jakos nieprzypominam sobie zeby Lech kiedykolwiek przyjechal w wiekszej liczbie do Sosnowca niz my do was.
wiec dobranoc.
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
laBombonera napisał(a):jakos nieprzypominam sobie zeby Lech kiedykolwiek przyjechal w wiekszej liczbie do Sosnowca niz my do was.
wiec dobranoc.
lech poznan napisał(a):laBombonera napisał(a):jakos nieprzypominam sobie zeby Lech kiedykolwiek przyjechal w wiekszej liczbie do Sosnowca niz my do was.
wiec dobranoc.
a kiedy był mecz z sosnowcem w ekstraklasie?? ups zapomniałem was nie było 15 lat w Ekstraklasie chyba, moze sie myle to oświecie. 15 lat temu to było coś innego. Mam nadzieje, że przez 15 lat w niskich ligach umiecie jeszcze grac w piłkę nożną.
dobre :580:mario1 napisał(a):i pamietaj dziecieneo ze Spartan tez bylo 300(o ile ci rodzice pozwolili to obejrzec)
lech poznan napisał(a):niestety nie podam bo mam zmienne ip (neostrada), a odzywam się, bo sam powiec co to jest 400 kibicow?, ja osobiscie w zeszlym sezonie bylem tylko na 1 wyjezdzie, ale na kazdym meczu w poznaniu (nie liczac meczu z pogonia szczecin jak byl puchar ekstraklasy bo mialem wtedy 18, a tak to zawsze siedze w kotle), ale gratuluje zaglebiu sosnowiec ze wreszczie zagraja przeciwko druzynie 1 ligowej w orange ekstraklasa
lech poznan napisał(a):niestety nie podam bo mam zmienne ip (neostrada), a odzywam się, bo sam powiec co to jest 400 kibicow?, ja osobiscie w zeszlym sezonie bylem tylko na 1 wyjezdzie, ale na kazdym meczu w poznaniu (nie liczac meczu z pogonia szczecin jak byl puchar ekstraklasy bo mialem wtedy 18, a tak to zawsze siedze w kotle), ale gratuluje zaglebiu sosnowiec ze wreszczie zagraja przeciwko druzynie 1 ligowej w orange ekstraklasa
lech poznan napisał(a):a kiedy był mecz z sosnowcem w ekstraklasie?? ups zapomniałem was nie było 15 lat w Ekstraklasie chyba, moze sie myle to oświecie. 15 lat temu to było coś innego. Mam nadzieje, że przez 15 lat w niskich ligach umiecie jeszcze grac w piłkę nożną.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników