czemu tak mało zmian :/
ciesielski dopiero w 60min za Kłodę...
chciailem posłuchać co tam Piątkowski czy Paczkowski jeszcze może pobiegaliby...
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
eric napisał(a):A Prymula dlaczego nie gra?? Kłóci się o kontrakt czy jakaś kontuzja??
Osman napisał(a):po realcji bylo widać żę my praktycznie sie broniliśmy, Bagnicki mial jedną idealną okazje i tyle..
cala11 napisał(a):Osman napisał(a):po realcji bylo widać żę my praktycznie sie broniliśmy, Bagnicki mial jedną idealną okazje i tyle..
osman a ty tylko umiesz narzekac????
nie gralismy z 4-ligowcem ale z druzynÄ… ktora bedzie grac o puchary wynik i tak super spodziewalem sie 4-0 a tu mamy 2-2.
brawo chlopaki
mwy napisał(a):Trener o dzisiejszym sparingu:
"Jerzy Kowalik: - Zarówno wynik, jak i gra mojego zespoÅ‚u może cieszyć. Lepiej wypadliÅ›my w pierwszej poÅ‚owie, a to dlatego, że graÅ‚ tam praktycznie podstawowy skÅ‚ad przygotowywany na ligÄ™. W drugiej poÅ‚owie chciaÅ‚em dać wszystkim szansÄ™ do pokazania siÄ™ na tle bardzo mocnego przeciwnika. NaprawdÄ™ uważam, że moi zawodnicy mieli siÄ™ tutaj w Kielcach od kogo uczyć. W naszej drużynie wystÄ…piÅ‚o trzech, byÅ‚ych piÅ‚karzy Korony. JeÅ›li chodzi o Kozubka i Bagnickiego, to sÄ… to nasi podstawowi gracze. Na pewno chcieli pokazać siÄ™ swoim kolegom oraz prezesom kieleckiego klubu. PiÄ…tkowski też mnie nie zawiódÅ‚, choć wÅ‚aÅ›ciwie dziÅ› nikt mnie nie zawiódÅ‚. W okresie przygotowawczym wykonaliÅ›my to, co sobie zakÅ‚adaliÅ›my. Na testy przyjeżdżaÅ‚o do nas mnóstwo zawodników i, jak to siÄ™ mówi, musieliÅ›my „oddzielić ziarno od plew”, co kosztowaÅ‚o nas sporo przemyÅ›leÅ„ i pracy. DrzemiÄ… w nas spore możliwoÅ›ci i myÅ›lÄ™, że w lidze nie bÄ™dziemy chÅ‚opcami do bicia. "
Źródło: www.korona-kielce.pl
Nie ma sie co dziwic,Polonia szykuje sklad na 1-sza lige w której pewnie zastąpią nas.sirMacius napisał(a):Gość jest pewny siebie/ co sądzicie o wyniku Poloni nad Jagą? polonie sie bardzo wzmocniła czy jaga zdupczyła sprawe:D
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack