sam jesteś lol.
ten artykuł pokazuje nam tylko jak nieudolny jest nasz wymiar sprawiedliwości.
jesteśmy 20 lat za murzynami..
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Waluś napisał(a):Boris Pesković będzie do dyspozycji trenera Wieczorka w piątkowym meczu przeciw Ruchowi Chorzów.
W Zabrzu zakończyły się wczoraj negocjacje w sprawie słowackiego bramkarza między Górnikiem a Zagłębiem,poprzednim klubem Peskovicia. - Porozumieliśmy się i Boris został naszym zawodnikiem. W piątkowy ranek musimy dokonać ostatnich formalności w sprawie zatwierdzenia zawodnika przez PZPN i będzie mógł zagrać z Ruchem - mówi "Gazecie" Krzysztof Hetmański, dyrektor sportowy zabrzańskiego klubu. Z kolei dotychczasowy piłkarz Górnika Jarosław Białek będzie zawodnikiem Zagłębia.
Źródło: Gazeta Wyborcza Katowice
Gilardino napisał(a):wierny do końca napisał(a):dziejus napisał(a):Tylko ze ten Mercedes nie zdal "testu losia"! Na ch.. mi taki Mercedes!!
a na c*** nam stary poldek???
Sie założy żółte blachy i do muzeum...
Widzialem skróty z tego meczu,rzeczywiscie wyciagnoł co najmniej 3 setki,szkoda ze odszedl ale jego wybór.Pozostaje nadzieja ze Bensz był pilnym uczniem i od jutrzejszego meczu z Polonią bedziemy oglądali takie same parady w jego wykonaniu,Przemek26 napisał(a):No i po I połowie Górnik z Borisem w Bramce prowadzi 1:0
I dwie sprawy.
Gdyby nie Boris było by 1:2 dla Ruchu. A doping Górnika to miazga. Komentatorzy czasami trudno słyszalni.
A co powiedział Grzegorz Baran w przerwie.?
To że Boris ma patent na Ruch. Dobrze pamięta mecz z Zagłębiem
Polonia Bytom zmierzy się dziś z Zagłębiem Sosnowiec. Tam “Wolan” spędził półtora roku.
Dobrze pan ten okres wspomina?
Janusz Wolański: - Hm, nieszczególnie. Sosnowiec niezbyt dobrze mi się kojarzy. Mieszkałem w Siemianowicach, do Zagłębia tylko dojeżdżałem na treningi. Niestety, w samej drużynie atmosfera była nieszczególna. Często miałem inne zdanie, niż niektórzy ludzie w klubie. I teraz to wykorzystano.
Mówi pan o publicznym oskarżeniu pana o praktyki korupcyjne, jakiego dokonali obecni działacze Zagłębia?
- Owszem. To czysta złośliwość. Jak powiedziałem, z niektórymi ludźmi nie mogłem się dogadać. I teraz oni zapewne nowym władzom Zagłębia wmówili różne rzeczy na mój temat. (...) Zamierzam poprosić o wyjaśnienia w Wydziale Dyscypliny. Nikt mi bowiem do tej pory żadnych zarzutów nie postawił.
Jak pan odbiera te “publiczne spowiedzi” o składkach na sędziów?
- Nie chcę jeszcze w tym momencie roztrząsać tego w mediach. (...)
Zostali w klubie ludzie, którym przed meczem w Wodzisławiu z radością poda pan rękę?
- Oczywiście. Dżenan Hosić, Admir Adżem, “Paczka”... Teraz doszedł Darek Kozubek. Razem przecież zaczynaliśmy przygodę z dużą piłką: w Opocznie, potem w Jaworznie.
(...)
Rozmawiał: Dariusz Leśnikowski, Sport
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack