przez Misaki 2007-08-15, 12:09 am
Widać, że dużo kombinowania ze składem ale od czego są sparingi. Próba wykorzystania szybkości Prymuli na skrzydle - hmm jakoś tych akcji jego nie było specjalnie widać, potem w drugiej połowie na nie swoim skrzydle zagrał Piątek i było jak na prawym czyli bez rewelacji ale to może być konieczność dla nas gdy sporo zawodników będzie wykartkowanych a Topolskiego nie ma już z nami. Bednar jak na razie pewniak na prawą obronę, chociaż ja liczę na to, że Arek Kłoda uzyska swoją właściwą formę i stworzy się alternatywa na prawą pomoc dla Skrzypka w postaci właśnie Bednara - nie wiem czemu miało służyć wystawienie Szatana na skrzydło skoro w meczach Młodej Ekstraklasy łagodnie mówiąc nie błyszczy. Liczę, że Pach będzie wchodził powoli w formę jaką pamiętam z początku poprzedniego sezonu ale ja go widzę w środku bo to jest walczak. Myślę, że Kowalik chciał posprawdzać kilka rozwiązań bo ma świadomość tego, że niedługo może być nie za ciekawie pod względem kartek bo do tej pory byliśmy kartkowani niemiłosiernie... Nie wiem jak skonstruowany jest kontrakt Peskovica ale jeśli to ma być zamiana gracz za gracza to stanowczo się to nie opłaca nam, niech nam dadzą cwaniaki z Górnika kogoś równie niestety klasowego jak Boris...