Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Hussar napisał(a):jestem nowy na forum mieszkam na Niwce mam rodzine w piekarach śląskich ale jak by doszło do czegoś to bym sie nie zastanawiał łęb bym ukręcił niebieskiemu kuzynowi :)P ja już chodziłem po chożowie i miałem koszulke Zagłębia Sosnowiec i tylko ludzie sie namnie dziwnie patrzyli :)P a tak luz a co do hnysowa to nienawidze ich za to że są starszy zawsze mi mówił nie tykaj hanysa bo sie zarazisz :511: po prostu ostro znimi niech wiedzą kto jest panem muszą sie bac żeby nas szanowac jak nie to w gogle kurwiszona :522: a jutro ziemy ich wszystkim z chorzowa stawiam pavulon Zagłębie Zagłębie Łowcy skór
Hussar napisał(a):jestem nowy na forum mieszkam na Niwce mam rodzine w piekarach śląskich ale jak by doszło do czegoś to bym sie nie zastanawiał łęb bym ukręcił niebieskiemu kuzynowi :)P ja już chodziłem po chożowie i miałem koszulke Zagłębia Sosnowiec i tylko ludzie sie namnie dziwnie patrzyli :)P a tak luz a co do hnysowa to nienawidze ich za to że są starszy zawsze mi mówił nie tykaj hanysa bo sie zarazisz :511: po prostu ostro znimi niech wiedzą kto jest panem muszą sie bac żeby nas szanowac jak nie to w gogle kurwiszona :522: a jutro ziemy ich wszystkim z chorzowa stawiam pavulon Zagłębie Zagłębie Łowcy skór
Smazu napisał(a):problematyk-ziom napisał(a):Czy to temat za co Koszalin nie lubi Szczecina? Panowie jakie dokładne rozmowy to polecam PW. A co do naszych polityków to prezydentowi trzeba najpierw wybić z głowy "cudowny" pomysł wcielenia Sosnowca do megamiasta (czy jak to się tam ma nazywać).
Dokładnie to Silesia :/ nawet nazwa hanyska... :x
adas napisał(a):Nie wiem Przemku czy to właściwy temat do wklejenia tego linku. Rozmawiałem z Ultrasami i jak powiedzieli "nie wydaje nam się aby to zrobili kibice innych klubów".
rzusi napisał(a):adas napisał(a):Nie wiem Przemku czy to właściwy temat do wklejenia tego linku. Rozmawiałem z Ultrasami i jak powiedzieli "nie wydaje nam się aby to zrobili kibice innych klubów".
a mi sie nie wydaje zeby ktos akurat bez powodu z nudów podpalił magazyn : /
maro88bedzin napisał(a):gorszą rasą:] trzeba ich wytempić... WY SŁYSZĄĆ ZE KTOŚ GDZIEŚ "GODA" PO ŚLĄSKU NA TERENIE ZAGŁĘBIA... ALBO JAK JESTEŚCIE W WIĘKSZOŚCI A SŁYSZYCIE HANYSÓW... macie obowiązek łeb rozwalić !!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników