Shiri napisał(a):Firma tej modelki związana jest z zakładami bukmacherskimi, która ma siedzibę na Malcie i akurat zainteresowała się naszym Zagłębiem, nie chcę krakać, ale brzmi to wszystko podejrzanie, bo wiąże się z ustawianiem meczy, korupcją, przekrętami. Nam jest potrzebny wiarygodny sponsor a nie jakaś eksmodelka, co to w ogóle za zawód i autorytet. Jakoś nie chce mi się wierzyć w jej dobroć, bo nigdy nic nie ma za darmo, trzeba byc realistą. I mam nadzieję, że to plotka. A miasto tez niech w końcu zacznie działać, tylko jedynie przed wyborami wszyscy politycy obiecują gruszki na wierzbie. Oby wszystko dobrze się ułożyło. Może trochę przesadzam, ale martwię się o Zagłębie Sosnowiec, żeby znowu nie wynikła jakaś afera.
Kolego zanim coś napiszesz to może najpierw zasięgnij jakichś informacji
Z tego co wyczytałem to nie tylko modelka a przede wszystkim prawdziwa bussines woman
Firma jest międzynarodowa Siedzibe na Malcie ma pewnie ze względu na łagodne prawo podatkowe. Grzechem było by odrzucić taką ofertę Ta firma naprawd dba o swój wizerunek i jestem gotów powiedzieć, że nietylko ona wykreowała by się na nas ale my dzięki niej zyskalibyśmy renomę. Więcej nie będę pisał bo jest za wcześnie na to. Poczekajmy i zobaczymy co z tego będzie.