Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez viking 2007-06-27, 3:55 pm

Szatan zapłacił za Zagłębie... tysiąc złotych
PrzeglÄ…d Sportowy | 2007.06.27 09:01
Szatan kupił 99 procent akcji Zagłebia Sosnowiec, pozostawiając jeden synowi byłego już właściciela sosnowiczan, Francesco Cimminellego. Zapłacił Włochom za akcje... 1000 złotych, więc można powiedzieć, że zrobił dobry interes.

Prawą ręką Szatana będzie nowy prezes Zagłębia, Leszek Baczyński, który przed 7-letnim okresem włoskiego dyktatu na Stadionie Ludowym był dyrektorem, trenerem, a także piłkarzem Zagłębia. Za sprawy finansowe i marketingowe odpowiadać będą w roli wiceprezesów Paweł Hytry i Grzegorz Baran.

REKLAMA Czytaj dalej

Tak jak Szatan są również biznesmenami skupionymi w "Klubie Stu". To stowarzyszenie, którego członkowie wspierają Zagłębie drobnymi i większymi kwotami. Teraz ich pomoc będzie niezwykle ważna, gdyż nowe władze zamierzają zbudować budżet na poziomie 7 milionów złotych.

Więcej w "Przeglądzie Sportowym"

Widać ze faktycznie kosztowało go to nie więej niż przejażdżka na fajnym koniu :)
viking

Postprzez mario1 2007-06-27, 4:17 pm

nie wiem czemu ale mnie wciaz spac nie daje mysl o panach Bialek i Tochel
mario1

Postprzez adas 2007-06-27, 4:21 pm

mario1 napisał(a):nie wiem czemu ale mnie wciaz spac nie daje mysl o panach Bialek i Tochel
To śpij spokojnie :P
adas

Postprzez mario1 2007-06-27, 4:22 pm

ho ho ho sa wsrod nas dobrze powiadomieni? :urban:
mario1

Postprzez dakos 2007-06-27, 4:24 pm

moze nie do tematu ale jestem za degradacja zaglebia do 2 ligi,
oto moje argumety:
-degraacja i tak bedzie lepiej teraz niz za rok bo bedziemy rok w plecy
-oswietlenie,zadaszenie i murawa tez powinna byc
-sponsor,prezes jest
-trener bedzie
a co najwazniejsze nie bedzie na nas ciazyc afera korupcyjna ,bedzimey czysci i przygotowani i nic nam juz nie ebdzie moglo przeszkodzic
-bedizmey mogli grac w 1 ldize dluzej nie tylko przez jeden sezon bo tak niestety bedzie

Kara za Rudego jest nieunikniona

pozdrawiam
dakos

Postprzez mario1 2007-06-27, 4:30 pm

dakos napisał(a):moze nie do tematu ale jestem za degradacja zaglebia do 2 ligi,
oto moje argumety:
-sponsor,prezes jest
-trener bedzie
a co najwazniejsze nie bedzie na nas ciazyc afera korupcyjna ,bedzimey czysci i przygotowani i nic nam juz nie ebdzie moglo przeszkodzic
-bedizmey mogli grac w 1 ldize dluzej nie tylko przez jeden sezon bo tak niestety bedzie

pozdrawiam

a nie wziales pod uwage tego ze grajac w oe znalezienie sponsora jest o niebo latwiejsze gwarantuje ci ze jeslibysmy mieli sponsora (czyt.kase)to nikt by nie pial o degradacjach
mario1

Postprzez dakos 2007-06-27, 4:32 pm

dla mnie sprawa degradacji jest przesadzona przez chuja rudego mamy klopoty i takie jest moje zdanie...
dakos

Postprzez mario1 2007-06-27, 4:44 pm

dakos napisał(a):dla mnie sprawa degradacji jest przesadzona przez chuja rudego mamy klopoty i takie jest moje zdanie...

tu sie zgadzam ze mamy je przez pana R(r) co wcale nie przeczy mojej poprzedniej tezie
mario1

Postprzez laki 2007-06-27, 4:47 pm

Dlaczego Klub toleruje jawne działanie szabrownika Rusko na szkodę naszego klubu , to
co gość wygaduje to ewidentne działanie na rozmydlenie tematu w sprawie korupcj.
Ponad 200 meczy ustawionych , wszystkie kluby które awansowały do pierwszej ligi w ostatniej dekadzie , jak i te które się utrzymały brały udział w korupcji.
Niech sobie zdegraduje 40% obecnych ekip w O.E , a od Zagłębia wara bo awansowaliśmy
zgodnie z obowiÄ…zujÄ…cymi przepisami w tym okresie czasu.
A po drugie ten jebus nie ma kompetencji do wyrażania takich opini publicznie , a skoro to
robi to ktoś mu za to płaci.
Nie można tego tak zostawić.
laki

Postprzez PaprykarZ19 2007-06-27, 4:52 pm

mario1 napisał(a):
dakos napisał(a):moze nie do tematu ale jestem za degradacja zaglebia do 2 ligi,
oto moje argumety:
-sponsor,prezes jest
-trener bedzie

pozdrawiam

a nie wziales pod uwage tego ze grajac w oe znalezienie sponsora jest o niebo latwiejsze gwarantuje ci ze jeslibysmy mieli sponsora (czyt.kase)to nikt by nie pial o degradacjach

Weź kolego się nie wymądrzaj, bo tyle kasy ile ma pan Krauze, który stoi za Arką Gdynia, nawet nie jestes w stanie sobie wyobrazić...
Ja bym nie liczył na to, że degradacja nas ominie i słowa Tomczaka, że degradacji już nie przewiduje radziłbym wsadzić w dupe, bo to zwykłe pierdolenie. Kara nas nie ominie i trzeba się z tym liczyć.
Teraz o milszych sprawach : ) Po wczorajszych słowach pana Szatana można wnioskować, że wiąże z nami długofalowe plany i jak najbardziej pozytywna jest ta informacja : ) Bardzo mi się podoba pomysł z Akademią Piłkarską i wyłapywaniem talentów z regionu, tak by szkolić ich u nas w klubie. Taka inwestycja w młodzierz w przyszłości może przynieść dla nas tylko same pozytywne skutki : ) Mam nadzieję, że Ci trenerzy młodzierzowi, którzy zostaną w klubie zatrudnieni to będą nieźli fachowcy, a nie jacyś nauczyciele wf, dorabiający u nas w klubie.. Musi być to traktowane jak najbardziej poważnie i profesjonalnie zorganizowane. Dobrze by było gdyby Ci chłopcy jeszcze mieli gdzie swoje umiejętności poprawiać, a nie na takich dziurawych boiskach...
Co do trenera to niestety(przynajmniej wg mnie), raczej zostanie nim pan Kowalik, a ta informacja zostanie ogłoszona po tym jak się skończy dzisiejszy mecz barażowy Kmity...
PaprykarZ19

Postprzez marcin___ 2007-06-27, 5:03 pm

a moglby ktos przyblizyc zyciorys(ten trenerski) pana kowalika bo jakos nic nie moge znalezc tylko to, ze mial byc dyrektorem wisly krakow no i oczywiscie byl trenerem kmity..
marcin___

Postprzez bazant 2007-06-27, 5:14 pm

adas działaczu nasz kiedy nowe wieści nam dasz :056:
bazant

Postprzez gothblack 2007-06-27, 5:19 pm

marcin___ napisał(a):a moglby ktos przyblizyc zyciorys(ten trenerski) pana kowalika bo jakos nic nie moge znalezc tylko to, ze mial byc dyrektorem wisly krakow no i oczywiscie byl trenerem kmity..

Swego czasu bardzo porządny pomocnik w Polskiej lidze i reprezentant młodzieżówki nawet zdobył medal na mś...grał w Wiśle,Szombierkach,Górniku Wałbrzych i Hutniku Kraków(chyba jego najlepszy okres) jako trener był krotko zatrudniony w Wiśle,ale nie pamiętam wyników....no i Kmita......,chyba gość jest dośc ambitny...
gothblack

Postprzez Stanley 2007-06-27, 5:20 pm

Urodzony 15 października 1961 roku. Zdobywał doświadczenie u boku takich fachowców jak Franciszek Smuda czy Henryk Kasperczak, miał również dłuższe i krótsze epizody na stanowisku pierwszego trenera(Wisła,Hutnik,Kmita?). Solidny piłkarz ligowy, wicemistrz Europy z reprezentacją Polski juniorów z 1980 roku.
Stanley

Postprzez Tomowitz 2007-06-27, 5:34 pm

FuBu napisał(a):Osman - Chłopie przestań nabijac posty !!

i kto to pisze :)

koniu1906 napisał/a:
I zajebiscie!!! A moja zona jutro wraca z dekoderkiem cyfry+ z Polski a mowila moze nie kupowac nie wiadomo co bedzie, ale ja wierzylem ze zobacze swoja kochana druzyne w pomaranczowej ekstraklasie!!!!!

Na necie są mecze OE :) nie trzeba dekodera :) no tyle że jakość taka sobie
Tomowitz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack