"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez regard 2007-05-20, 9:33 pm

Ader napisał(a):
Mialem sie juz nie wypowiadac na tym forum ale musze...

A więc ode mnie będzie tyle:

Obrazek

już mi się na dzisiejszy dzień humor ułożył...

Ader, gdyby nie Twój Tata, to nawet flagą na kiju byś nie pomachał bo i to by Cię przerosło. Nie cwaniakuj, miej trochę samokrytyki. Nie nadajesz się. Daruj sobie i nam. Pozdrawiam serdecznie.
regard

Postprzez Core 2007-05-20, 10:45 pm

regard napisał(a):
Ader napisał(a):
Mialem sie juz nie wypowiadac na tym forum ale musze...

A więc ode mnie będzie tyle:

Obrazek

już mi się na dzisiejszy dzień humor ułożył...

Ader, gdyby nie Twój Tata, to nawet flagą na kiju byś nie pomachał bo i to by Cię przerosło. Nie cwaniakuj, miej trochę samokrytyki. Nie nadajesz się. Daruj sobie i nam. Pozdrawiam serdecznie.

Mocne ale dobre słowa regard.
Ader napisałem, że szanuje to co robisz i wyraziłem tu swoją (i nie tylko swoją ale i sporej ilości osób) a Ty zachowujesz się jak małolat, który nie potrafi przyjąć krytyki i najlepiej walnąć focha..

Jeżeli praktycznie jeden cały sektor śpiewa "zostaw megafon, hej zostaw megafon" to nie jest to opinia jednostki i coś w tym musi być.

A piszać że Cię szanuje za to co robisz dla klubu i za odwagę teraz zaczynam się zastanawiać za takie Twoje zachowanie...
Core

Postprzez rivero 2007-05-21, 12:08 am

no nie przesadzajcie znowu ; )
rivero

Postprzez Wojtas_GTW 2007-05-21, 12:28 am

Szkoda, że nasz młyn prowadzi 18latek, który ani nie ma głosu, ani nie potrafi dać szybkiej i celnej riposty, a nawet nie potrafi zmobilizować. Fajnie, że Ader się stara, ale mam nadzieję, że więcej go nie zobaczymy na gnieździe, bo w sobotę sprawiał wrażenie człowieka, który nie wie gdzie jest i co się dzieje. Gdyby doping prowadził Krzywy to byłby on miazgą. Ale cóż takie życie - nie może być zbyt pięknie :)

Pzdr.
Wojtas_GTW

!!

Postprzez SK 2007-05-21, 7:11 am

Ciekawe co byście powiedzieli jak by nie było Adera i nikt by nie wszedł na gniazdo !!
SK

Postprzez robertkozlowski5 2007-05-21, 7:55 am

a gdzie byl Krzywy,co z nim?
robertkozlowski5

:)

Postprzez SK 2007-05-21, 9:51 am

robertkozlowski5 napisał(a):a gdzie byl Krzywy,co z nim?

A czy to ważne gdzie był ? Jak by mógł być to by był z nami.
SK

Postprzez rivero 2007-05-21, 11:02 am

jak to czytam wszystko to robi mi się żal adera. bo starał się, a w tej chwili tylko i wyłącznie mu się obrywa. a chciał źle? nie wydaje mi się. jak piłkarze przegrywają mecz, ale się starają wypaść i grać jak najlepiej - to często schodzą z boiska oklaskiwani.

może jednak dajcie już spokój, jakby kibice odry weszli teraz na to forum i krytykowali doping, dołączylibyście do nich, czy staneli po stronie wodzireja? ; )

pozdr. wszystkim, którzy mnie teraz logicznie i konstruktywnie łopierdolom ; ]
Ostatnio edytowano 2007-05-21, 11:05 am przez rivero, łącznie edytowano 1 raz
rivero

Postprzez drewinio 2007-05-21, 11:02 am

Jestem podobnego zdania co przedmówcy. Ta grupa nastolatków odpowiedzialna za tworzenie dopingu sie nie sprawdza. Brakuje im siły i barwy głosu, przebojowości oraz pewnego rodzaju autorytetu. średnio co 2-3 przyśpiewki wszystko zaczyna sie powtarzać. kilka z tych przyśpiewek które narzucają nie nadają się wogóle do krzyczenia, wynikiem tego jest mruczenie z kilkuset gardeł.

W następnych postach pewnie ktoś napisze" umiesz lepiej to wejdź na gniazdo i rycz"
I tutaj jest taka mała różnica między nami. Ja potrafię sie do przyznać do tego iż sie nienadaje na "wodzireja". Mam nadzieje żę wy do tego tez kiedyś dojdziecie i gniazdo zostawicie ludziom którzy będą mieli jakiś posłuch, bo sytuacja w której kilka set żłobów z Opola ryczy głośniej niż my i sytuacja gdy nawet naszej Krytej śpiewy i porykiwania lepiej wychodzą niż w młynie; nie może mieć miejsca.
drewinio

Postprzez Przemek26 2007-05-21, 11:30 am

Ja powiem tak. Ader juz nie raz pokazał że potrafi prowadzić doping i to bardzo dobrze. Jednak każdy jest tylko człowiekiem. Zgodzę się że sobotni mecz jak i jeszcze w Bielsku to były porażki Adera. W tych dwóch meczach był wg. tłem siebie z innych spotkań. Szkoda jednak że nie potrafi sie przyznać że rzeczywiście sorry chłopaki, faktycznie nie miałem dnia czy coś takiego. Każdemu może sie przyplątać kiepski występ.
Przemek26

Postprzez szymek 2007-05-21, 12:31 pm

a ja żadko sie wypowiadam ale w tym temcie napisze co mi siedzi na głowie !! jesteście k...a tacy mądzrzy to zapraszamy na gniazdo zobaczymy co jeden z drugim zaprezentują !! za monitora każdy jest cwaniak i umie innych krytykować niech kazdy się zastanowi jak on by zapanował nad taką grupą osób !! mecz ze Śląskiem juz niebawem po drodze Bytom to zapraszamy zobaczymy co potraficie !! Ader olej :)
szymek

Postprzez ziomo 2007-05-21, 12:53 pm

pojebani jestescie jak jestescie tacy mądrzy to zapraszamy na gniazdo cwaniaczki
ziomo

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2007-05-21, 2:37 pm

dobra k***a zalozmy ze nie ma krzywego na nastepnym meczu, Ader nie wchodzi , zapraszamy redgarda i Core niech prowadza doping. Szansa dla Was wielkoglosne chlopaki.
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez drewinio 2007-05-21, 3:26 pm

hehe wiedziałem. Tak myślałem iż znajdzie sie kilku którzy napiszą" zapraszamy na gniazdo cwaniaki". Tak jak już wcześniej pisałem 3eba sie umieć przyznać iż sie jest w tych sprawach kiepskim i zrezygnować, a nie an siłe próbować coś udowodnić. W młynie widziałem kilka konkretnych osób które moim zdaniem podołały by temu zadaniu. Kilka razy coś zaczeli śpiewać i poszeł za nimi prawie cały młyn. Widać było że wkurzyło to koelsia na gnieździe :D.

Piszecie "zapraszamy na gniazdo cwaniaczki" wiele razy ktoś próbował sie wdrapać na gniazdo ( nei mówie o tym meczu tylko o innych) to żeście koelsi odprawiali z kwitkeim, wręcz wyganiali pyszcząc "że to wy tym kierujecie i innym wara". Z durgiej strony nowe osoby na gnieździe które sie przez chwile pokazywały defakto okazywały się waszymi znajomymi. I gdzie tu konsekwencja? Tak ze prosze was nie napinajcie sie i rzucajcie takimi tekstami, bo to śmiech na sali jest.

PS. Troche samokrytyki w stosunku do własnej osoby wam by sie przydało. Bo z tego co widze to myślicie w kategoriach "zesram sie, nie dam sie".

PS2. Ja sie przyznaje że sie do tego nie nadaje to też nei wpycham sie na siłe na gniazdo i sie nie ośmieszam.
drewinio

Postprzez Ader 2007-05-21, 4:14 pm

Wojtas_GTW napisał(a):Szkoda, że nasz młyn prowadzi 18latek,

1.17 prosze mnie nie postarzac ;]
2.Ciekawe kiedy Odra nas przekrzyczała
3.Juz pisalem nie prowadze specjalnie gdyż nie ma kto sie tego podjac i sie podejmuje , spiewacie dla prowadzacego czy pilkarzy? Tak lepiej nie spiewac bo chujowy prowadzacy bedzie chujowy doping , nie dlatego ze my nie spiewamy tylko on chujowo prowadzi.
4.Zapraszamy chetnych na gniazdo , zrzucalismy ludzi ktorzy mieli po przynajmniej 2 promile gdyz lepiej nie spiewac niz sobie przypal robic
5.Myslicie ze fajnie sie tam stoi przy takim upale?
6.I czy tak latwo ogarnac taki tlum bez naglosnienia?

Bez odbioru

PS
Uważajcie na PW ;] PDK

UZ'05-NA PRZEKÓR WSZYSTKIM
Ostatnio edytowano 2007-05-21, 4:23 pm przez Ader, łącznie edytowano 1 raz
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice