Moderatorzy: flex, krzysiu, swiezy52
problematyk-ziom napisał(a):To ja mam pytanie do ostatniego artykułu z głównej... Zagłębiu potrzebne do awansu są 4 punkty. Jakim cudem Polonia Bytom może mieć punktów 61 na koniec sezonu skoro teraz ma 51 a do zdobycia zostało 9 w 3 kolejkach? No chyba tylko przy założeniu że PZPN jej punkty odda ale była by to nie konsekwencja ze strony autorów strony. W "analizach", które ukazały się przed meczem z Polonią B. nie było takie rozwiązanie brane pod uwage. Jeszcze "niekorzystne" bytomskich jest to, że walczą z warszawskimi pupilkami Listka o awans. Więc oddanie punktów jest raczej mało prawdopodobne w tej sytaucji.
Pozdrawiam
Pawelek_S. napisał(a):Może nie błąd ale trochę mnie to razi. Przeglądałem mianowicie dział z "ostrzeżeniami" i mam taką sugestię. Jeśli już przy ostrzeżeniach podaje się powód to róbmy to rzetelnie i z głową. Jak czytałem powody typu "bo tak" "na dowidzenia" "za pochodzenie" "dla zasady" itp. to odnosiłem wrażenie że nie do końca ostrzeżenia i bany są za przewinienia. Wiem, że to drobiazg ale dla kogoś nowego kto czyta forum i chce się dowiedzieć czegoś o administratorach takie teksty jednoznacznie świadczą o braku profesjonalizmy. A przecież to profesjonalna strona i forum ;)
Powrót do Forum oraz serwis zaglebie.sosnowiec.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników