mozna sie bylo tego spodziewac.przynajmniej nasz treneiro bedzie mial pelen obraz druzyny i miejmy nadzieje ze szybko znajdzie dobrych grajkow na wzmocnienie slabych punktow.
jestem dobrej mysli :)
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Osman napisał(a):a może to i dobrze że w dupke dostaniemy, praktycznie bez gry zaś :P
Kowalik zobaczy jakie to dno panuje u nas, no i może wkońcu ruszą z tymi transferkami i zwolnieniami :P
jak dla mnie pół drużyny zdecydowanie aut! :P :))
:) :) :)
Tomowitz napisał(a):Osman napisał(a):a może to i dobrze że w dupke dostaniemy, praktycznie bez gry zaś :P
Kowalik zobaczy jakie to dno panuje u nas, no i może wkońcu ruszą z tymi transferkami i zwolnieniami :P
Zgadzam się! tylko że za miesiąc mecz z Lechem więc nawet jak się wymieni pół składu to gdzie tu go zgrać. Ś.P. Walery Łobanowski mawiał, że drużynę tworzy się 2-5 lat, hmm tylko nie wiem czy gadał to w aspekcie repry czy Dynama Kijów :) bo parafrazował go Błochin przed MŚ :)
Osman napisał(a):Tomowitz napisał(a):Osman napisał(a):a może to i dobrze że w dupke dostaniemy, praktycznie bez gry zaś :P
Zgadzam się! tylko że za miesiąc mecz z Lechem więc nawet jak się wymieni pół składu to gdzie tu go zgrać. Ś.P. Walery Łobanowski mawiał, że drużynę tworzy się 2-5 lat, hmm tylko nie wiem czy gadał to w aspekcie repry czy Dynama Kijów :) bo parafrazował go Błochin przed MŚ :)
dla mnie to bzdura...
jak piłkarz dobry to wszędzie zagra...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników