Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez fan78 2007-05-18, 10:42 pm

Ktoś z was ma jakąś wiedze na temat pana Szatana?Bo ja pierwszy raz słysze o gościu.Czym on sie zajmuje?Jaki ma biznes?
fan78

Postprzez lys1975 2007-05-19, 8:16 am

fan78 napisał(a):Ktoś z was ma jakąś wiedze na temat pana Szatana?Bo ja pierwszy raz słysze o gościu.Czym on sie zajmuje?Jaki ma biznes?

To jakim biznesem on się para jeszcze nie jest sprecyzowane(ale z tego co mi wiadomo ma duuuuuże pieniądze)-ale powoli zarysowywuje się nowy kształt klubu na najbliższe lata-i to jest pozytywne...TERAZ ZAGŁĘBIE BĘDZIE JUŻ NIE TYLKO CZERWONE ALE I PIEKIELNE!!DIABELSKA ENERGIA ZAPROWADZI NAS NA SZCZYT!!SZATAŃSKI KLUB-ZAGŁĘBIE 666 SOSNOWIEC RULES!!Byle nas na stosie to hiperpoprawne i megabogobojne społeczeństwo nie spaliło-tak czy owak-ja w to wbijam w ciemno...
lys1975

Postprzez NHK12 2007-05-19, 8:38 am

Witam . Bądźmy spokojni ,najpierw zróbmy to co do nas należy , wejdźmy do OE a o sponsora raczej nie powinnismy sie martwić . OE robi sie coraz ciekawsza i duzo łatwiej o reklame w mediach , Przecież mamy w wokół siebie tyle potentatyów na skale Polski że napewno nie zostaniemi sami sobie ( Mittal , Polski Koncern Energetyczy ) a może stworzy sie jakas grypa zrzeszająca kilka podmiotów gospodarczych ,która wspólnymi siłami pociągnie nasz klub, przecież ZAGŁEBIE to uznana firma a za przeproszeniem Szczakowianka . za nami stoi miasto ,które chetnie pomoze inwestorowi no i przedewszystkim MY KIBICE - WSPANIALI KIBICE.
Pozdrawiam i dobrej mysli .
ODRA OPOLE JA ODRE.........................LE
NHK12

Postprzez Przemek26 2007-05-19, 10:16 am

PKE raczej odpada zresztą już się pozbyli po spadku Kazików więc wyglądają mi na wynikowców, bez cierpliwości.Rzeczywiście OE jest naprawdę ciekawa, skończyła sie powoli era Legii i Wisły. Sądzę podobnie jak kolega . Będzie awans na pewno będzie kasa.
Przemek26

Postprzez daro 2007-05-19, 10:27 am

Sponsor niech bedzie jak najlepszy ! Tylko niech nie kombinuja nic z dodatkami do nazwy klubu,bo krew mnie zaleje....
daro

Postprzez buli11 2007-05-19, 10:40 am

A ja tak sobie pomyslalem czemu sponsorowaniem Zaglebie nie sa zaklady miesne DUDA.Coraz bardziej rozwijajaca sie firma,ma siec sklepow i zakladow w wielu rejonach Polski.Na razie kase wlasciciel wydaje na rajdy samochodowe syna.Koszt na pewno grubo ponad 1 mln zl rocznie.
buli11

Postprzez fazacool 2007-05-19, 10:40 am

panowie przeciez i tak módlmy sie zeby nie ukarali zagłebia i zebysmy mimo awansu nie musieli kibicować dalej na boiskach II Ligi . To byłby juz koniec zagłębia. Mam nadzieje i modle sie o to do Boga i szatana i panowie wspierajmy siebie i klub i piłkarzy żeby nic sie nie stało a jak już OE to bedzie dobrze
fazacool

Postprzez Przemek26 2007-05-19, 11:09 am

buli11 napisał(a):A ja tak sobie pomyslalem czemu sponsorowaniem Zaglebie nie sa zaklady miesne DUDA.Coraz bardziej rozwijajaca sie firma,ma siec sklepow i zakladow w wielu rejonach Polski.Na razie kase wlasciciel wydaje na rajdy samochodowe syna.Koszt na pewno grubo ponad 1 mln zl rocznie.

Z tego co pamiętam to kiedyś już było to poruszane. Ale Duda ma podejście podobne jak Włosi, szczególnie że jesteśmy w śród klubów aferalnych a on też jest na giełdzie.
Przemek26

Postprzez adriano20 2007-05-19, 12:26 pm

Przemek26 napisał(a):
buli11 napisał(a):A ja tak sobie pomyslalem czemu sponsorowaniem Zaglebie nie sa zaklady miesne DUDA.Coraz bardziej rozwijajaca sie firma,ma siec sklepow i zakladow w wielu rejonach Polski.Na razie kase wlasciciel wydaje na rajdy samochodowe syna.Koszt na pewno grubo ponad 1 mln zl rocznie.

Z tego co pamiętam to kiedyś już było to poruszane. Ale Duda ma podejście podobne jak Włosi, szczególnie że jesteśmy w śród klubów aferalnych a on też jest na giełdzie.

Nie ten DUDA jest na giełdzie, na giełdzie jest DUDA Grąbkowo - zbieżność nazw, mam tam 2 auta i jezdze już 7 lat (też szukam roboty na auta), DUDA to BANKRUT, płaci z opóźnieniem 2 miesięcznym, ludzie sie pozwalniali, nie ma komu robić, a jakość towaru i sprzedaż strasznie spada - gorszego sponsora być nie może
adriano20

Postprzez fan78 2007-05-19, 12:35 pm

Dude widzialem ostatnio w tv jak strasznie zemscił na władze,ze nic nie robią zeby Rosja zniosła embargo na nasze mięso.Facet ma duze problemy,wykluczam go jako naszego sponsora.
fan78

Postprzez Misaki 2007-05-19, 12:55 pm

Chciałbym żeby Zagłębie zostało przejęte przez osobę "od nas" a nie działaczy typu Ptak czy Grajewski i pod tym względem info o Szatanie jest na plus bo nikt nam klubu nie przeniesie Nie wiem natomiast jaki jest potencjał tego pana tzn to co jest najważniejsze czyli ile mógł by wnieść do budżetu klubu Biorąc pod uwagę cdeklarację Włochów o dalszym sponsorowaniu to zapewne na początek nie muszą być to jakieś duże pieniądze...
Misaki

Postprzez tomeknh 2007-05-19, 2:29 pm

Spiesze sie na grilla, ale jeszcze odpisze co niektorym, a komu to sie domyslą, nie bede cytowal. Awans do OE i minus 10. Po sezonie spadamy do drugiej. Konczą sie kontrakty Berka i innych czolowych, wiec lecimy do 3-ej. A dalej to juz wiecie.... Podobnie bylo ja Dziurowicz byl prezesem PZPN a w Zaglebiu gwiazda byl niejaki Andrzej Kubica. Wylądowalismy wtedy bodajze w 5 lidze? Ale wszyscy ci co napisali, ze woleliby minu zamiast degradacji, wg mnie mysla na krotka mete i nie pamietaja chyba czaow panowania pana ŚP Dziurowicza seniora. Ja jednak licze, ze zadnej kary nie bedzie i trzeba miec taka nadzieje ale z dwojga zlego....(znacie moje zdanie). Nadzieja umiera ostatnia. Awans musi byc. Jednak zamiast Bytomia wg mnie wejdzie Warszawa.
tomeknh

Postprzez sanhedryn_zla 2007-05-19, 2:43 pm

z tego co ja wiem to sa chyba takie zaklady miesne Szatan gdzie blisko Olkusza ale nie jestem pewien co do wypowiedzi Adriano20 hehe cala prawda Duda z Sosnowca upada to juz chyba i tak tylko nazwa zostala bo tam juz chyba niemiec i jakis belg to przejmoja a przynajmniej tak mialo byc gdy odchodzilem z tej po**** firmy...
ps. Adriano jak jezdziles to napewno sie znamy ja robilem po drugiej stronie na wydawce:D tam byly jaja i pewnie tez pamietasz kogos o ksywie major-obecnie chyba kierownik hurtowni(chycki) ale mu pojechalem po rajtuzach jak sie zwlanialem postraszcie go jak sie bedzie stawial fiut ma luszczyce nie powinien robic w takim zakladzie:D
sanhedryn_zla

Postprzez daro 2007-05-20, 10:25 pm

1906 - Poczatek , ale konca nie bedzie ..... Zaglebie Forever !
daro

Postprzez gregor 2007-05-20, 10:43 pm

Mettal Steel Poland jakby nie było ma huty w Zagłębiu ( vide Dąbrowa i Sosnowiec ) i jeśli chcą sponsorować rucha to uważam że obowiązkiem naszym jest upomnieć się o takie wsparcie dla naszego klubu , jest potencjał tylko trzeba działać ( Klub kibica , Pikniki ,
redaktorzy Zagłębiowskich serwisów ten apel do was kieruję , nie dajcie się zpustułkować znaczy ześląszczyć jako tenże piszący drzewiej w Wiadomościach Zagłebia )
gregor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna