Za Co Nie Lubie Hanysów, Klubów Ze Śląska i nie tylko :))

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Hussar 2007-04-13, 1:03 pm

jestem nowy na forum mieszkam na Niwce mam rodzine w piekarach śląskich ale jak by doszło do czegoś to bym sie nie zastanawiał łęb bym ukręcił niebieskiemu kuzynowi :)P ja już chodziłem po chożowie i miałem koszulke Zagłębia Sosnowiec i tylko ludzie sie namnie dziwnie patrzyli :)P a tak luz a co do hnysowa to nienawidze ich za to że są starszy zawsze mi mówił nie tykaj hanysa bo sie zarazisz :511: po prostu ostro znimi niech wiedzą kto jest panem muszą sie bac żeby nas szanowac jak nie to w gogle kurwiszona :522: a jutro ziemy ich wszystkim z chorzowa stawiam pavulon Zagłębie Zagłębie Łowcy skór
Hussar

Postprzez Przemek26 2007-04-13, 1:25 pm

Hussar napisał(a):jestem nowy na forum mieszkam na Niwce mam rodzine w piekarach śląskich ale jak by doszło do czegoś to bym sie nie zastanawiał łęb bym ukręcił niebieskiemu kuzynowi :)P ja już chodziłem po chożowie i miałem koszulke Zagłębia Sosnowiec i tylko ludzie sie namnie dziwnie patrzyli :)P a tak luz a co do hnysowa to nienawidze ich za to że są starszy zawsze mi mówił nie tykaj hanysa bo sie zarazisz :511: po prostu ostro znimi niech wiedzą kto jest panem muszą sie bac żeby nas szanowac jak nie to w gogle kurwiszona :522: a jutro ziemy ich wszystkim z chorzowa stawiam pavulon Zagłębie Zagłębie Łowcy skór

Już ulżyło ci zaszpanowałeś przed kolegami? To W******J na onet , tam twoje miejsce. A do Chorzowa jedziesz zadymiarzu?????
Przemek26

Postprzez Hussar 2007-04-13, 2:28 pm

:619: kurde stary tylko coś napisałem a już sie wnerwiasz :wpale: jaki onet co ty gadasz :)P
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Hussar

Postprzez Przemek26 2007-04-18, 9:29 am

http://zaglebie.sosnowiec.pl/shown.php3?nid=3104

[b]SKURWYSYNY TRZEBA TĘPIĆ TĄ ZARAZĘ OD NARODZIN :diabelek: :diabelek: :diabelek:
Przemek26

Postprzez adas 2007-04-18, 10:38 am

Nie wiem Przemku czy to właściwy temat do wklejenia tego linku. Rozmawiałem z Ultrasami i jak powiedzieli "nie wydaje nam się aby to zrobili kibice innych klubów".
adas

Postprzez robert 74 2007-04-18, 1:14 pm

Hussar napisał(a):jestem nowy na forum mieszkam na Niwce mam rodzine w piekarach śląskich ale jak by doszło do czegoś to bym sie nie zastanawiał łęb bym ukręcił niebieskiemu kuzynowi :)P ja już chodziłem po chożowie i miałem koszulke Zagłębia Sosnowiec i tylko ludzie sie namnie dziwnie patrzyli :)P a tak luz a co do hnysowa to nienawidze ich za to że są starszy zawsze mi mówił nie tykaj hanysa bo sie zarazisz :511: po prostu ostro znimi niech wiedzą kto jest panem muszą sie bac żeby nas szanowac jak nie to w gogle kurwiszona :522: a jutro ziemy ich wszystkim z chorzowa stawiam pavulon Zagłębie Zagłębie Łowcy skór

CZŁOWIEKU!!!! Skoro jesteś nowy na Forum, to tego typu komentarze zachowaj dla siebie. Z prostej przyczyny, mianowicie rodzina mojej zony mieszka w Chorzowie Batorym a ja chociaż w Sosnowcu nie mieszkam prawie 10 lat, nie odważyłbym się "paradować" z jakimkolwiek logo Zagłębia. I chociaż znajomi z Batorego wiedzą skąd pochodzę to ich fanatyzm oceniam na równi z "moją sympatią - dozgonną do Zagłębia. Kończąc ten wątek mam gorącą prośbę:
PRZESTAŃ BREDZIĆ!!!!!!!!!!!
robert 74

Postprzez sirMacius 2007-04-18, 8:33 pm

Ja nie miałem bliszych starć z hanysami ale skoro jest tradycią że śląsk jest po drugiej stronie.To tak samo jak w Krakowie tam też sie leją a zresztą wszędzie sie leją nawet w seriA, w bundes lidze więc dlaczego mamy być gorsi.
sirMacius

Postprzez Mirek 2007-04-19, 7:53 am

Smazu napisał(a):
problematyk-ziom napisał(a):Czy to temat za co Koszalin nie lubi Szczecina? Panowie jakie dokładne rozmowy to polecam PW. A co do naszych polityków to prezydentowi trzeba najpierw wybić z głowy "cudowny" pomysł wcielenia Sosnowca do megamiasta (czy jak to się tam ma nazywać).

Dokładnie to Silesia :/ nawet nazwa hanyska... :x

Silesia to akurat po łacinie
Mirek

Postprzez rzusi 2007-04-19, 5:42 pm

adas napisał(a):Nie wiem Przemku czy to właściwy temat do wklejenia tego linku. Rozmawiałem z Ultrasami i jak powiedzieli "nie wydaje nam się aby to zrobili kibice innych klubów".

a mi sie nie wydaje zeby ktos akurat bez powodu z nudów podpalił magazyn : /
rzusi

Postprzez Last_Man_Standing 2007-04-19, 7:54 pm

rzusi napisał(a):
adas napisał(a):Nie wiem Przemku czy to właściwy temat do wklejenia tego linku. Rozmawiałem z Ultrasami i jak powiedzieli "nie wydaje nam się aby to zrobili kibice innych klubów".

a mi sie nie wydaje zeby ktos akurat bez powodu z nudów podpalił magazyn : /

Przecież swoi swojego nie niszczymy, nie ? Tylko skąd ktoś wiedział gdzie jest magazyn :/ ?
Last_Man_Standing
Żółta kartka

Postprzez szalik 2007-05-20, 6:09 pm

Przeciez to chyba jasne ze to byli kibice innego klubu, nie wiem sam czy mam wrzucac kase na oprawe skoro moje pieniadze mają sie spalić
szalik

Postprzez maro88bedzin 2007-05-21, 5:37 pm

nie lubie ich za to ze są hanysami... nie mówią po polsku... są brudni śmierdzą... myślą że sa jakąs inną narodowością która powinna mieć specjalne prawa... I Z TYM SIE ZGODZE... SA INNĄ NARODOWOŚCIĄ.....!! gorszą rasą:] trzeba ich wytempić... WY SŁYSZĄĆ ZE KTOŚ GDZIEŚ "GODA" PO ŚLĄSKU NA TERENIE ZAGŁĘBIA... ALBO JAK JESTEŚCIE W WIĘKSZOŚCI A SŁYSZYCIE HANYSÓW... macie obowiązek łeb rozwalić !! i tak powiem... ZRESZTĄ HANYSI TO SAMO BY Z WAMI ZROBILI JAK BYSCIE U NICH BYLI :]
maro88bedzin

Postprzez Misaki 2007-05-21, 6:54 pm

jak to czytam wszystko to myśle że ten temat to strzał w dziesiątkę hehe :056:
Misaki

Postprzez rivero 2007-05-21, 11:02 pm

maro88bedzin napisał(a):gorszą rasą:] trzeba ich wytempić... WY SŁYSZĄĆ ZE KTOŚ GDZIEŚ "GODA" PO ŚLĄSKU NA TERENIE ZAGŁĘBIA... ALBO JAK JESTEŚCIE W WIĘKSZOŚCI A SŁYSZYCIE HANYSÓW... macie obowiązek łeb rozwalić !!

o_O

i to jest właśnie pokurwione podejście do sprawy
rivero

Postprzez SLIM 2007-05-22, 7:05 pm

Widzę że popierdolonych sfrustowanych dzieciaków nie brakuję...
SLIM

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice