Proponuje zmienic temat na "Głównie debilne cytaty z Ludowego, jednak czasem trafi się coś kultowego".
Pzdr.
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
twari napisał(a):Ehh.. Panowie jeśli macie zamiar w tym temacie wpisywać wszystkie bluzgi jakie padają na meczu to darujcie sobie. Temat wątku to "KULTOWE cytaty z Ludowego"!
Wydawało mi się że słowo Kultowy nie jest synonimem debilnego a jednak większość z was różnicy nie widzi...
Same zajebiste hasła. Co jeden wpis to lepszy :roll:
- "Twoja stara na zeszyt daje" - szczyt elokwencji. Kultowy cytat z Ludowego. Pomysłodawca powinien Nobla dostać.
- "Rudy H***" - następny w kolekcji. Ktoś musiał tygodniami myśleć nad tym hasłem. Kolekcja kultowych cytatów coraz obszerniejsza.
Z resztą szkoda słów. To jak waleniem głową o ścianę.
Przemek26 napisał(a):W pierwszej połowie "Róbcie zdjęcia , Dworczyk ruszył z ławki do lini, ludzie tak wyglada trener Dworczyk" :056:
Dworczyk stal juzjakies dobre 10 sekund przy linii jak jakis typ krzyknoł "ludzie wlaczcie stopery Dworczyk bedzie bił swoj rekord zyciowy" :043:PARASOL napisał(a):Przemek26 napisał(a):W pierwszej połowie "Róbcie zdjęcia , Dworczyk ruszył z ławki do lini, ludzie tak wyglada trener Dworczyk" :056:
Jesteś pewien, że to był Dworczyk? Ludzie koło mnie krzyczeli, że to Mourinho, hehe.
Ps. Pojawiła się wersja, że rezerwowi obudzili wtedy trenera mówiąc, że już koniec meczu, dlatego tak wyrwał do linii :594:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników