Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
pol13 napisał(a):Wymień mi te zasługi bo jakoś nie pamiętam i nie wierzę w to co tu wypisujesz. Jeżeli specjalista od awansów co drugi rok, robi to za kasę to weź się zastanów.
lobo napisał(a):pol13 napisał(a):Wymień mi te zasługi bo jakoś nie pamiętam i nie wierzę w to co tu wypisujesz. Jeżeli specjalista od awansów co drugi rok, robi to za kasę to weź się zastanów.
tylko kiedy przyszedł do klubu to przypominam Ci, a jeżeli nie wiesz to mowie, ze przez pewien okres ten klub nie miał pieniędzy i jak sie można sie domyśleć to podejrzewam ze kokosów nie zarabiał , jeśli w ogóle...a jednak pracował i chciał aby ten klub coś osiągnął...
koniu1906 napisał(a):do Lobo Prosze cie przestan go bronic. Zyjmy terazniejszoscia a nie przeszloscia a zobacz w jakiej sytuacji miedzy innymi dzieki temu panu jest nasz klub wiec przestan. A co do zaslug hm to o czym piszesz to glownie nasza zasluga ze nasz klub wyszedl z tego dolu zwanego piata liga bo to dzieki temu ze kibice byli z klubem i bylo zainteresowanie medialne w gazetach podawali ze na meczu V ligi bylo 3000 ludzi ktos sie nami zainteresowal. TO BYLY CZASY PODZIWIANIE TEJ AMBICJI PILKARZY A TERAZ.....
pol13 napisał(a):koniu1906 napisał(a):do Lobo Prosze cie przestan go bronic. Zyjmy terazniejszoscia a nie przeszloscia a zobacz w jakiej sytuacji miedzy innymi dzieki temu panu jest nasz klub wiec przestan. A co do zaslug hm to o czym piszesz to glownie nasza zasluga ze nasz klub wyszedl z tego dolu zwanego piata liga bo to dzieki temu ze kibice byli z klubem i bylo zainteresowanie medialne w gazetach podawali ze na meczu V ligi bylo 3000 ludzi ktos sie nami zainteresowal. TO BYLY CZASY PODZIWIANIE TEJ AMBICJI PILKARZY A TERAZ.....
Ot i cała kwintesencja, popieram w 100% i pozdrawiam.
koniu1906 napisał(a):No to polenizujmy dalej. Dlaczego starsi kibice maja sobie ujmowac zaslugi? Fakt jest taki ze nie wazne ze gralismy w ekstraklasie 34 sezony gdyby wiara kibicow umarla razem z decyzja o wycofaniu nas z trzeciej ligii co sie dzialo w roku 93 (wylondowalismy wtedy w V lidze) i gdyby nie nasza determinacja moglo by druzyny o nazwie Zaglebie Sosnowiec nie byc na tak wysokim szczeblu rozgrywek jak jest obecnie i wymienil bym ci tu pare przykladow ale to nie w tym rzecz. Przynajmniej my kibice nikogo nie oszukiwalismy i mysle ze jezeli ktos uwaza ze zaslugi Tochela sa wielkie to ja uwazam ze nas kibicow znajacych smak V ligi wieksze. A jezeli chodzi o Tochela i Rudego to naprawde mysle ze w dobrym tonie nie ma co o nich mowic wiec najlepiej nie mowmy wcale.... TEZ POZDRAWIAM
stoner napisał(a):Czy ktoś się orientuje co w temacie odwołania od decyzji WD?
Jakoś nic nie słychać a swego czasu dużo się o tym mówiło.
Blajpios napisał(a):Ante Scriptum:
Był tu błędnie przeze mnie umieszczony cytat wypowiedzi, jaką wpisał Kol. Lars. Wklejając odpowiedź popełniłem błąd w zacytowaniu, czyli machinalnie szukając albo temat pomyliłem, albo przynajmniej uczestnika dyskusji. Odpowiadałem "w sprzeciwie" wobec jakiegoś komenatrza w stylu "wywalić, dno, niech Kowalik się wynosi, patałachy zawodnicy wypie..." - a wszedłem de facto w odpowiedź zupełnie zupełnie inną i ją zacytowałem!!! Mój błąd -machinalnego i pospiesznego działania; a teraz nawet dużo czasu pewnie by trzeba, by odnaleźć tę, o którą mi chodziło. Toteż tylko przepraszam Kol. Larsa oraz Forumowiczów, zwłaszcza jeżeli zauważyli, za zamieszanie - i usuwam niewłaściwie dobrany cytat. Poniżej zostawiam moją wcześniejszą odpowiedź przeciwstawienia się jakiejś opinii w opisanym tu stylu "wypie, wyjazd itp".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników