Zagłębie-Naprzód 11.09.07

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

Postprzez kret75 2007-10-02, 11:49 pm

"sayu" co do kibiców to masz racje frekfencja jak na Sosnowiec to na wielki minus,chyba było ze 150 Osób, ale te Osoby tego meczu nie żałują na pewno jak innych! Bo nieważne czy na dobre czy na złe :)
kret75
Osiedle Piastów

Postprzez dziejus 2007-10-03, 6:16 am

Sa mecze obok ktorych hokeisci i kibice nie moga przejsc obojetnie.Takim meczem jest zawsze potyczka z Polonia.Mimo ze przegrywali u siebie przychodzilem na mecze.Ale ostatnio nie zdzierzylem.Nie mozna ciagle krzyczec ze "nic sie nie stalo"bo hokeisci w koncu w to uwierza.A taka postawa na lodzie,zero walki ,ambicji i honoru traktuje jako totalne "olewanie"mnie jako kibica.Staram sie nie chodzic tam gdzie mnie nie lubia."Na dobre i na zle"-tylko zeby nie bylo tak ze to co dobre dla zawodnikow dla kibicow bylo zle."Razem na zawsze" powinno obowiazywac obie strony.Dlatego w piatek-tak jak zawsze o 18-tej! I nie wazne czy bede sam czy przyjdzie jeszcze z 1999 osob-takich jak ja kiboli.
dziejus

Postprzez kierat 2007-10-03, 7:11 am

dziejus napisał(a):Sa mecze obok ktorych hokeisci i kibice nie moga przejsc obojetnie.Takim meczem jest zawsze potyczka z Polonia.Mimo ze przegrywali u siebie przychodzilem na mecze.Ale ostatnio nie zdzierzylem.Nie mozna ciagle krzyczec ze "nic sie nie stalo"bo hokeisci w koncu w to uwierza.A taka postawa na lodzie,zero walki ,ambicji i honoru traktuje jako totalne "olewanie"mnie jako kibica.Staram sie nie chodzic tam gdzie mnie nie lubia."Na dobre i na zle"-tylko zeby nie bylo tak ze to co dobre dla zawodnikow dla kibicow bylo zle."Razem na zawsze" powinno obowiazywac obie strony.Dlatego w piatek-tak jak zawsze o 18-tej! I nie wazne czy bede sam czy przyjdzie jeszcze z 1999 osob-takich jak ja kiboli.

Święta prawda
kierat

Postprzez Snow Patrol 2007-10-03, 2:17 pm

kret75 napisał(a):"sayu" co do kibiców to masz racje frekfencja jak na Sosnowiec to na wielki minus,chyba było ze 150 Osób, ale te Osoby tego meczu nie żałują na pewno jak innych! Bo nieważne czy na dobre czy na złe :)

Tak i zgadzam się, że nie jest ważne czy Puchar czy cokolwiek, ale nie wszyscy tak myślą, w związku z tym wydaje mi się, że działacze mogli na ten mecz obniżyć ceny biletów, w Janowie np. były niższe. A tak to niestety wyszło jak wyszło.
Snow Patrol

Postprzez Wuzel 2007-10-03, 2:55 pm

Widze już jakieś głupie insynuacje powstają więc wyjaśnie:

Zachariasz - chory

Twardy - złamany nos podczas meczu z TKH, ze szpitala wyjdzie w piątek (prawdopodobnie) BTW. ma chłopak pecha

Reszta dostała wolne, by odpocząć przed ligą.
Wuzel
ÅšRODULAK

Postprzez kierat 2007-10-03, 8:15 pm

Wuzel napisał(a):Widze już jakieś głupie insynuacje powstają więc wyjaśnie:

Zachariasz - chory

Twardy - złamany nos podczas meczu z TKH, ze szpitala wyjdzie w piątek (prawdopodobnie) BTW. ma chłopak pecha

Reszta dostała wolne, by odpocząć przed ligą.

Wuzel.Podejrzewam że to do mnie między innymi.Rafala Twardego naprawdę szkoda.Oby wrócil do zdrowia jak najszybciej.
Zachariasz chory lub nie, żadna strata dla drużyny.Po prostu nic nie gra.

Poza tym mam prośbę do Ciebie jako do tego który relacjonowal ostatni mecz z Naprzodem(jeśli to ty jesteś autorem) I tak:

1.Bramkę Rutkowski zdobyl po podaniu Bernata, ale tego jestem z tych trzech rzeczy pewien jak najmniej.Napewno Bernat uciekl prawą stroną i wydaje mi się że to on podawal z za bramki.
2.Sebastian Kowalówka gra w Cracovii.W Naprzodzie gra jego brat Adrian, notabene grający dwa sezony temu w Zaglębiu.
3.Klisiak strzelil bramkę po bezośrednim podaniu Kozlowskiego ale Tomasza

Proszę o rzetelność w relacji. Nasza relacja ( czyt.sosnowiecka) musi być jak najbardziej pewna. Pozdrawiam
kierat

Postprzez Snow Patrol 2007-10-03, 9:02 pm

kierat napisał(a):
1.Bramkę Rutkowski zdobyl po podaniu Bernata, ale tego jestem z tych trzech rzeczy pewien jak najmniej.Napewno Bernat uciekl prawą stroną i wydaje mi się że to on podawal z za bramki.

Podawał Teddy:]
Snow Patrol

Postprzez Wuzel 2007-10-04, 7:50 pm

kierat napisał(a):

[ Dodano: 02-10-2007, 1:26 ]
dziejus napisał(a):(...cut...) bo piszecie ze wasza ambicja jest rzetelna informacja.Pozdro

To tylko jedna sprawa a są też inne jak rozgrywki juniorskie np. W juniorach starszych widnieją zawodnicy sprzed chyba 3 lat. Nie mówiąc też o innych rocznikach.

Wywołany poniekąd do tablicy

Co do tej ambicji - staramy się przekazywać info jak najbardziej rzetelnie, a że czasem coś jest nie tak - bywa. To nie jest wszystko takie proste, najlepiej wejść na forum i napisać swoje żale. Zapraszam do pomocy, każdy się przyda.

Co do spraw juniorskich: Wybaczcie ale to nie jest nasza wina. Daliśmy info na tablicy na lodo, że prosimy o kontakt osoby związane z grupami młodszymi. Chyba tylko żaki się odezwały. Reszta olewa, a my non stop na lodo siedzieć nie będziemy , gdyż pracujemy i studiujemy. Masz dostęp do tych danych - podeslij to zaktualizujemy. Dawniej MOSIR podsyłał podobno dane teraz tego nie robi ( bynajmniej odkąd dołączyłem do redakcji --> 3-4 sez. temu).
Wuzel
ÅšRODULAK

Postprzez kierat 2007-10-05, 9:38 am

Wuzel, trochÄ™ mi oczy otworzyleÅ›.Doceniam teraz waszÄ… pracÄ™.
Czyli ta strona Zaglębia jest typowo amatorska? Jest bardzo lichy kontakt z klubem z tego co piszesz. Jak zdobywacie jakiekolwiek informację?Dzwonicie do prezesa czy kierownika drużyny?Chodzicie na jakieś spotkania?
kierat

Postprzez Wuzel 2007-10-05, 9:49 pm

kierat napisał(a):Wuzel, trochę mi oczy otworzyleś.Doceniam teraz waszą pracę.
Czyli ta strona Zaglębia jest typowo amatorska? Jest bardzo lichy kontakt z klubem z tego co piszesz. Jak zdobywacie jakiekolwiek informację?Dzwonicie do prezesa czy kierownika drużyny?Chodzicie na jakieś spotkania?

Dokładnie tak jak piszesz, jesteśmy amatorską stroną - tworzą ją napaleńcy, zapaleńcy, którzy nie mają żadnych korzyści z tego. Nieoficjalna stronica :). a info hmm jakoś trza kombinować. Nie ma co rozmywać tematu - jak coś zapraszam na PW.
Wuzel
ÅšRODULAK

Postprzez Niebieski Hanys 2007-10-07, 1:16 pm

pRzyjedziecie dzis do nos gorole ????
Niebieski Hanys

Postprzez KaD 2007-10-07, 2:04 pm

Niebieski Hanys napisał(a):pRzyjedziecie dzis do nos gorole ????

będziemy ale nie oficjalnie bo sektora dla gości na waszym lodowisku nie ma a co mały sparing :)
KaD

Postprzez Niebieski Hanys 2007-10-07, 2:34 pm

pado spring bauhahaha mozecie nam na skoczyc gorole raus gorole won gorole ......
Niebieski Hanys

Postprzez Snow Patrol 2007-10-07, 2:37 pm

Niebieski Hanys napisał(a):pado spring bauhahaha mozecie nam na skoczyc gorole raus gorole won gorole ......

frustrat...pewnie będzie was tradycyjnie ze 300 osób. A tak przy okazji was u nas jakoś nie było.
Snow Patrol

Postprzez Darian 2007-10-07, 2:44 pm

A gorole już jadą do kormelowa i kamień na kamieniu nie pozostanie... :D ;)
Darian

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hokej

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników