Zagłębie Sosnowiec - Raków Częstochowa (14.03.09)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - Raków Częstochowa (14.03.09)

Postprzez 19Chomik06 2009-03-10, 5:52 pm

zawsze musi być jakaś przeszkoda przed jednym z najciekaweiej zapowiadajacym sie mecze, :-(
19Chomik06

Postprzez glos_sprawiedliwosci 2009-03-10, 6:06 pm

manuel90 napisał(a):Jak to ktoś gdzieś napisał - "na stadionie nie ma demokracji"

Ale w Polsce obowiązuje demokracja. A prawo Polski stoi wyżej od prawa dżungli.

Post Łukiego19 właściwie wszystko wyjaśnia...

Czyli nic. Jakaś tam decyzja paru osób uzurpujących sobie tytuł władców trybun. Jeśli już coś postanwiacie to piszcie konkretnie a nie jakieś pitu pitu.

BTW Mysłałem, że kaptury i mięśniaki już przeniosły się na swoje forum. Jak widać nadzieja matką głupich.
glos_sprawiedliwosci

Postprzez 19Chomik06 2009-03-10, 6:27 pm

Było Jest i Będzie ZAWSZE ZAGŁĘBIE !!! TYLE w Temacie tego konfliktu !!! :brawo: :brawo: :brawo:
19Chomik06

Postprzez Przemek26 2009-03-10, 7:05 pm

glos_sprawiedliwosci napisał(a):
manuel90 napisał(a):Jak to ktoś gdzieś napisał - "na stadionie nie ma demokracji"

Ale w Polsce obowiązuje demokracja. A prawo Polski stoi wyżej od prawa dżungli.

Post Łukiego19 właściwie wszystko wyjaśnia...

Czyli nic. Jakaś tam decyzja paru osób uzurpujących sobie tytuł władców trybun. Jeśli już coś postanwiacie to piszcie konkretnie a nie jakieś pitu pitu.

BTW Mysłałem, że kaptury i mięśniaki już przeniosły się na swoje forum. Jak widać nadzieja matką głupich.

SKORO UWAŻASZ ŻE W PIŁCE NOŻNEJ NA TRYBUNACH PANUJE DEMOKRACJA WYJDŹ NA GNIAZDO LUB POD NIE I POWIEDZ SWOJE WYWODY GŁOŚNO.
Przemek26

Postprzez dziejus 2009-03-10, 8:00 pm

Ten bojkot przypomina mi powiedzenie:na zlosc mamie odmroze sobie uszy.Zarzad jest "be",ochrona jest "be" ale co do cholery sa winni pilkarze!Na dobre i na zle????ZAGŁĘBIE TO MY!!!A wy jeszcze nie daliscie szansy druzynie a juz ja bojkotujecie.Druzynie robicie na zlosc.Zarzad i ochrona to olewaja.Pomyslcie,jeszcze jest czas.Bojkotem i brakiem dopingu raczej nie pomozemy druzynie w awansie.A kazdy mecz jest b.wazny.
dziejus

Postprzez glos_sprawiedliwosci 2009-03-10, 8:06 pm

Jeśli zamierzacie pilnować, aby nikt na stadionie absolutnie niczego nie zaśpiewał to życzę powodzenia. Szczególnie po strzelonej bramce. W młynie możecie sobie robić co chcecie, w końcu demokracja i każdy wybiera do jakiej organizacji chce należeć. Jak dla mnie możecie sobie nawet iść do centrum na piwo w porze meczu.
A jeśli polityka tego Zagłębia Sosnowiec wam nie odpowiada to na nowy sezon zgłoście "prawdziwe nowe Zagłębie Sosnowiec" do rozgrywek B Klasy i chodźcie tam na mecze.

dziejus napisał(a):Pomyslcie,jeszcze jest czas.Bojkotem i brakiem dopingu raczej nie pomozemy druzynie w awansie.A kazdy mecz jest b.wazny.

Im nie chodzi o piłkarzy. W końcu ich motto to "Zagłębie to my" (czyt. kibole)
glos_sprawiedliwosci

Postprzez Kadziu 2009-03-10, 8:09 pm

dziejus napisał(a):Ten bojkot przypomina mi powiedzenie:na zlosc mamie odmroze sobie uszy.Zarzad jest "be",ochrona jest "be" ale co do cholery sa winni pilkarze!Na dobre i na zle????ZAGŁĘBIE TO MY!!!A wy jeszcze nie daliscie szansy druzynie a juz ja bojkotujecie.Druzynie robicie na zlosc.Zarzad i ochrona to olewaja.Pomyslcie,jeszcze jest czas.Bojkotem i brakiem dopingu raczej nie pomozemy druzynie w awansie.A kazdy mecz jest b.wazny.

dać mu gorzały!!

na pewno można bojkotować w inny sposób... piłkarze przecież potrzebują dopingu i trzeba go im dać... mam tylko nadzieję że ten bojkot nie przerodzi się w konflikt z zarządem tak jak w Legii :/
Kadziu

Postprzez davidian 2009-03-10, 9:11 pm

Nie jestem związany z ruchem kibicowskim ale trochę lipa z brakiem dopingu tym bardziej iż przyjedzie do nas ponad 500 medalików. Rozumiem bojkot na meczu ze Słubicami lub inna wioską. Tym bardziej ze jest to pierwsze spotkanie po dlugiej przerwie
Nie brałem udziału w dyskusjach z zarządem więc nie wiem jakie jest podłoże konfliktu.
davidian

Postprzez 19Chomik06 2009-03-10, 9:11 pm

dobrze napisanie bo jezeli bedzie tak jak na Legii to nie bedzie dobrze !!! ;-( ;-( ;-( ;-(
19Chomik06

Postprzez maciek123 2009-03-10, 9:34 pm

Można przecież na początek zasygnalizować problem tzn. wywiesić jakiś transparent do zarządu , zaśpiwewać cos do nich (kulturalnie) albo coś w tym stylu. Ale nie odrazu na taki ważny mecz , z klubem z regionu , pierwszy bo długiej przerwie gdzie każdy jest spragniony piłki i kibicowania. A tu tak wyjechali z grubej rury i jeszcze dokładnie niewiadomo o co chodzi. Takie jest moje zdanie , myśle że moge je wyrazić , a pozatym co będzie to będzie...

Przepraszam za błędy. Pozdrawiam ;]
maciek123

Postprzez Kumat_Andrzej 2009-03-10, 11:37 pm

Kupa śmiechu z tych Waszych postów, z przewagą kupy :)
Nie od dzisiaj wiadomo że o tym co się dzieje na trybunach decydują osoby które czynnie działają na meczach u Siebie a przede wszystkim wyjazdach! I to one nadstawiają dupsko za Zagłębiem a nie internetowi mentorzy rodem z tego forum.Głos sprawiedliwości swoim postami tylko udowadniasz jaki mierny poziom reprezentujesz i jak mało wiesz o tym co się dzieje na Zagłębiu, żenujący z Ciebie osobnik.Idź popłacz się z powodu braku dopingu.
Może kilku z Was się ocknie jak zobaczy sobie jak prowokacyjnie działa firma Scorpions na przykładzie ostatnich Derbów Śląska bądź naszych spotkań na Śląsku.Chcecie tego samego u nas? Chcecie żeby jakie flagi miały wisieć decydowała ochrona ?
Nikt nie bojkotuje piłkarzy, tylko decyzje zarządu. Zarząd ma to w dupie? Może jak na kolejny mecz przyjdzie 500 osób to się ockną że coś jest nie tak.
Kumat_Andrzej

Postprzez 19Chomik06 2009-03-11, 8:38 am

Kumat_Andrzej napisał(a):Kupa śmiechu z tych Waszych postów, z przewagą kupy :)
Nie od dzisiaj wiadomo że o tym co się dzieje na trybunach decydują osoby które czynnie działają na meczach u Siebie a przede wszystkim wyjazdach! I to one nadstawiają dupsko za Zagłębiem a nie internetowi mentorzy rodem z tego forum.Głos sprawiedliwości swoim postami tylko udowadniasz jaki mierny poziom reprezentujesz i jak mało wiesz o tym co się dzieje na Zagłębiu, żenujący z Ciebie osobnik.Idź popłacz się z powodu braku dopingu.
Może kilku z Was się ocknie jak zobaczy sobie jak prowokacyjnie działa firma Scorpions na przykładzie ostatnich Derbów Śląska bądź naszych spotkań na Śląsku.Chcecie tego samego u nas? Chcecie żeby jakie flagi miały wisieć decydowała ochrona ?
Nikt nie bojkotuje piłkarzy, tylko decyzje zarządu. Zarząd ma to w dupie? Może jak na kolejny mecz przyjdzie 500 osób to się ockną że coś jest nie tak.

Ten czlowiek napisał całą prawde pozdo dla Ciebie !!!
19Chomik06

Postprzez flex 2009-03-11, 8:57 am

Czytam i nie wierzę.
Najlepiej niech kibice sami sobie wybiorą firmę ochroniarską, sami ustalą ceny biletów, sami ustalą ile klub ma im dopłacać do wyjazdów, opraw itp. Jak to zostanie spełnione to kolejnym uprawnieniem będzie możliwość dokonywania selekcji przez kibiców na kasach.

Ja nie zamierzam nikogo bojkotować, przyjdę obejrzeć mecz.
flex
Administrator

Postprzez adas 2009-03-11, 9:23 am

Łuki19 napisał(a):W związku z niezbyt przychylnymi decyzjami zarządu, oraz brakiem jakichkolwiek chęci przeanalizowania naszych pomysłów, odgórnie bojkotujemy ten mecz nie angażując się w żadne elementy kibicowskiego rzemiosła.

Nie plakatujemy miast, nie wieszamy transów, oraz nie prowadzimy dopingu, a jeżeli i to pozostanie bez odzewu podjęte zostaną poważniejsze kroki, tak aby ktoś zobaczył że nie wszystko nam kibicom musi odpowiadać i pasować. Ponadto zmieniono firmę ochroniarską, która będzie „strzec” Ludowego tej wiosny. Nazwa „Scorpion” mówi wszystko i wyjaśniać problemu nie trzeba pamiętając ich sposób pracy podczas wizyt w Chorzowie, Zabrzu czy Bytomiu.

Szkoda że ten niezbyt miły czas nastał akurat na ciekawy mecz z Rakowem, jednak „głos trybun” musi zostać wreszcie usłyszany i brany pod uwagę przy jakichkolwiek nowinkach, pomysłach czy przedsięwzięciach.

To jest wersja oficjalna, a może podasz wersję prawdziwą? Co znaczy jakichkolwiek chęci przeanalizowania naszych pomysłów? Ceny biletów są takie jak właśnie kibice sobie zażyczyli, akcja dla fanclubów jest zgodnie z sugestiami kibiców - "Scorpion" - to jest ta jakakolwiek chęć?
adas

Postprzez Łuki19 2009-03-11, 10:09 am

ja to wkleiłem z forum kibicezagłebia wiec niewiem o co tam konkretnie chodzi, ale z tamtego forum wiem tez ze UZ równiez bedzie brał udział w protescie
Łuki19
Obserwowany

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice