Moderatorzy: flex, krzysiu, swiezy52
kret75 napisał(a):Nie ma czegoś takiego jak "Ostatni post" i z jakiego tematu, oraz w poszczególnych tematach "nie czytany post"
flex napisał(a):kret75 napisał(a):Nie ma czegoś takiego jak "Ostatni post" i z jakiego tematu, oraz w poszczególnych tematach "nie czytany post"
Jeśli dobrze rozumiem, że chodzi Ci o informację o tym w jakim wątku został napisany ostatni post? Obecnie jest wyświetlana informacja przez kogo i kiedy został napisany ostatni post zarówno na stronie głównej forum jak i na stronach działów i podforach.
Postaram się wprowadzić taka informację jeśli to będzie możliwe.
turku napisał(a):... Może to tylko moje przyzwyczajenie ale avatary powinny być po lewej stronie. Tak jest wszędzie i my nie powinniśmy mieć inaczej.
Bartos napisał(a):nie ma szybkiej odpowiedzi
turku napisał(a):Wg mnie nowy layout może i wygląda na nowoczesny ale zdecydowanie stary był przystępniejszy. Może to tylko moje przyzwyczajenie ale avatary powinny być po lewej stronie. Tak jest wszędzie i my nie powinniśmy mieć inaczej.
Martius napisał(a):flex napisał(a):Zgodnie z życzeniem zmienione
Nie bardzo, przynajmniej nie u mnie
kret75 napisał(a):flex napisał(a):kret75 napisał(a):Nie ma czegoś takiego jak "Ostatni post" i z jakiego tematu, oraz w poszczególnych tematach "nie czytany post"
Jeśli dobrze rozumiem, że chodzi Ci o informację o tym w jakim wątku został napisany ostatni post? Obecnie jest wyświetlana informacja przez kogo i kiedy został napisany ostatni post zarówno na stronie głównej forum jak i na stronach działów i podforach.
Postaram się wprowadzić taka informację jeśli to będzie możliwe.
Dokładnie o to chodzi ;)
Powrót do Forum oraz serwis zaglebie.sosnowiec.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników