Myślę że jeszcze drugie tyle jest chętnych tylko czeka na kasę bo nie któży mają płacone do 10 a dzis dopiero 5 więc ekipa napewno bedzie spora do kibicowania i di melanżu
bylem dzisiaj - piatek- w klubie przed 10 rano i sie jeszcze zalapalem,choc na bilecie mam numer 640.Wrocilem do domu i widze ze juz biletow braklo,ale moze beda jeszcze po swietach- oby.Chetnych jest sporo.I zeby Ruch stracil punkty ze Slaskiem,to na Cichej bylby mecz o fotel lidera.Do boju Zagłębie!!!
Wlasnie ja sie wybieram z chlopakami z Lublina na ten wyjazd bez biletow mam nadzieje ze nie beda robic problemow na bramkach-pozdro
Legia i Zaglebie Zaglebie i Legia!!!
Oj sporo jedzie osób bez biletów ( z Wawy ) ponieważ z Arką mecz jak narazie jest odwołany więc wolny weekendzik. Z tego co słyszałem nie ma problemów z wejsciem na stadion Ruchu, pozatym moze jeszcze dadzą troszke biletów... OBY !
Nie orientuje sie ktos czy mozna jeszcze kupic bilet? Slyszalem o przyznaniu dla Zaglebia dodatkowych 400 biletow... Jesli na przyklad ktos ma 1 wolny, to bylbym zainteresowany! Najlepiej na PM. Pozdro!
O dodatkową pulę biletów na wyjazd do Chorzowa będziemy wiedzieć około wotrku, środy. Informacja napewno pojawi się na stronce, napewno będzie to okazała liczba biletów jakie przeznaczy dla nas Zarząd HKS-u. Mówi się głośno nawet o drugim tyle ile otrzymaliśmy.. Niemartwmy się :) Pozostaje tylko czekać :)