Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
^m@rcin^ napisał(a):WOJTEK napisał(a):MŁYN TAK,OPRAWA NIE.PO CO KOMU?
Wojtek po co sie robi oprawe twoim zdaniem ??
_ToMaSzEk_ napisał(a):Jesteśmy w 3 lidze, czy warto robić oprawy na mecze raczej "słabej jakości" (w 3 lidze większość takich) np.mecz z carbo Fb wydalo o ile dobrze pamietam z 600 zl okolo a efekty poza racami byly raczej marne, doping, kartony. Czy na takie mecze warto wogóle formuować młyn :?
_ToMaSzEk_ napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):WOJTEK napisał(a):MŁYN TAK,OPRAWA NIE.PO CO KOMU?
Wojtek po co sie robi oprawe twoim zdaniem ??
Ale po co wydawać na oprawe 600 zł jak na taki mecz jak np. Carbo i tak nikt jej nie doceni.
No z młynem racja powinien byc ale gdyby również starsi w nim sie zbierali.
DaMi napisał(a):_ToMaSzEk_ napisał(a):Jesteśmy w 3 lidze, czy warto robić oprawy na mecze raczej "słabej jakości" (w 3 lidze większość takich) np.mecz z carbo Fb wydalo o ile dobrze pamietam z 600 zl okolo a efekty poza racami byly raczej marne, doping, kartony. Czy na takie mecze warto wogóle formuować młyn :?
Na doping nie wydaliśmy ani grosza :D
To może na takie mecze nie powinniśy przychodzić bo po co ???
Na meczach zbieramy kaske na oprawy a więc musimy coś robić bo jak ludzie nie widzą nic to raczej kaski nie dadzą bo pomyślą że ich kasa idzie na wina albo cos jesio innego. A kartony na meczu z Carbo zostały nam z Wrocławia to poszło to w koszty oprawy z Wrocka. I moim skromnym zdaniem ludzie przychodzą na mecze nie tylko po to żeby oglądać widowisko na boisku ale też na trybunach.
POZDRO DLA FB`03
^m@rcin^ napisał(a):A po co wogole chodzic na mecze ?? to tylko 3 liga oprawa slaba mlyn slaby gosci nie ma lepiej isc na wino po co marnowac czas. :wink:
Pozdrowienia dla tych co staraja sie to zmienic !!!
_ToMaSzEk_ napisał(a):No ja tam nie wiem ale przeciez przy zbieraniu do puszki mozna na puszce napisać np.na mecz z Radzionkowem i mówic że ludziom że sie zbiera na radzionków żeby pokazać sie z zajebista oprawą ( wiem pewnie jestem mądry tylko na necie )
RaRy napisał(a):Tomaszek wiesz po co??? bo co mecz zbieram $$ do puszki i ludzie jusz gadaja ze zbieramy pieniadze a gowno robimy czeba im pokazac co sie dzieje ze cos sie rob a jak sie powie ze $$ idzie na mecz wyjazdowy to jusz sie niektorzy wycofuja wiec jusz wiesz poco????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników