Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
rzusi napisał(a):Łuki19 napisał(a):ja jak mam siedziec miedzy hanysami to juz wole zostać w Sosnowcu i ogladać mecz w tv ;/
zapisz sie jutro na peronie a nie pierdol.
ale wy macie problemy w kolko jedno i to samo
aju napisał(a):sanhedryn_zla napisał(a):miki126p napisał(a):Ja wam mowie chlopaki ze po meczu bedzie bal w chorzowie i 3 pukty pojadom do sosnowca bedziemy spiewac hej sia lala sosnowiec lidera ma w chorzowie wspaniala gra a te niebieskie psy rozpier..... sobie stadjon tak sie dowiedzialem tak ze bedzie sie dzialo hehe a potem
.... potem pieprznij sie w leb malolacie to swieto pilkaraskie i temat o wyjezdzie a nie o durnym napinaniu sie i wyzywaniu;/ .... co za glupota
sa tacy ktorzy i tak nic nie rozumią
sanhedryn_zla napisał(a):aju napisał(a):sanhedryn_zla napisał(a):miki126p napisał(a):Ja wam mowie chlopaki ze po meczu bedzie bal w chorzowie i 3 pukty pojadom do sosnowca bedziemy spiewac hej sia lala sosnowiec lidera ma w chorzowie wspaniala gra a te niebieskie psy rozpier..... sobie stadjon tak sie dowiedzialem tak ze bedzie sie dzialo hehe a potem
.... potem pieprznij sie w leb malolacie to swieto pilkaraskie i temat o wyjezdzie a nie o durnym napinaniu sie i wyzywaniu;/ .... co za glupota
sa tacy ktorzy i tak nic nie rozumią
nie rozumiem takiej napinki;]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników