stary kibic napisał(a):no widać żepo meczu zJaga to pół Sosnowca chce z nimi zgody!!!!!!!!!!!!! I niepisz mi że (L) zaczeła wyzywacwasza zgode z Wisłą to do klijenta z JAgii i dlatego zaczeliscie wyzywac LEGIE bo jak wiadomo zgody z nimi nie macie. ZAGŁEBIE już raz zerwaliscie przez Motor !!!!!!!!!! W... ra a aż sie k***a prosił o powrót .Wiem że uwas terazjest klimat na Wisłe no i układ ze WKS.. Tylko że Ruch tez był na Jadzei sie k***a szalami powymieniali no czysty układ żydy hanysy i k***a Zagłebie jak to w naturze pogodzic ????????????? ZASTANÓWCIE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM LEGIA TO POTEGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przez takie gadki najczęściej się zgody zrywa. Szantaże i zastraszanie. Nawet w "Pamiętniku kibica" jest to poruszane.
Ja przykładowo za Legią nigdy nie przepadałem i szybko się to nie zmieni, ale że jestem kibicem Zagłębia to nie marudzę i śpiewam piosenki o naszej zgodzie. Teksty takich prowokatorów wkurzają mnie i tyle. Zresztą kwestia zgód to nie widzimisię połowy Sosnowca po meczu z Jagą tylko prawdziwych kiboli, którzy jeżdżą na większość meczy.
To oni decydują, ja się dostosuję, no chyba że zawrą sojusz z Hanysami, ale to jest tak prawdopodobne jak to że polska drużyna wygra LM :)