Gdzie najwięcej fanów ? ? ?

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Gdzie najwięcej fanów ? ? ?

Postprzez _sZaDi_ 2003-02-12, 10:30 pm

Siema...
...chce wprowadzić temat jaki dałem także na forum Legi i wywołam duże zainteresowanie.Chodzi tutaj o to która dzielnica S-c ma najwięcej fanów,chuliganów i gdzie są najlepsze ekipki.Nie piszcie przypadkiem <coś tam> pany!!!!-bo to nie na miejscu.Ma to być dyskusja na pewnym poziomie. pzdr z Niwki płd.

Ps. niech każdy opisze swoją dzielnice
_sZaDi_

Postprzez Puzon 2003-02-12, 11:25 pm

Szadi śmieszysz mnie coraz bardziej.Wydaje mi się że większośc twoich wypowiedzi gówno ma wspólnego z tematem, a chodzi tu jedynie o nabicie sobie ilości postów. O tematach które zakładasz raczej też nic dobrego nie można powiedzieć. Tyczy się to m.in. tego wątku.Po pierwsze pytanie powinno chyba dotyczyć nie tylko dzielnic S-wca, ale również Dąbrowy, Będzina czy Czeladzi(pozdro dla chłopaków z sekcji).Po drugie na jakiej podstawie chcesz żeby ktoś określał liczbę"fanów, chuliganów?" w swoiej dzielnicy.Może na oko.A wogółe to jak według ciebie wygląda "prawdziwy" chuligan?
Przemyśl chłopaku czasami co piszesz
Puzon
Adventure Group

Postprzez MuMiN 2003-02-12, 11:57 pm

Puzon trafne spostrzeżenie. Kiedyś też już o tym pisałem, tylko trochę w innym miejscu. Pozdrawiam.
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Postprzez WOJTEK 2003-02-13, 8:21 am

OSTROWY HOOLIGANS!JEST NAS MAŁO ALE WSZĘDZIE.W KOŃCU JA JESTEM ZAWSZE I WSZĘDZIE.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez _sZaDi_ 2003-02-13, 8:42 am

nie chodzi tutaj w dosłownym znaczeniu "chuligani" chodzi o to z której dzielnicy jeździ najwięcej tzn. kibiców, pisze ten temat bo nic sie nie dzieje na tym forum i będe pisał co mi sie podoba,a Twoje uwagi mnie nie ruszają...pzdr
_sZaDi_

Postprzez Pablo Piastino 2003-02-13, 9:32 am

Widzisz sZaDi, ty każesz moderatorowi wywalic tematy niektórych ludzi, ale jak wszyscy widzimy, to twe tematy nie znajduja uznania wśród ludzi...
Pablo Piastino

Postprzez WOJTEK 2003-02-13, 9:46 am

WIDZISZ SZADI.PAN CENZOR(MORALIZATOR)CIĘ NAMIERZYŁ :)
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2003-02-13, 11:07 am

Szadi to nie jest takie proste ocenic gdzie najwiecej jest fanow. Bo tak naprawde to jesli chodzi o nasz region zaglebiowski to wiadomo ze w Sosnowcu ich jest najwiecej.. Ale jesli chodzi o dzielnice Sosnowca.. To ciezko okreslic. Zreszta o co Ci tu chodzi.. ? Bo wiesz raz na meczu moze byc wiecej ludzi z Zagorza a innym razem z Pogoni... Wiec to roznie bywa. Ale jesli chodzi o Sosnowiec to wydaje mi sie ze Zagorze ma chyba najwiecej Fanow w Sosnowcu, zreszta ciezko jest to okreslic. Druga moze byc Srodula,Pogon,Centrum .. Pozdrawiam
Gość

Postprzez WOJTEK 2003-02-13, 1:05 pm

WIADOMO,ŻE NAJWIĘCEJ JEST TAM GDZIE JEST NAJWIĘCEJ LUDZI.DO TEGO NIE TRZEBA BYĆ DETEKTYWEM :lol: ALE NAJWIERNIEJSI SĄ NA OSTROWACH.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Rynek 2003-02-13, 8:49 pm

W DG tez sa osiedla(dzielnice) gdzie jedzi duzo fanow a przeciez mloda bojowka wiekszosci jest zDG
Rynek
Obserwowany

Postprzez Kamilsts 2003-02-13, 11:33 pm

Słuchajcie to do osób które uważają że posty zakładane przez Szadiego są niepotrzebne . Z tego co widzę to cieszą się one praktycznie największą popularnością więc chyba są potrzebne . No chyba że ma to ma być zupełnie martwe forum tylko wtedy będzie zupełnie niepotrzebne. W czasie sezonu piłkarskiego napewno będzie więcej postów związanych z tym co sie dzieje aktualnie takze poczekajmy . A zreszta jesli niepasuja wam te posty to niemusicie ich wcale odczytywac . To tyle w tej sprawie.

A jezeli chodzi o pytanie w poscie to wydaje mi sie ze najwieksza ilosc kibiców na mecze przybywa chyba z Zagórza.Ale mam nadzieje ze kiedys swoja stala i wieksza reprezentacje bedzie miala Niwka , bo jak narazie to niejest dobrze z naszym przybywaniem na mecze.
Kamilsts

Postprzez Gość 2003-02-14, 1:08 am

Z niwka to jest ciezko... tam to raczej jest malutko fanow.. moze sie myle, ale niwka zawsze mi sie kojarzyla z kims obcym :D faktk to sosnowiec ale dla mnie to wydawala sie AKS niwka :D a nie Zaglebie ... zreszta to juz na granicy Sosonowiec-Myslowice-(chyba)Chrzanow ?? :D Pozdrawiam
Gość

Zagłębie klubem regionu ?

Postprzez Monti 2003-02-14, 10:40 am

Myślę że dochodzenie do tego z której dzielnicy Sosnowca jeździ najwięcej kibiców na Zagłębie jest nieporozumienie. Sosnowiec nie jest podzielony. Nie jest tak jak w Krakowie czy Warszawie że miasto podzielone jest na fanów różnych drużyn . Ciekawe moim zdaniem jest to czy Zagłębie to nadal klub regionu. Ciekawy jestem jak rozkłada się sympatia do Zagłębia w okolicznych miastach . To co ja zaobserwowałem to fakt że dość powszechne i częste jest demonstrowanie barw klubu w Dąbrowie Górniczej a ku mojemu zdziwieni (nie bywałem nie wiedziałem ) po bytności w ostatnich tygodniach stwierdzam dość dużą ilość kibiców z szalami Zagłębia na terenie Czeladzi .
Monti
Moderator

Postprzez kondi 2003-02-14, 11:00 am

... pamiętajmy także o kibicach z po za Sosnowca ;-) :D :D
kondi

do thomi

Postprzez Gość 2003-02-14, 11:33 am

co ty wiesz , nawet nie wiesz gdzie niwka lezy dzieciaku na niwce od zawsze byli kibice zaglebia a nia aks-u
niwka-lowcy hanysow
Gość

Następna strona

Powrót do Kibice