Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Przemek26 2007-06-26, 6:11 am

Wygląda na to ,że Pan Klamra został wydymany jak wszyscy kibice i Włosi.
Skoro jednak miał przygotowane dokumenty licencyjne , to mam nadzieję ,że jak mówił że los Zagłębia leży mu na sercu to udostępni je nowym właścicielom, którzy po ewentualnych poprawakach czym prędzej zawiązą je.
Przemek26

Postprzez ANTYpies 2007-06-26, 6:12 am

SZATAN NA PREZYDENTA SOSNOWCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!10,000 GŁOSOW JUZ MA :)))
ANTYpies

Postprzez Xavier88 2007-06-26, 6:25 am

Witam w nowy dzień, ciekawe co się dziś wydarzy!!!
Xavier88

Postprzez tommaz 2007-06-26, 6:31 am

Przypadkiem nie dzisiaj miała przyjechac ta modelka milionerka ??
Moze faktycznie wyłoży coś na Zagłębie. Mam tylko nadzieje ze to wszystko co pisali to tez nie była darmowa reklama dla niej i jej firmy naszym kosztem !!! Fuckt napisał ze ona chce wyłożyć na dziendobry 19 mln euro :P Normalnie nie daj boże (znaczy teraz już szatanie :) ) że spotkam jakiegos pismaka z dziennika albo z fucktu , bo normalnie na dziendobry obiję mu gębę !!!
tommaz
Obserwowany

Postprzez Przemek26 2007-06-26, 6:40 am

tommaz napisał(a):Przypadkiem nie dzisiaj miała przyjechac ta modelka milionerka ??
Moze faktycznie wyłoży coś na Zagłębie. Mam tylko nadzieje ze to wszystko co pisali to tez nie była darmowa reklama dla niej i jej firmy naszym kosztem !!! Fuckt napisał ze ona chce wyłożyć na dziendobry 19 mln euro :P Normalnie nie daj boże (znaczy teraz już szatanie :) ) że spotkam jakiegos pismaka z dziennika albo z fucktu , bo normalnie na dziendobry obiję mu gębę !!!

Była i to chyba wczoraj.Co poniektórzy mówili że to ona.

gazeta.pl napisał/a napisał(a):
Krzysztof Szatan przejmie klub

W poniedziałek stało się jasne, że jedyną szansą dla sosnowieckiego klubu jest powrót do rozmów z miejscowym biznesmenem Krzysztofem Szatanem, którego ofertę Włosi ocenili jako gorszą od propozycji katowickiej firmy. Szatan, który był ich decyzją bardzo rozżalony i miał już szczerze dosyć negocjacji, zgodził się na kolejne rozmowy!

Rozmowy Włochów z Szatanem zakończyły się krótko po godz. 22. Z naszych informacji wynika, że prezes Genta okazał się twardym negocjatorem i targował się o każde euro. Pierwszy o zmianie właściciela dowiedział się Baczyński. - Właśnie jadę podpisać dokumenty do siedziby ERSI. Historia zatoczyła koło - komentował Baczyński, który ponad pięć lat temu został zwolniony przez Włochów.

Baczyński będzie prezesem, a jego zastępcami mają być Grzegorz Baran i Paweł Hytry - członkowie Klubu 100, zrzeszającego biznesmenów wspierających klub. Czy nowym trenerem będzie Jerzy Kowalik, z którym już toczyły się rozmowy? - To już pytanie do właściciela. Ja tylko mogę pomóc to wszystko poukładać - tłumaczy Baczyński.
Mimo że działacze Jagiellonii prowadzą intensywne rozmowy, nowych zawodników w klubie ciągle nie ma. Być może będą za to odejścia z zespołu. Propozycję gry z Zagłębia Sosnowiec otrzymał Remigiusz Sobociński. Apetyt na piłkarzy z Białegostoku ma też wicemistrz Polski z Bełchatowa ... Działacze muszą się również liczyć z tym, że część zawodników może odejść z klubu. Jak udało nam się ustalić, propozycję z Sosnowca ma Sobociński, a dwóch innych zawodników z Białegostoku chciałby wypożyczyć klub z Bełchatowa.
Przemek26

Postprzez wito 2007-06-26, 7:23 am

tak bardzo dobrze dobrze się stało,teraz tylko czekajmy co dalej,mam nadzieje że to wszystko dobrze się skończy
wito

Postprzez Lauri 2007-06-26, 7:39 am

wielkie wyrazy szacunku dla Pana Szatana :!: mogl sie wypiac na Wlochow za to jak go potraktowali jednak tego nie zrobil i chwala mu za to bo moglo byc naprawde nieciekawie...
Lauri

Postprzez Łuki19 2007-06-26, 7:45 am

Oświadczenie Krzysztofa Szatana
Wtorek , 26.06.2007 , godz. 06:20, Adam Makar
W dniu wczorajszym w późnych godzinach wieczornych doszło do podpisania umowy sprzedaży klubu piłkarskiego Zagłębie Sosnowiec Krzysztofowi Szatanowi. - Pragnę z tego miejsca podziękować przede wszystkim wspaniałym sosnowieckim kibicom, bez których nie było by pierwszej ligi w Sosnowcu. Jestem pełen optymizmu patrząc w przyszłość. Wspólnymi siłami zbudujemy silne Zagłębie, Zagłębie które nie tylko walczyć będzie o utrzymanie, lecz które jak to miało zawsze miejsce w przeszłości, walczyć będzie o najwyższe cele. Dziękuje również firmie Ersi, która to nadal będzie inwestować swoje pieniądze w Zagłębie. Razem wspólnymi siłami, możemy osiągnąć wiele. Liczę na pomoc ze strony miasta, którego włodarze zapewnili mnie, że nie opuszczą Zagłębia w potrzebie. Dzięki takim ludziom, oraz przy współpracy z Panem Leszkiem Baczyńskim, Grzegorzem Baranem i Pawłem Hytry, możemy spać spokojnie. Zagłębie to również mój klub. Z nim jestem związany od lat. Nie mogłem pozwolić aby te piętnaście lat walki o ekstraklasę prysnęło jak mydlana bańka.

Dziekujemy sobie na wzajem My panu Szatanowi a pan Szatan nam hehe
Łuki19
Obserwowany

Postprzez eric 2007-06-26, 7:48 am

Szacunek :) :) :)
eric

Postprzez adas 2007-06-26, 7:49 am

novack napisał(a):
klara napisał(a):A tak w ogóle...Pan Szatan ma działa w branży wedliniarskiej, koniec z kupowaniem u innych, licza sie tylko wedliny od p. szatana, Dziekuje!

To zajebiście, szczególnie ,że Pan Krzysztof działa w innej branży!
Działa w branży drobiowej, jednak ma też wiele innych firm, jedną z nich jest Algas
adas

Postprzez viking 2007-06-26, 7:53 am

Pamietam taki oto artykulik i mam nadzieje ze tak jak poukładli młodzież poukładają seniorów:

Młodzi piłkarze z Sosnowca niczym Wisła Kraków
Za nimi mecze z AS Monaco, Borussią Dortmund czy Osasuną Pampeluna. Sponsorują ich największe polskie firmy. Czy to Wisła Kraków? Nie, to 12-latki z Sosnowca!

Ilu z tych chłopaków zagra w przyszłości w pierwszej drużynie Zagłębia? - Nie sposób dziś ocenić. Chciałbym, żeby wszyscy - uśmiecha się Adrian Zbroja, trener zespołu. Chociaż grupa treningowa powinna liczyć około 20 osób, na zajęciach pojawia się blisko 70 młodych piłkarzy. Podstawowy skład to 34 osoby, pozostali trenują w tzw. grupie naborowej.

- Nie mam sumienia nikogo wyrzucić - wzdycha Zbroja. Na zajęciach porządek i dyscyplina jak w ekstraklasie. Nie ma mowy o piciu coca-coli i jedzeniu chipsów. - Czasami przymykamy oko na kukurydziane chrupki - śmieje się Paweł Hytry, kierownik drużyny.

Roczny budżet zespołu to około 50 tys. zł. Piłkarzom pomagają duże firmy ubezpieczeniowe, zakład elektroenergetyczny, firma zajmująca się gospodarką odpadami, firma brokerska i centrum handlowe.

Dzięki zaangażowaniu Hytrego i rodziców młodzi piłkarze rok w rok jeżdżą na atrakcyjne turnieje i zgrupowania. Zespół właśnie wrócił z obozu w Chorwacji. Sosnowiczanie grali już m.in. z Borussią Dortmund, Hajdukiem Split, FC Montpelier, AS Monaco czy Osasuną Pampeluna. - Wiele meczów przegraliśmy, ale minimalnie. Jedną, dwoma bramkami - zastrzega Kamil Hytry, drugi kapitan drużyny.

Zespół ma już za sobą pierwsze transfery. Zimą zespół wzmocnił Dominik Sadzawicki. 12-latek kosztował pięć piłek. Syn Krzysztofa Sadzawickiego, znanego m.in. z występów w GKS-ie Katowice, uczył się grać w piłkę w MKS-ie Sławków, gdy jednak trafił na trening drużyny z Sosnowca, stwierdził, że "do Sławkowa już, za żadne skarby, nie wróci". Na treningi najczęściej przywozi go mama Anna. - To materiał na niezłego piłkarza. Piłka go lubi - mówi Bogdan Pikuta, do niedawna drugi trener Zagłębia, którego syn Patryk również gra w drużynie trenera Zbroi. W Zagłębiu nie chcą popełniać błędów, które często towarzyszą szkoleniu młodzieży. - W wielu drużynach liczy się tylko wynik! A u nas praca, przyjemność z grania. Wyniki mają przyjść później - podkreśla Pikuta
viking

Postprzez adas 2007-06-26, 7:57 am

tommaz napisał(a):Przypadkiem nie dzisiaj miała przyjechac ta modelka milionerka ??
Z modelką spotkanie jest jutro, jednak ja osobiście nie liczę na cuda. Zrobiła sobie już wystarczającą reklamę.
adas

Postprzez koniu1906 2007-06-26, 8:08 am

adas napisał(a):
Z modelką spotkanie jest jutro, jednak ja osobiście nie liczę na cuda. Zrobiła sobie już wystarczającą reklamę.
EE tam rzuci z 8 mln na rok. Dosc zlych wiadomosci teraz beda juz same dobre i b dobre
koniu1906

Postprzez gonzales 2007-06-26, 8:10 am

W dniu wczorajszym w późnych godzinach wieczornych doszło do podpisania umowy sprzedaży klubu piłkarskiego Zagłębie Sosnowiec Krzysztofowi Szatanowi. - Pragnę z tego miejsca podziękować przede wszystkim wspaniałym sosnowieckim kibicom, bez których nie byłoby pierwszej ligi w Sosnowcu. Jestem pełen optymizmu patrząc w przyszłość. Wspólnymi siłami zbudujemy silne Zagłębie, Zagłębie które nie tylko walczyć będzie o utrzymanie, lecz które jak to miało zawsze miejsce w przeszłości, walczyć będzie o najwyższe cele. Dziękuję również firmie Ersi, która nadal będzie inwestować swoje pieniądze w Zagłębie. Razem, wspólnymi siłami, możemy osiągnąć wiele. Liczę na pomoc ze strony miasta, którego włodarze zapewnili mnie, że nie opuszczą Zagłębia w potrzebie. Dzięki takim ludziom oraz przy współpracy z Panami Leszkiem Baczyńskim, Grzegorzem Baranem i Pawłem Hytrym, możemy spać spokojnie. Zagłębie to również mój klub. Z nim jestem związany od lat. Nie mogłem pozwolić, aby te piętnaście lat walki o ekstraklasę prysnęło jak mydlana bańka.

>>>>>>>> DZIEKI WIELKIE PANIE SZATANIE <<<<<<<<<<<
gonzales

Postprzez wito 2007-06-26, 8:20 am

teraz trzeba się brac do roboty i szukac stadionu na te pare meczy żebyśmy mogli wystartowac
wito

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna