Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
marillion5 napisał(a):troche bartek niekumaty jestes bo warszawiaczki i tak na Lecha nie wejda,w Poznaniu ten numer nie przechodzi.jak Wisla grala to Slasska tez nie wpuscili
bartekcz92 napisał(a):Przecież w dzisiejszych czasach zaprzyjaźnione kluby od 1 do najniższej ligi wspierają się na meczach u siebie i wyjazdowych..!
To nie 3000 kibiców Legii robiła zamieszki na stadionie tylko kilkadziesiąt osób ,które zostanie ukarane i ich nie tylko na tym wyjeździe nie zobaczysz........
Ale to nie ten temat ,żeby o tym tu dyskutować.marillion5 napisał(a):troche bartek niekumaty jestes bo warszawiaczki i tak na Lecha nie wejda,w Poznaniu ten numer nie przechodzi.jak Wisla grala to Slasska tez nie wpuscili
A co ma piernik do wiatraka??
Ja Ci tylko wytłumaczyłem dlaczego według mnie wspieranie w wyjazdach nie powinno być śmieszne.
Tomowitz napisał(a):bartekcz92 napisał(a):Przecież w dzisiejszych czasach zaprzyjaźnione kluby od 1 do najniższej ligi wspierają się na meczach u siebie i wyjazdowych..!
To nie 3000 kibiców Legii robiła zamieszki na stadionie tylko kilkadziesiąt osób ,które zostanie ukarane i ich nie tylko na tym wyjeździe nie zobaczysz........
Ale to nie ten temat ,żeby o tym tu dyskutować.marillion5 napisał(a):troche bartek niekumaty jestes bo warszawiaczki i tak na Lecha nie wejda,w Poznaniu ten numer nie przechodzi.jak Wisla grala to Slasska tez nie wpuscili
Ja Ci tylko wytłumaczyłem dlaczego według mnie wspieranie w wyjazdach nie powinno być śmieszne.
Co ma piernik do wiatraka? Wbrew temu co ludzie gadajÄ… to sporo bo tyle samo liter w wyrazie :)
^yoGi^ napisał(a):Tomowitz napisał(a):bartekcz92 napisał(a):Przecież w dzisiejszych czasach zaprzyjaźnione kluby od 1 do najniższej ligi wspierają się na meczach u siebie i wyjazdowych..!
Co ma piernik do wiatraka? Wbrew temu co ludzie gadajÄ… to sporo bo tyle samo liter w wyrazie :)
Kibice Legi mają zakaz na stadionowy - wyjazdowy na wszystkie mecze Legi w przeciągu trzech lat w Polsce i poza nią. Kara dla kibiców Legi nie mówi nic o zakazie wyjazdów na mecze braci. Sądzę, że Legia powinna zorganizować swój wyjazd my swój (bo poco wałkować sie z wawy do sosnowca a potem razem do pozaniaina?) a poprostu podzielimy się pulą biletów jakie nam kolejarz przyzna.
Tomowitz napisał(a):^yoGi^ napisał(a):Tomowitz napisał(a):bartekcz92 napisał(a):Przecież w dzisiejszych czasach zaprzyjaźnione kluby od 1 do najniższej ligi wspierają się na meczach u siebie i wyjazdowych..!
Kibice Legi mają zakaz na stadionowy - wyjazdowy na wszystkie mecze Legi w przeciągu trzech lat w Polsce i poza nią. Kara dla kibiców Legi nie mówi nic o zakazie wyjazdów na mecze braci. Sądzę, że Legia powinna zorganizować swój wyjazd my swój (bo poco wałkować sie z wawy do sosnowca a potem razem do pozaniaina?) a poprostu podzielimy się pulą biletów jakie nam kolejarz przyzna.
a gdyby tak hipotetycznie było więcej chętnych na mecz wyjazdowy od podziału puli? Dojdzie do tego, że część kibiców Zagłębia nie pojedzie na swoją drużynę bo pojadą bracia z Warszawy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników