Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Przemek26 napisał(a):Jeśli chodzi o Dżenana jakoś mnie to nie dziwi. Jak na razie najsłabsze obok Kaliciaka ogniwo defensywa. Odważę się powiedzieć że to wg mnie wina Kaliciaka. Przy nim Hosić zszedł na psy. Skoro zawodnik zamiast pociagnąc zespół asystuje rywalom przy strzelaniu bramek bądź sam trafia do własnej siatki..................... no cóż. Ale lepiej było przywrócić Berka
rossoneri napisał(a):pomalu dochodzimy do sytuacji jaka przepowiadalem, a dochodza do mnie glosy, ze w przerwie zimowej wogole pozbedziemy sie wiekszosci pilkarzy i druga runde mamy grac druzyna, ktora gra w Mlodej Ekstraklasie bo ludzie, ktorzy rzadzom Zaglebiem doszli do wniosku, ze i tak bedziemy grac w przyszlym sezonie w 3 lidze, moze to tylko plotki, ale zawsze cos jest na rzeczy, a P. Szatan watpie zeby dalej wykladal swoje pieniadze na tym poziomie rozgrywek ,takze widzimy do czego doprowadzil nas ten sezon ,sztuczny i wymuszony na sile gra w OE i teraz to nawet nie wiem czy wystartujemy nawet w tej 3 lidze w przyszlym sezonie i napewno niektorzy mysla, ze sie ciesze z takiej sytuacji, ale to jest poprostu rzeczywistosc .
ZMIEN FORUM. Po co ty piszesz takie dyrdymaly chlopku? Chyba zeby podniesc cisnienie chlopakom na forum. Nie nazywaj sie kibicem Zaglebia dla mnie jestes bardziej PILKARSKIM EKSPERTEM KTORY WSZYSTKO WIDZI NA NIE. Teraz wejdz na temat o oswietleniu i napisz "po co te oswietlenie szkoda kasy przeciez i tak spadna a w trzeciej lidze swiatla nie potrzebne" a pozniej na temat o murawie powtorz to samo. Powiem ci jedno moj pierwszy raz na stadionie ludowym byl ok.15 lat temu i od tego czasu duzo zlego sie dzialo w tym klubie ale ja wierzylem i dalej wierze ze Zaglebie bedzie wizytowka Sosnowca na salonach pilkarskich a wypowiedzi takie jak twoja tylko ta wiare umacniaja a wiesz czemu? Zebym mogl ci sie smiac w twarz WIARA KTORA PRZETRWALA-ZAGLEBIE SOSNOWIECrossoneri napisał(a):pomalu dochodzimy do sytuacji jaka przepowiadalem, a dochodza do mnie glosy, ze w przerwie zimowej wogole pozbedziemy sie wiekszosci pilkarzy i druga runde mamy grac druzyna, ktora gra w Mlodej Ekstraklasie bo ludzie, ktorzy rzadzom Zaglebiem doszli do wniosku, ze i tak bedziemy grac w przyszlym sezonie w 3 lidze, moze to tylko plotki, ale zawsze cos jest na rzeczy, a P. Szatan watpie zeby dalej wykladal swoje pieniadze na tym poziomie rozgrywek ,takze widzimy do czego doprowadzil nas ten sezon ,sztuczny i wymuszony na sile gra w OE i teraz to nawet nie wiem czy wystartujemy nawet w tej 3 lidze w przyszlym sezonie i napewno niektorzy mysla, ze sie ciesze z takiej sytuacji, ale to jest poprostu rzeczywistosc .
Przemek26 napisał(a):Kolejny kontrakt rozwiązany. Hmmm, zobaczymy co dalej. Tylko czy nie szkoda kaski. Czy nie musza zapłacić jakiegoś odstępnego za rozwiązanie kontraktu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack