norryn napisał(a):Persymona... Dużo z tego co piszesz to prawda, ale nasuneło mi się zdanie w którym napisałeś, że Zagłębie i Ruch są w czołówce Polskich "ustawkowiczów"... z tym 2 klubem sie zgodze, ale nie oszukujmy się. Zagłębiu dużo brakuje do WKS-u, Arki, Lechowi, i w/w Ruchowi... Chociaż nasza bojówka też nie jest słaba...
P.S. wydaje mi się, że popdałem teraz paru osobom :P Bez napinki...
Dużo brakuje nam do Lecha,jak każdemu w Polsce natomiast z Arką,Śląskiem i Ruchem to troszkę przesadziłeś,Arka obecnie cieniuje,bo mają wymianę ekipy,Śląsk ostatnio jest o wiele mniej aktywny od Nas,natomiast Ruch w ostatnich larach jest mocniejszy aniżeli My,ale to za jakiś czas może się zmienić na naszą korzyść,choć niekoniecznie,zależy jakie przyjdzie pokolenie u nas a jakie u Nich,wiadomo natomiast że tak czy siak będą to czołowe Polskie ekipy,bo z tylu ludzi na pewno znajdzie się grupka "miłych" facetów,zwłaszcza w takim regionie jak Zagłębie,gdzie jest blok na bolku i poza sportem niema praktycznie żadnego życia kulturalnego.Arkę niebawem powinniśmy puknąć bo ich nowe pokolenie jest dużo słabsze od legendarnych chłopców z Ejsmonda...(obecnie na pewno Nas nie przewyższają pod tym względem,ich siłą to już raczej historia,ale jakże piękna).
Pozdrawiam.