Jezeli sie wygrywa sie tyle kolejek z rzedu i Tychami unich i strzela sie gola w oslabieniu to niemoze byc przypadek .Idziemy na mistrza ,oby tylko forma na play-offs byla przynajmniej taka
Zdecydowane zwycięstwo z wicemistrzami Polski, i jakże odmienne nastroje na forum.
A jeszcze miesiąc temu niektórzy wieszali psy na naszych chłopakach.
Z drugiej strony niewątpliwie należy się cieszyć z kolejnego zwycięstwa, nie zapominając jednak że prawdziwa gra rozpocznie się dopiero w play off.
Spokojnie panie i panowie. Jedna jaskółka wiosny nie czyni.
Ważne natomiast że budujemy przewagę psychologiczną na Tychami i mamy już zaliczone 2 zwycięstwa nad nimi.
Luka i Teddy dzisiaj sobie nie postrzelali. A Zachariasz jeszcze na "kołyske" musi zaczekać. :562: ;)
I to i poprzednie zwycięstwa cieszą. Teraz czekają nas jeszcze trudniejsze mecze z Craxą i Podhalem. Jak te wygramy, to raczej już nikt o jaskółkach mówić nie będzie :).
Naprzód trzeba wygrać
Kurcze, nie przypuszczałem, że dziś z Tychami wygrają, a jeszcze z taką przewagą bramkową ;o Ciekawe jak gra wyglądała. Ale wynik bardzo ładny, z tym że prawdziwa walka o medale zacznie się w play offs i oby wtedy była taka forma i wyniki : )
Panowie byłem na meczu w Tychach- i co zobaczyłem? Zobaczyłem SOSNOWIECKI CZOŁG do rozbijania całej śmiesznej ekstraligi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powinno być 6 bramek na naszym koncie ale jak zwykle psy pasiaste dały dupy-nasz zawodnik za bramką gks lekko zahaczał obrońcę a ten legnął na lodzie z profesjonalnym aktorstwem i sędzia sygnalizował karę . w zamieszaniu krążek podano na środek przed niebieską a tam (chyba gabryś) huknął i bramka( nie uznana) ale na ławkę kar posadzili gracza gks za wymuszanie faulu .Więc ja się zastanawiam o c*** chodzi jak kara nie była dla naszych !!!!!!!!!!!!!!!! JAWA w bramce - mistrzostwo ,wyciągał wszystko.wielkie brawa dla całej drużyny bo mecz zajebisty -poprostu rozbili hanysów jak juniorków. moim zdaniem po ostatnich spotkaniach możemy realnie myśleć o medalu w tym sezonie. Podhale dostało łomot od rusów to mogą być podłamani a nasi na fali i jest realna szansa na kolejne 3 punkty.
NAJPIĘKNIEJSZA BYŁA TA CISZA W KOŃCOWYCH MINUTACH-POEZJA. BRAWO BRAWO BRAWO :509: