Zagłębie Sosnowiec vs Naprzód Janów - 02.11.2007 godz. 18

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

Postprzez Przemek26 2008-02-15, 10:04 pm

innu napisał(a):No było minęło, jutro trzeba na całego i bez Jacka i damy im łupnia. Potem to samo powtórzyć w Janowie. Nie wierze, że może się jeszcze zdarzyć tak słaby mecz w naszym wykonaniu i tak dobry Janowa (szczególnie Elżbieciaka).

Zgodzę się . Bramka na 1:2 to praktycznie bramka Rutkowskiego.Przeciez praktycznie odsuną się z kijem od zawodnika z miasta smrodu i zasłonił Jawę. Eleżbieciak , no miał dzień konia.
Przemek26

Postprzez KaD 2008-02-15, 10:06 pm

postaram się być obiektywny
Janów zagrał dziś bardzo mądrze taktycznie i to spowodowało że wynik był taki a nie inny
Druga sprawa brak Holika w obronie aż nadto był widoczny jego brak
Trzecia sprawa był to dziś jeden z najważniejszych meczy w sezonie i spieprzyli to
po czwarte już chodziły słuchy że ten mecz odpuścili a by wygrać u bukmacherów

ogólnie żal mi kibiców że musieli oglądać tak żenujący spektakl w wykonaniu zawodników Zagłębia
KaD

Postprzez koszki 2008-02-15, 10:13 pm

Nie rozumiem tylko jak ten debil Morawiecki może przygotowywać drużynę cały rok na playoff i zmienić ustawienie w piątkach, a ten czas na 4 sekundy przed końcem tylko potwierdza jego trenerski geniusz- debil jebany
koszki

Postprzez stasiu1971 2008-02-15, 10:15 pm

a jeszcze dodam że mecz powinien sie skończyć wynikiem 0:2 ,bo bramka dla Zagłębia wpadła co najmniej z pół metrowego spalonego
stasiu1971

Postprzez KaD 2008-02-15, 10:19 pm

i chyba będziemy mieć nowego idola po Zacharym jak grał w Stoczni przyszedł czas na młodego Posiadłe za to że obrócił sie w stronę kibiców i pocałował herb janowa kurwisyn
KaD

Postprzez kierat 2008-02-15, 10:21 pm

Jeszcze jedno. Jaki by nie był wynik ostateczny w tym sezonie i miejsce grupa starszch "doświadczonych" zawodników musi odejść z Rutkowskim na czele. Ci zawodnicy nie ciągną gry, niestety. Puzio, Klisiak,Horny, Rutkowski to zawodnicy którzy już nie zawalczą.Niestety. Pora przeprosić chłopaków z Poloni Bytom i Naprzodu i niech wracają. Jeszcze jak jest 5-tka da Costy na lodzie to coś się dzieje. Reszta to archaizm.O Zachariaszu już nie wspomnę, szkoda słów.

[ Dodano: 2008-02-15, 10:25 pm ]
KaD napisał(a):i chyba będziemy mieć nowego idola po Zacharym jak grał w Stoczni przyszedł czas na młodego Posiadłe za to że obrócił sie w stronę kibiców i pocałował herb janowa kurwisyn

No i dziwisz mu się? W Sosnowcu go nie chcieli, za to woleli Belicę który trzepie pewnie 3-4 razy tyle co on i gówno gra.
kierat

Postprzez KaD 2008-02-15, 10:30 pm

kierat napisał(a):Jeszcze jedno. Jaki by nie był wynik ostateczny w tym sezonie i miejsce grupa starszch "doświadczonych" zawodników musi odejść z Rutkowskim na czele. Ci zawodnicy nie ciągną gry, niestety. Puzio, Klisiak,Horny, Rutkowski to zawodnicy którzy już nie zawalczą.Niestety. Pora przeprosić chłopaków z Poloni Bytom i Naprzodu i niech wracają. Jeszcze jak jest 5-tka da Costy na lodzie to coś się dzieje. Reszta to archaizm.O Zachariaszu już nie wspomnę, szkoda słów.

[ Dodano: 2008-02-15, 10:25 pm ]
KaD napisał(a):i chyba będziemy mieć nowego idola po Zacharym jak grał w Stoczni przyszedł czas na młodego Posiadłe za to że obrócił sie w stronę kibiców i pocałował herb janowa kurwisyn

No i dziwisz mu się? W Sosnowcu go nie chcieli, za to woleli Belicę który trzepie pewnie 3-4 razy tyle co on i gówno gra.

ale niech pamięta skąd jest bo po ryju w Sosnowcu nie trudno dostać
KaD

Postprzez koszki 2008-02-15, 10:32 pm

Zachariasz za to szopkę co odpierdala w tym sezonie też zasługuje tylko na to żeby go zwyzywać
koszki

Postprzez bolo73 2008-02-15, 10:36 pm

Druga tercja jak wszyscy widzieli tragiczna,Teddy zbyt indywidualnie dzisiaj zagrał,obrona też sporo błędów robiła,jedyny plus to reakcja kibiców w 3 tercji i za to brawka bo z drużyną jest się na dobre i na złe,chociaż w 2 tercji jak była cisza to troszkę w kiboli zwątpiłem.Mam nadzieję,że są to złe miłego początki i chłopaki pokażą,że prawdziwych mężczyzn poznaje się po tym jak kończą a nie jak zaczynają i oby tak się stało.Myślę,że jutro będzie zupełnie inny mecz i ich zgnieciemy.Więc do zobaczenia jutro na Zimowym i doping Panowie doping!!!Będzie dobrze,zobaczycie!!!
bolo73

Postprzez HrabiaZąbek 2008-02-15, 10:55 pm

Patrząc na to co sie dzisiaj działo przypomniałem sobie początek play-offów z Polonia Bytom - tam też zaczeliśmy od porażki. Trzeba się po tej porażce wziąść w garść a w szatni odbyć męską rozmowę!
Krzysiu walnij tego debila tą makietką do rysowania akcji to może się obudzi i weźmie czas kiedy trzeba. Jest 18.43 sek. wznowienie w tercji rywala a ten cymbał nie reaguje! Mecz można przegrać ale nie tak!
Ja pochwalę tylko w szeregach naszej druzyny Dronię, Pawlaka i Jaworskiego za ten mecz! Reszta do poprawy!

Co do zachowania juniora Podsiadły też uważam podobnie jak Kierat że ma prawo zademonstrować pewne zachowania w stosunku do trójcy Bernat- ojciec- Morawiecki po tym jak ich potraktowano (Rutkowski Łukasz i Gabriel Da Costa o Urbanie nie wspominając!!).
HrabiaZąbek

Postprzez Schabu 2008-02-15, 11:05 pm

Wstyd,kompromirtacja i chaos.Zagłębie pokazało hokejowe dno.Ja rozumiem,że można przegrać po walce itd.Ale dziś to było totalne dno!!!
Nasze gwiazdy zapomniały,że to jest play-off i nie ma kelnerów!!
To nie liga,że można odrobić straty punktowe.
Po za tym bardzo dziękuje za podziękowanie naszych gwiazd za doping na Zimowym.
Pokazali dupy i poszli w długą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jutro jestem przekonany,że wygramy,bo Janów nie musi.Mecz jeden wygrał i sądze,że jak jutro im nie pójdzie za bardzo,to się chłopaki nie przejmą tym bo mają dwa mecze u siebie.
I to tyle,bo chłopaki z tego co wiem kasę już mają policzoną.
Schabu

Postprzez kierat 2008-02-15, 11:12 pm

Schabu napisał(a):Wstyd,kompromirtacja i chaos.Zagłębie pokazało hokejowe dno.Ja rozumiem,że można przegrać po walce itd.Ale dziś to było totalne dno!!!
Nasze gwiazdy zapomniały,że to jest play-off i nie ma kelnerów!!
To nie liga,że można odrobić straty punktowe.
Po za tym bardzo dziękuje za podziękowanie naszych gwiazd za doping na Zimowym.
Pokazali dupy i poszli w długą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jutro jestem przekonany,że wygramy,bo Janów nie musi.Mecz jeden wygrał i sądze,że jak jutro im nie pójdzie za bardzo,to się chłopaki nie przejmą tym bo mają dwa mecze u siebie.
I to tyle,bo chłopaki z tego co wiem kasę już mają policzoną.

Dokładnie. Możemy nawet wygrać jutro 10:0. I co z tego ? I tak maja 2 mecze u siebie. Tak trzeba kalkulować. Jutro pewnie odpuszczą. Znowu się dadzą naszym nałykać a we wtorek znowu zagrają swoje. Naszym chyba potrzebny jest psycholog
kierat

Postprzez Snow Patrol 2008-02-15, 11:27 pm

boli bardzo:/ nie wiem jak ktoś mógł widzieć świetną pierwszą tercję Zagłębia, ja widziałem słabą, nawet kiedy prowadziliśmy to Naprzód atakował ciekawiej. Zespół zagrał baaaardzo słabo i w przerwie przed trzecią tercją Morawiecki powinien skakać pod sufit, ale pewnie zachowywał się jak w boksie. A coś mi się wydaje, że długo będziemy wspominać "a pamiętacie jak Morawiecki w meczu z Naprzodem wziął czas 3 sekundy przed końcem?", to tak tragiczne, że aż śmieszne. Sytuacja jest teraz bardzo trudna, nawet jeśli jutro wygramy to to niewiele zmieni. Tak czy inaczej to jutro mamy najważniejszy jak dotąd mecz sezonu. "Goście" też nie grali dobrze, a po meczu zachowali się chamsko, ciekawe co pod tym względem zdarzy się jutro.
Schabu-powtórze, że Jaros podziękował za doping, warto wspomnieć.
Ostatnio edytowano 2008-02-15, 11:32 pm przez Snow Patrol, łącznie edytowano 1 raz
Snow Patrol

Postprzez kibicnn 2008-02-15, 11:39 pm

K***a jak znowu czytam to wieczne niezadowolenie to zygać sie chce, po prostu nie wyszedł mecz i tyle, cały sezon czytam te bzdury i wiecznie pretensje, a to do zawodników , a to do trenera...ble, ble, ble.Dajcie kase i kupcie zawodników takich jak chcecie, ciekawe jak wtedy bedziecie komentować słabszy mecz.To dopiero początek play-off i jeszcze nic straconego!!!!
kibicnn

Postprzez Snow Patrol 2008-02-16, 12:01 am

jeśli uważasz, że była szansa na wyrównanie w 3 ostatnich sekundach to gratuluję, a chyba każdy może wyrazić swoją opinię i ocenić drużynę. Do Zagłębia przyszło przed sezonem trochę nowych zawodników, którzy powinni dać radę pokonać Naprzód, na razie nie bardzo to wychodzi, ale rozumiem, że Ty jesteś zadowolony. "rzygać" się pisze przez rz, a jeśli to są bzdury to po co czytasz? Nikt Ci nie każe.
Snow Patrol

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hokej