Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Blajpios napisał(a):Lars napisał(a):dwa najblizsze mecze zadecyduja czy pojdziemy na dno tabeli i bedziemy oczekiwac 3 ligi, czy bedziemy ciagle w walce ... o 2 lige
osobiscie niechcialbym zeby Kowalik stracil prace, niech wkoncu ktos usiadzie na dluzej na naszej lawce trenerskiej zbuduje jakis swoj zespol, zrealizuje swoja koncepcje i napewno wyjdzie nam to na dobre. bo zmiana trenera napewno nic nie da, powiedzmy sobie szczerze ze mocarzami nie jestesmy i nikt z tych zawodnikow nie wycisnie wiecej, jedynie moze pomoc spokoj, zgranie i stabilizacja
pewnie ma Kolega dojście do Fergussona, albo chociaż Murinho, bliżej Kolegi a niepewny jego los? Licencja UEFA Pro jak widać bowiem za mało. Rozumiem. No i to że mimo wszystko w takich warunkach nie nastawia na murowanie bramki, mając takich zawodników - to też za mało. No i to, że z łapanki w sześć tygodni nie zbudował zespołu przy budżecie 7 mln, to też za mało, nie on ma dostać trochę czasu, tylko nastąpny, bo pewnie od razu zmieni się budżet.
Raul75 napisał(a):Blajpios napisał(a):Lars napisał(a):dwa najblizsze mecze zadecyduja czy pojdziemy na dno tabeli i bedziemy oczekiwac 3 ligi, czy bedziemy ciagle w walce ... o 2 lige
osobiscie niechcialbym zeby Kowalik stracil prace, niech wkoncu ktos usiadzie na dluzej na naszej lawce trenerskiej zbuduje jakis swoj zespol, zrealizuje swoja koncepcje i napewno wyjdzie nam to na dobre. bo zmiana trenera napewno nic nie da, powiedzmy sobie szczerze ze mocarzami nie jestesmy i nikt z tych zawodnikow nie wycisnie wiecej, jedynie moze pomoc spokoj, zgranie i stabilizacja
pewnie ma Kolega dojście do Fergussona, albo chociaż Murinho, bliżej Kolegi a niepewny jego los? Licencja UEFA Pro jak widać bowiem za mało. Rozumiem. No i to że mimo wszystko w takich warunkach nie nastawia na murowanie bramki, mając takich zawodników - to też za mało. No i to, że z łapanki w sześć tygodni nie zbudował zespołu przy budżecie 7 mln, to też za mało, nie on ma dostać trochę czasu, tylko nastąpny, bo pewnie od razu zmieni się budżet.
Kolego; czytaj uważnie posty bo Lars chce Kowalika dalej na ławce trenerskiej i nie chce tu Fergusona czy Mourinho( taka jest poprawna pisownia jego nazwiska Kolego). Ja się z tym zgadzam. Na dzień dzisiejszy ostatnia rzecz to zmiana trenera. Szkoda tylko tej skuteczności a raczej jej braku. To co się działo na Legii w I połowie było kiepskim pokazem nie-umiejętności.
Podbijam i mam pare pytań wiecej.wierny do końca napisał(a):Adamie, Rzeczniku!
Czy Zagłębie odwołało się w końcu od decyzji WD (4 pkty i kara finansowa).
PS. Bez urazy, ale polityka informacyjna klubu jest najdelikatniej rzecz ujmując...mierna!
fan78 napisał(a):Podbijam i mam pare pytań wiecej.wierny do końca napisał(a):Adamie, Rzeczniku!
Czy Zagłębie odwołało się w końcu od decyzji WD (4 pkty i kara finansowa).
PS. Bez urazy, ale polityka informacyjna klubu jest najdelikatniej rzecz ujmując...mierna!
Dlaczego nazwisko Rudego dalej znajduje sie w dziale "nasze sławy"?Przeprowadzona została na forum ankieta,kibice opowiedzieli sie w znakomitej wiekszosci za usunieciem go z tamtąd.Kiedy to nastąpi?
Dlaczego strona oficjalna nie podała informacji o rezygnacji wiceprezesa Barana i przyczynach tej rezygnacji?
Co z herbem?Oficjalna strona uzywa kibicowskiego,klub dalej "piłki".Zamierzacie przywr ócic stary herb?
Pozdrawiam.
dziejus napisał(a):Tez wydaje mi sie ze z tego"hurra-optymizmu"ktory nie tak dawno plynal z ust zarzadu zostaly juz jej tylko resztki.Pewnie ze codzienna mozolna praca ktora wykonuja wlodarze naszego klubu nie jest moze zbyt ciekawa aby o niej pisac na forum.Ale skoro juz mamy "swojego"rzecznika to powinnismy sie dowiadywac o pewnych planach zwiazanych z przyszloscia klubu,zmianach kadrowych,klopotach.Chocby wszystkie te zamierzenia pozostaly w sferze planow trzeba moim zdaniem rozmawiac z kibicami bo wydaje mi sie ze sa tego warci.Wykazali nie raz i nie dwa ze na nich zawsze mozna polegac.Razem tworzymy jedna rodzine a podstawa trwalego i udanego zwiazku jest m.in dialog,rozmowa,wzajemne przekonywanie sie.I nie trzeba do tego osob trzecich bo z tego moga powstac tylko przeklamania i ferment.
wierny do końca napisał(a):Po przykrych chwilach, które nas spotkały, po całym zamieszaniu z właścicielem, miałem nadzieję, że dla Zagłębia nastały lepsze chwile - chwile noramalności.
Niestety (choć pizę to z przykrością) od normalności dzielą nas lata świetlne !!!
Pierwszą kadencją Pana Baczyńskiego byłem zniesmaczony, prywatny folwark (grający syn, który co najwyżej mógł pograć w szachy - udowodniła to jego dalsza "kariera", prezes nieomylny, nadprezes - trener, itd.) nie przypadł mi do gustu.
Bardzo, bardzo, bardzo...chcę się mylić, ale zaczyna mi to pachnieć powrotem króla Leszka na tron...niestety!
Brak polityki informacyjnej klubu, brak jakichkolwiek działań marketingowych, brak konsekwencji w "aferze korupcyjnej", nieporozumienia w zarządzie, w temacie stadion same frazesy, bez pokrycia w faktach (takie "wicie, rozumicie...")....zapewne wielu z Was powie, że nie wiemy jaki jest stan faktyczy,ale za to odpowiada sam klub (co wcześniej napisałem)!!!
PS. Gotów jestem odszcekać wszystko co napisałem powyżej, chętnie nawet to uczynię i postawię dodotkowo dąbrą whisky Prezesowi Baczyńskiemu pod jednym jednak warunkiem...niech udowodni, że jest dobrym prezesem!!!!...do czego gorąco Go zachęcam i dopinguję!!!
wierny do końca napisał(a):
Brak polityki informacyjnej klubu, brak jakichkolwiek działań marketingowych, brak konsekwencji w "aferze korupcyjnej"!
laBombonera napisał(a):[...]
2.gdzie to odwolanie?
3.sprzedawczykow do sadu tak chyba mialo byc?
[...]
emdżej napisał(a):fan78 napisał(a):Dlaczego strona oficjalna nie podała informacji o rezygnacji wiceprezesa Barana i przyczynach tej rezygnacji?
Dlatego, że strona oficjalna nie powiela rozsianych plotek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników