Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez mike79 2007-09-16, 7:42 pm

W d... byłeś, g... widziałeś kol. muminek czy jak ci tam. Jak masz pisac takie brednie to lepiej nie pisz nic...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez MrCricket 2007-09-16, 7:49 pm

muminlukasz - Mam dla ciebie pros radę, załóż szalik Górnika i jedź do Zabrza kibicować - bo Zagłębiu tacy "kibice" jak ty są niepotrzebni.
MrCricket

Postprzez marcin___ 2007-09-16, 8:46 pm

jaki szalik mysle ze wystarczy jak zarejestruje sie na ich forum;) on nie musi widziec meczu zeby go komentowac z tego co widze...
marcin___

Postprzez LucasUSA 2007-09-16, 9:07 pm

MrCricket napisał(a):muminlukasz - Mam dla ciebie pros radę, załóż szalik Górnika i jedź do Zabrza kibicować - bo Zagłębiu tacy "kibice" jak ty są niepotrzebni.

I koniecznie wez ze soba kolege rossoneri. :D

Co do przyszlosci - mam nadzieje, ze spotkania na wlasnym stadionie zamkna usta krytykom i przejda do historii. Coz, chyba kazdy trzezwo myslacy kibic nie spodziewal sie laurow w tym sezonie, wiadomo bylo, ze walka o punkty bedzie ciezka. Dodatkowo trudno sie przestawic z kibicowania faworytowi rozgrywek jakim bylo przez wiele sezonow Zaglebie do roli kibica beniaminka skazanego na pozarcie. Mam nadzieje, ze mecze w Sosnowcu, przy swietle i pelnych trybunach pozwola poznac ten nieznany smak wielkiej pilki kibicom, zwlaszcza mlodemu pokoleniu. I to kiedys zaprocentuje, nawet w III lidze (chociaz wierze, ze tam nie wyladujemy). I pamietajmy, ze jeszcze calkiem niedawno, w czasie zamieszania z przejeciem klubu grozilo nam nawet widmo startu w IV lidze, jeszcze w tym sezonie. A malkontentom radze spytac kibicow Pogoni Szczecin, czy woleliby ciezka dole beniaminka w OE czy faworyta w IV lidze.
LucasUSA

Postprzez fan78 2007-09-16, 9:58 pm

Posty takie(rossoneri,muminlukasz,peterrabitt) powinny być usuwane,mniej nerwów dla wszystkich.Ci ludzie wpisuja sie tylko po to aby po porazkach udowadniać swoje wyimaginowane racje(wyjatek:muminlukasz,jego post byl przed meczem z ŁKS)Kiedy Zagłębie wygrywa nagle milkną.Nie mają nic do powiedzenia.Zadnej pochwały czy nawet zwykłego ucieszenie sie z dobrego wyniku ich ukochanego niby klubu.Po dwóch zwycięstwach przyszła porażka i kto sie pierwszy pcha ze swoimi żalami?Sprawdżcie w temacie "ŁKS - Zagłębie"Tych panów poprostu kręcą porażki Zagłębia i pewnie nieżle sie przy tym zabawiają. :D Reasumując:PSY(rossoneri,muminlukasz,peterrabitt)SZCZEKAJĄ,KARAWANA(my wszyscy normalni)JEDZIE DALEJ.Po zwycięstwie w Wodzisławiu odpoczniemy od ich postów. :)
fan78

Postprzez LucasUSA 2007-09-16, 11:05 pm

fan78 napisał(a):Posty takie(rossoneri,muminlukasz,peterrabitt) powinny być usuwane,mniej nerwów dla wszystkich.Ci ludzie wpisuja sie tylko po to aby po porazkach udowadniać swoje wyimaginowane racje(wyjatek:muminlukasz,jego post byl przed meczem z ŁKS)Kiedy Zagłębie wygrywa nagle milkną.Nie mają nic do powiedzenia.Zadnej pochwały czy nawet zwykłego ucieszenie sie z dobrego wyniku ich ukochanego niby klubu.Po dwóch zwycięstwach przyszła porażka i kto sie pierwszy pcha ze swoimi żalami?Sprawdżcie w temacie "ŁKS - Zagłębie"Tych panów poprostu kręcą porażki Zagłębia i pewnie nieżle sie przy tym zabawiają. :D Reasumując:PSY(rossoneri,muminlukasz,peterrabitt)SZCZEKAJĄ,KARAWANA(my wszyscy normalni)JEDZIE DALEJ.Po zwycięstwie w Wodzisławiu odpoczniemy od ich postów. :)

A spokojni forumowicze dostaja bialej goraczki i ostrzezenia :D. Ale masz racje, byle do nastepnego zwyciestwa :)
LucasUSA

Postprzez rossoneri 2007-09-17, 7:16 am

LucasUSA napisał(a):
MrCricket napisał(a):muminlukasz - Mam dla ciebie pros radę, załóż szalik Górnika i jedź do Zabrza kibicować - bo Zagłębiu tacy "kibice" jak ty są niepotrzebni.

Co do przyszlosci - mam nadzieje, ze spotkania na wlasnym stadionie zamkna usta krytykom i przejda do historii. Coz, chyba kazdy trzezwo myslacy kibic nie spodziewal sie laurow w tym sezonie, wiadomo bylo, ze walka o punkty bedzie ciezka. Dodatkowo trudno sie przestawic z kibicowania faworytowi rozgrywek jakim bylo przez wiele sezonow Zaglebie do roli kibica beniaminka skazanego na pozarcie. Mam nadzieje, ze mecze w Sosnowcu, przy swietle i pelnych trybunach pozwola poznac ten nieznany smak wielkiej pilki kibicom, zwlaszcza mlodemu pokoleniu. I to kiedys zaprocentuje, nawet w III lidze (chociaz wierze, ze tam nie wyladujemy). I pamietajmy, ze jeszcze calkiem niedawno, w czasie zamieszania z przejeciem klubu grozilo nam nawet widmo startu w IV lidze, jeszcze w tym sezonie. A malkontentom radze spytac kibicow Pogoni Szczecin, czy woleliby ciezka dole beniaminka w OE czy faworyta w IV lidze.

zobaczymy palancie jaka bedziesz mial mine po sezonie
rossoneri

Postprzez Robson_2006sc 2007-09-17, 12:21 pm

rossoneri napisał(a):
LucasUSA napisał(a):

a Ty won buraku i pikniku krowy doic !!! albo na forum Ruchu Chorzow !!!!!
Robson_2006sc

Postprzez koniu1906 2007-09-17, 12:25 pm

kolego Rossoneri: Nie wiem jak dlugo jestes kibicem Zaglebia Ja w kazdym razie 16 lat (wtedy bylem na 1-szym meczu) i powiem ci jedno byl taki sezon (chyba 91/92) gdzie wszyscy skazywali Zaglebie jeszcze przed sezonem na degradacje wszyscy oprocz kibicow Zaglebia ktorzy mimo niepowodzen licznie przychodzili wspierac swoja ukochana druzyne i uwierz ze nikomu nawet przez mysl nie przeszlo-i tak spadniemy moze zacznijmy od razu od trzeciej ligi tam bedziemy wygrywac. Piszesz do Lucasa: "zobaczymy jaka bedziesz mial mine palancie po sezonie"-czyli co jak Zaglebie nie daj Bog spadnie bedziesz triumfowal? ZAGLEBIE NIE POTRZEBUJE TAKICH KIBICOW. I napisze ci oscentacyjnie- Zobaczymy jaka mine bedziesz mial palancie jak odwolanie Zaglebia zostanie przyjete a druzyna utrzyma sie na boisku w przerwie pozyska sponsora na miare pierwszej ligi remont stadionu zostanie zakonczony a Zaglebie w obecnosci 10000 ludzi walczyc bedzie o srodek tabeli. Pozdro dla Lucasa i reszty normalnych
koniu1906

Postprzez LucasUSA 2007-09-17, 1:15 pm

rossoneri napisał(a):

Mine bede mial taka jak zwykle - CZERWONO-ZIELONO-BIALA :). Pozdro dla prawdziwych kibicow.
LucasUSA

Postprzez laki 2007-09-17, 4:32 pm

Moim zdaniem właściciel w osobie Pana Szatana powinien na pierwszym posiedzeniu
wydziału dyscypliny poddać się karze degradacji,i w tym sezonie już czyści jak łza
gralibyśmy o awans , budując ekipe na miare środka O.E.
Takie jest moje zdanie i nie tylko moje widać to po frekfencji na wyjazdach, ale tak jak
wielu liczę jeszcze na jakiś cud.
laki

Postprzez dziejus 2007-09-18, 10:22 pm

Przeczytalem wlasnie ze Kmiecik ma zostac przywrocony do lask bo wstawili sie za nim koledzy z druzyny.Wydaje mi sie ze nie o taka solidarnosc tu chodzi.Tlumaczenie ze pierwszy raz,ze pierwsza wina darowina itd.to jest dobre w przedszkolu ale nie w profesjonalnym klubie.Wydaje mi sie ze bedzie to poczatek konca naszego trenera bo jeszcze troche a nasze gwiazdy nasraja mu na glowe.Widac jak na dloni ze nie potrafi ich zmusic do wiekszego zaangazowania i walki do upadlego.Szkoda tylko ze zarzad i wlasciciel nie przemowili jeszcze ustami naszego rzecznika.Najwyzszy czas aby nimi wstrzasnac albo obudzimy sie z reka w nocniku.Zawodnikow jakich mamy-kazdy widzi.Nie jest to sklad na OE.Ale wiele brakow mozna nadrobic walecznoscia i ambicja co widac u pozostalych beniaminkow.Dlatego zapomnijmy na jakis czas o hasle"nic sie nie stalo,Zaglebie nic sie nie stalo" i krzyknijmy "Zaglebie,co sie dzieje!"Bedzie to z korzyscia dla nas wszystkich.
dziejus

Postprzez Fan 2007-09-19, 9:13 am

Razem piją to i się wstawiają za sobą. Przecież jak ich rozdzielą bo mecze OE i ME wypadają w innych terminach to jak pogrzeją razem. A Grzesiu stał się Bogiem. Ciekawe kto wiódł prym w tych przywołaniach. Pewnie Folc i Pach.
Fan
Working Class

Postprzez natkan 2007-09-19, 8:37 pm

nie pija razem bo grzesiek jezdzi na imprezy do krakowa !
natkan

Postprzez peterrabit3 2007-09-22, 8:18 pm

Zastanawiam sie czy wogole pisywac na tym forum skoro tutaj prym wioda takie postacie jak fan 78.....
To dla mnie ponizenie polemizowac z takim dupkiem jak on ale napisze raz jeszcze ez gra wyniki i trenerzyna Zaglebia wcale a wcale nie przypadly mi do gustu i wcale a wcale nie musze chyba podawac przyczyn....
Pisze to dlatego ze lezy mi na sercu dobro mego klubu z ktorym jestem zwiazany od najmlodszych lat....
Wbrew temu co sie pisze bede cieszyl sie z kazdego punktu choc kazdy rozsadny czlowiek powinien byc krytyczny i trzezwo oceniac zytuacje...
peterrabit3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna