Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Dziś rozmawiałem z nowym dyrektorem, który powiedział, że chce zbudować dobre stosunki z kibicami. Powiedziałem że pierwszą sprawą jaką powinien się zając zatem to powrót do herbu.Lord Vania napisał(a):W związku z ogłoszeniem nowych władz w klubie my kibice mamy większe szanse na przekonanie ich do swoich racji. Gazeta Wyborcza napisała, że w przyszłym tygodniu ma odbyć się spotkanie zarządu z kibicami. Przy okazji takiego spotkania można by było pogadać o sprawach dla nas ważnych jak na przykład powrót do historycznego herbu klubu czy prośba o współpracę z dobrą firmą odzieżową żeby nie było tak, że są duże problemy z kupnem koszulki naszego klubu nie mówiąc o innych polówkach czy dresach. Jeżeli macie jeszcze jakieś pomysły to piszcie.
adas napisał(a):Dziś rozmawiałem z nowym dyrektorem, który powiedział, że chce zbudować dobre stosunki z kibicami. Powiedziałem że pierwszą sprawą jaką powinien się zając zatem to powrót do herbu.Lord Vania napisał(a):W związku z ogłoszeniem nowych władz w klubie my kibice mamy większe szanse na przekonanie ich do swoich racji. Gazeta Wyborcza napisała, że w przyszłym tygodniu ma odbyć się spotkanie zarządu z kibicami. Przy okazji takiego spotkania można by było pogadać o sprawach dla nas ważnych jak na przykład powrót do historycznego herbu klubu czy prośba o współpracę z dobrą firmą odzieżową żeby nie było tak, że są duże problemy z kupnem koszulki naszego klubu nie mówiąc o innych polówkach czy dresach. Jeżeli macie jeszcze jakieś pomysły to piszcie.
Smazu napisał(a):W przerwie też można by coś zorganizować , np. konkurs bramek z rezerwowym bramkarzem czy jakiś zespół taneczny ;]
cyfron24 napisał(a):Smazu napisał(a):W przerwie też można by coś zorganizować , np. konkurs bramek z rezerwowym bramkarzem czy jakiś zespół taneczny ;]
Świetny pomysł! Podobno kiedyś w przerwie meczu rezerwowi rozgrywali konkurs jedenastek. Nie wiem jak sprawa wygląda od strony przepisów, ale myślę, że mogło by to być ciekawe.
Do tego jeszcze dołączyłbym postulat powrotu akcji "Jeden Region Jeden Klub".
Misaki napisał(a):Jaki jest właściwie ten nasz prawdziwy herb? Ten, który mam w avatarze czy ten, który jest na stronie głównej serwisu (lewy górny róg) Prawde mówiąc bardziej podoba mi się ten z avataru bez zbędnych obramówek i napisów Zagłębie i Sosnowiec. Ten znak jest tak rozpoznawalny, że te napisy są zbędne. Co myślicie?
psv napisał(a):Misaki napisał(a):Jaki jest właściwie ten nasz prawdziwy herb? Ten, który mam w avatarze czy ten, który jest na stronie głównej serwisu (lewy górny róg) Prawde mówiąc bardziej podoba mi się ten z avataru bez zbędnych obramówek i napisów Zagłębie i Sosnowiec. Ten znak jest tak rozpoznawalny, że te napisy są zbędne. Co myślicie?
Misaki Herb jest jeden i nie kombinuj bo dotychczas twoje posty były normalne a tym żeś dowalił.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników