodoba komus ze tak powiem z wyzszje instancji :]] i wam potarga ta flage czy zakarze jej wieszania to co..?

:shock: Kto nam potarga flage ZAGŁĘBIA ??
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

...

Postprzez Krawiec nz 2003-10-20, 4:58 pm

...Kolego greg1906 weź już sobie odpuść walkę z adresem bo podejmowałeś temat wcześniej i nikt się z twoim rozumowaniem nie zgodził. Jest już po głosowaniu i zajmujemy się zbieraniem keszu a nie dywagowaniem na temat słuszności umieszczania adresu.

Monti nie denerwuj się, jest dokładnie tak jak mówisz , adres na fladze jest dowodem identyfikacji kibiców ze stroną i jednocześnie uznaniem waszej niekomercyjnej pracy dla Zagłębia.
Bez strony nie byłoby forumowiczów i pomysłów, które już udało się zrealizować , bez strony byłoby smutniej w życiu.

Wiec nie chrzań greg , że kto ma trafić na stronę to trafi, bo to tak jakby ktoś powiedział , po co rozwieszać plakaty na mieście , przecież kto ma trafić na mecz to trafi.

Szadi , jeśli ktoś z tzw. "wyższej instancji" miałby potargać flagę Zagłębia, to niech się zastanowi po co przychodzi na Ludowy . Czy sobie porządzić i podyrygowac ludźmi, czy też zeby wesprzeć klub od strony tyrybun.

Ta, jak to powiedziłeś "wyższa instancja" marzy o pierwszej lidze i frekwencji pow 20 tys. klibiców, a jednocześnie miałaby targać flagi , które rozwijają ruch kibicowski na Zagłębiu?

Nie wierzę żeby wśród starszyzny znalazł się ktoś taki .

I jeszcze jedno do tych , którzy uważają że mamy za dużo flag. Mnie się tak nie wydaję . Nawet jeśli zdarzy się , że na Radzionkowie czy w przyszłym sezonie będzie za mało miejsca dla wszystkich flag (zazwyczaj prawie połowa płotu jest wolna) to nie znaczy ze mamy zatrzymać się w rozwoju i wywieszać te same flagi przez następne 10 lat. Gorsze flagi powinny ustąpić miejsca na płocie lepszym, a te pomniejsze - jak pisał kiedyś Soyer -w razie potrzeby mozna rozłożyć na trybunach .

Houk !
Krawiec nz

Postprzez Franz 2003-10-20, 6:01 pm

Moim skromnym zdaniem to co pisze Greg1906 w tym temacie to sa bzdury. Odkąd na forum pojawił się pomysł zrobienia takiej flagi wszyscy twierdzili że ta fana powinna być z adresem stronki. To dobrze że więcej kibiców będzie widziała adres tej strony, bo może wejdą tutaj chociaż z ciekawości a stronka jest prowadzona bardzo profesjonalnie i nie mamy się czego wstydzić. pozdro dla autorów.
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Greg1906 2003-10-21, 7:13 pm

Monti napisał(a): A co ci strona przeszkadza ? jak są relacje na żywo i aviki to zajebiście wtedy ci nie przeszkadza. Jak autorzy serwisu wydają kase na telefony komórkowe i opłate serwera wtedy ci nie przeszkadza ? A jak ktoś to docenił i chce adres umieścić na fladze to ci przeszkadza tak ? Nie żeby mi na tym zależało ale zirytował mnie ten wpis . Srał pies z tym adresem jak bedziemy chcieli to sami sobie zrobimy flage z adresem strony .

Powiem krótko: strona jest bardzo profesjonalna, odwalacie kawał dobrej roboty, tym bardziej, że robicie to za przysłowiowy "uścisk ręki". Nie rozumiem skąd ten wniosek, że coś mi przeszkadza. Flaga forumowiczów tak!!! To forum stało się zaczynem do wielu inicjatyw, które obserwowaliśmy na Ludowym, pewnie jeszcze wiele dobrych pomysłów na nim powstanie, jest grupa osób, która się się identyfikuje z forum i nie widzę powodu, żeby ta flaga nie powstała. Ale bez adresu :D . FLAGA NIE JEST MIEJSCEM NA REKLAMĘ CZEGOKOLWIEK. Kilkanaście klubów które zrobiło przed nami flagi "forumowskie" myślało tak samo i nie umieściło swojego adresu, to chyba o czymś świadczy. I nie odpowiadajcie w stylu "to my będziemy pierwsi".
P.S. Monti czyżbym był pierwszym forumowiczem, któremu dało się Ciebie zirytować :wink: ?
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-21, 8:11 pm

Greg1906 napisał(a):
Monti napisał(a): A co ci strona przeszkadza ? jak są relacje na żywo i aviki to zajebiście wtedy ci nie przeszkadza. Jak autorzy serwisu wydają kase na telefony komórkowe i opłate serwera wtedy ci nie przeszkadza ? A jak ktoś to docenił i chce adres umieścić na fladze to ci przeszkadza tak ? Nie żeby mi na tym zależało ale zirytował mnie ten wpis . Srał pies z tym adresem jak bedziemy chcieli to sami sobie zrobimy flage z adresem strony .

Powiem krótko: strona jest bardzo profesjonalna, odwalacie kawał dobrej roboty, tym bardziej, że robicie to za przysłowiowy "uścisk ręki". Nie rozumiem skąd ten wniosek, że coś mi przeszkadza. Flaga forumowiczów tak!!! To forum stało się zaczynem do wielu inicjatyw, które obserwowaliśmy na Ludowym, pewnie jeszcze wiele dobrych pomysłów na nim powstanie, jest grupa osób, która się się identyfikuje z forum i nie widzę powodu, żeby ta flaga nie powstała. Ale bez adresu :D . FLAGA NIE JEST MIEJSCEM NA REKLAMĘ CZEGOKOLWIEK. Kilkanaście klubów które zrobiło przed nami flagi "forumowskie" myślało tak samo i nie umieściło swojego adresu, to chyba o czymś świadczy. I nie odpowiadajcie w stylu "to my będziemy pierwsi".
P.S. Monti czyżbym był pierwszym forumowiczem, któremu dało się Ciebie zirytować :wink: ?

Jakie kilkanascie klubow zrobilo flagi forumowiczow ?? Ja nie widzialem zadnej :) A flagi z adresem juz widzialem.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez bankier 2003-10-21, 9:20 pm

dzis moja siostra wpłaciła w sklepiku dwadziescia zeta 8)

a sprawa druga: adres ma być, a jak sie to komus nie podoba to nie musi się składać na flagę!

jest to pewien sposób promocji nas kibiców Zagłebia - nie tylko przez pryzmat tego co dzieje sie na trybunach Ludowego! a komu przeszkadza adres forum na fladze? przecież jest to flaga mająca symbolizować nas forumowiczów! jak iść tropem rozumowania grega to flagi typu: "Zagórze", "Środula" czy "Niwka" nie powinny powstać bo sa one formą reklamy pewnej grupy ludzi kibicującej Zagłebiu!

:?
bankier

Postprzez jasju 2003-10-21, 11:39 pm

Jak flaga forumowiczow moze byc bez adresu, przeciez jak zniknie adres to chyab nazwiemy ja flaga internautow, adres POZOSTAWIC. Przeciez to zadna reklama, a co za ten link forum dostaje miliony?? A pozatym juz po glosowaniu wiec zbierac kase.

Szadi nie przesadziles??:D
jasju
Niwka Fans

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-22, 6:25 am

Mamy juz 112 zl.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

...

Postprzez Krawiec 2003-10-22, 10:38 am

...Greg przesadzasz , przecież nie wpisujemy na fladze inter groclin auto ani polska energia , ani też coca-cola . Idąc tym tokiem rozumowania powinnismy wywiesić białe flagi , a juz na pewno zlikwidowac młotki na fladze Zagłębia Dąbrowskie, bo to reklama górnictwa albo herb Sosnowca bo to reklama Urzędu Miasta. Strona jest non profit a poza tym tak jak powiedział jasju adres odnosi sie bezpośrednio do forum, a tylko posrednio do strony. Myślę ,że już teraz zaczaiłeś i nie bedziesz mieszać kwestii zarabiana na jakiejś ideii z dobrze pojetą reklamą ruchu kibicowskiego.
Ciekawe czy wpłacisz choćby parę złotych ?

Ps. Jutro postaram się wpłacić deklarowane 20

Pozdro
Krawiec

Re: :)

Postprzez Greg1906 2003-10-22, 9:51 pm

^m@rcin^ napisał(a): Jakie kilkanascie klubow zrobilo flagi forumowiczow ?? Ja nie widzialem zadnej :) A flagi z adresem juz widzialem.

Irc#Lech, e-Widzew, wymień mi jakąś polską flagę z adresem bo nie przypominam sobie ani jednej.
bankier napisał(a):a sprawa druga: adres ma być, a jak sie to komus nie podoba to nie musi się składać na flagę!

Masz rację. Za kilkanaście lat kiedy na Ludowy będzie przychodziło po 30 tys. ludzi będziemy mieli w cholere flag na których każdy będzie wypisywał co mu się umyśli. I na swoją obronę będą mogli powiedzieć to co napisałeś powyżej.
Krawiec napisał(a):Myślę ,że już teraz zaczaiłeś i nie bedziesz mieszać kwestii zarabiana na jakiejś ideii z dobrze pojetą reklamą ruchu kibicowskiego.
Ciekawe czy wpłacisz choćby parę złotych ?

Sprytnie to napisałeś, ale wydaje mi się, że to ty nie zaczaiłeś o czym ja piszę. Nigdzie nie napisałem, że dzieki temu adresowi na fladze ktoś będzie zarabiał. A nawet przeciwnie, nie miałbym nic przeciwko gdyby chłopacy na niej (stronie) zarabiali, przecież wkładają w to kawał zdrowia. Zakończmy ten temat bo argumenty w stylu młotki w herbie czy nazwy dzielnic pokazują, że rozmawiamy o dwóch różnych rzeczach.
Chciałem jeszcze napisać o ilości flag o których napisałeś w swoim poprzednim pocie, ale chyba byście mnie po tym już zlinczowali. :D Pozdrawiam wszystkich zbulwersowanych :wink:
Howk
Greg1906
Nadzieja białych

...

Postprzez Krawiec 2003-10-22, 11:49 pm

...Jakie młotki w herbie człowieku ? Wyraźnie w poprzednim poście stoi, że chodzi o młotki na fladze "Zagłębie Dąbrowskie" , które jakiś upierdliwiec mógłby nazwac reklamą górnictwa . Sam bezsensownie doczepiłeś się do adresu forum jakby to było coś złego, a teraz dajesz dowód swojej niewiedzy (chyba dawno nie byłes na Ludowym skoro popełniasz takie błędy )

Kibice Celiticu wypisują sobie na flagach swoje imiona i jest ok ! A ty chyba jesteś bardziej dyskutas , niż kibic .

Ameno w tej kewstii !!!
Krawiec

Postprzez rkwa_1916 2003-10-23, 3:03 am

Kibice Celticu to przypadkiem nie maja na fanach imion zmarlych kolegow?Cos a'la 'Pisak' Gieksy?

PS.Dzieki Wojna - lezy mi na sercu dobro Zaglebia i dlatego zabieram glos w tej kwestii,nie chce sie wtracac,jesli mowie/pisze za duzo to sorawa,bo widze ze mala burza sie wywiazala.pzdr Wojna,pzdr Szadi.pzdr. Zaglebie.
rkwa_1916

Re: :)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-23, 8:39 am

Greg1906 napisał(a):
^m@rcin^ napisał(a): Jakie kilkanascie klubow zrobilo flagi forumowiczow ?? Ja nie widzialem zadnej :) A flagi z adresem juz widzialem.

Irc#Lech, e-Widzew, wymień mi jakąś polską flagę z adresem bo nie

IRC to jest irc a nie Forum :) E-widzwe to jest grupa Ultras !! Co to ma wspolnego z Forum ???
Cyberf@ni tez maja flage i Wisl@cy , Net F@nsi z gieksy !!!
Ale to sa grupy ULTRAS !

http://bytovia.pl/flagi/bytovia_www_bytovia_pl.htm
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Wojna 2003-10-23, 2:34 pm

rkwa_1916 napisał(a):Kibice Celticu to przypadkiem nie maja na fanach imion zmarlych kolegow?Cos a'la 'Pisak' Gieksy?

PS.Dzieki Wojna - lezy mi na sercu dobro Zaglebia i dlatego zabieram glos w tej kwestii,nie chce sie wtracac,jesli mowie/pisze za duzo to sorawa,bo widze ze mala burza sie wywiazala.pzdr Wojna,pzdr Szadi.pzdr. Zaglebie.

Spoko Po to jest forum RKwa.
Pozatym twoja frekwencja u nas(Wyjazdy) jest zadziwiajaca jestes czesciej niz nie jeden z forumowiczów.
Rowniez Pozdrówki
Wojna

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice