Tutaj prosze zgłaszać błędy z działaniem serwisu.

Wszelkie uwagi i pomysły dotyczące funkcjonowania forum oraz serwisu.

Moderatorzy: flex, krzysiu, swiezy52

Postprzez Ader 2007-03-07, 3:57 pm

brak moda w HP i Aukcjach
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez CharoN^ 2007-03-07, 4:04 pm

Proszę o zdjęcie moda w HP.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez adas 2007-03-07, 7:28 pm

Jedno i drugie zrobione. A może na znak protestu poprosilibyście o całkowite zamknięcie konta? Chętnie to uczynię.
adas

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2007-03-07, 7:37 pm

nie świrkuj gosciu, mocno wyszczekany jestes.
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Sebastian 2007-03-07, 7:58 pm

warchlak napisał(a):właśnie. nie jestem już nigdzie modem ale widnieje w "kto jest na forum" jako mod (chodzi o kolor wyświetlania mojej ksywy). no ale jak sie nie da tego naprawić to trudno.

Ta sama prośba.
Sebastian

Postprzez DaMi 2007-03-07, 8:03 pm

Dlaczego zostały zlikwidowane podpisy pod postem ??
DaMi

Postprzez Asja 2007-03-07, 8:05 pm

Prosze cofnąć moje moderowanie z HP oraz typera
Asja
Gwiazda

Postprzez DaMi 2007-03-07, 8:07 pm

DaMi napisał(a):Dlaczego zostały zlikwidowane podpisy pod postem ??

Cenzura :?: :!: :?: :roll:
DaMi

Postprzez CZaRnYY 2007-03-07, 9:35 pm

adas napisał(a):Jedno i drugie zrobione. A może na znak protestu poprosilibyście o całkowite zamknięcie konta? Chętnie to uczynię.

Nie wiem czy zdaniem autora postu moderatorzy łaskę robią, że tutaj modują, że są jakieś profity z tego? a może płaci im coś za to?
Przecież to jest poświęcanie swojego czasu na wywalanie głupich postów, bluzgów itd. - co w tym za przyjemność dla moderatora?
A w zamian za rezygnację z tych bardzo wątpliwych przywilejów modowania jaką odpowiedź się otrzymuje od redaktora serwisu?
"Chętnie to uczynię" czyli nie modujecie = spierdalajcie.

Zero szacunku dla czasu straconego przez moderatorów - proponuje pozostałym modom przemyśleć swoją współpracę, bo może pewnego dnia się okazać, że nie są już modami, a nawet nie będą o tym wiedzieć.
Nieprawdopodobne?
Odsyłam do posta, na który do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnej odpowiedzi:
http://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/view ... 0&start=57
Ostatnio edytowano 2007-03-07, 9:36 pm przez CZaRnYY, łącznie edytowano 1 raz
CZaRnYY

Postprzez RaRy 2007-03-07, 9:36 pm

Prosze wyjeba mnie jako moda z AUKCJI !!

JEBAĆ TO FORUM :!:

Adaś czerwona?
RaRy
Adventure Group

Postprzez emdżej 2007-03-07, 9:37 pm

RaRy napisał(a):Prosze wyjeba mnie jako moda z AUKCJI !!

JEBAĆ TO FORUM :!:

Adaś czerwona?

Nie Adaś. Ja to zrobię. Przykro mi Rary
emdżej

Postprzez Kamilsts 2007-03-07, 9:38 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kamilsts

Postprzez Puzon 2007-03-07, 11:40 pm

Jak już bez prośby zdjeliście mi moda z HP :wink: , to z tego drugiego działu też mi zdejmijcie.

Ps. Rary prosił co by mu cofnąć moda na "aukcje", ponieważ wystepuje u niego problem z logowaniem :lol:
Puzon
Adventure Group

co komu da i czy zwłaszcza Zagłębiu rozdział jest potrzebny?

Postprzez Blajpios 2007-03-07, 11:42 pm

To jest jednakowy wpis przeznaczony na oba fora kibicowskie, tyle, że w różnych tematach, bo na "100%" ten temat podziału, choć nie wprost, jest poruszany wśród "błędów działania serwisu". Może zresztą to właściwa lokalizacja?
Już kiedyś były kłopoty w tej dziedzinie jedności i udało się je pokonać.
Hm. W gruncie rzeczy, tak jednoznacznie, to rozdział byłbym chyba w stanie zrozumieć jedynie wtedy, gdyby nastąpiła polaryzacja ze względu.... na "przechwycenie" wpływu w portalu przez ludzi chcących storpedować jakiekolwiek znaczne oczyszczenie polskiej piłki! Można by taki rozdział zaakceptować, gdyby ludzie związani z dawnymi działaczami, graczami itp cyrku zwanego "uczciwą grą PZPN", chcący zachować całą tę gre pozorów, jaka była, cały ten fałszywy system: jednoczyli się z pomocą zagłębiowskiego portalu blokując odnowę. Niestety, obawiam się w końcu takich działań w skali polskiej piłki, kontrakcja "starego systemu" zdaje się być perfekcyjnie przygotowana. Niejaki pan Blatter zatrwożył "uspokajając" L. Kaczyńskiego, gdy powiedział, że "korupcja w Polsce nie odbiega od innych krajów". Cóż, powiedział czym jest cały ten światek kumpli, fifak albo uefiak. Ale to nie jedyny element kontrataku. Wydawać się może nawet, że obrona jest doskonale przemyślana: kto wie, czy bubel proponowany jako statut, który ostatnio 2 razy został odrzucony przez sąd - to nie był specjalnie przygotowany ruch? A "doświadczeni działacze" tylko czekają. I dalej będą zamiatać pod dywan. Dlatego, sądząc, że mogą wiele chcieć zawłaszczyć, rozumiałbym jakiś rozdział. Bo bez masowego nacisku kibiców, którzy zdołaliby przez bojkot odciąć od stołków tych, którzy kpią nazywając sportem "ustawiony" teatr - nikną nadzieje na oczyszczenie.
POZA POWYŻSZYMI WZGLĘDAMI, TO NAPRAWDĘ TRUDNO JEST UZNAĆ RACJĘ ISTNIENIA TAKIEGO ROZDZIAŁU MIĘDZY FORAMI ZAGŁĘBIA. OT, TYLE!
NAPRAWDĘ, WARTO SIĘ CHYBA ZASTANOWIĆ.

Gdyby jeszcze działo się tak, że portal zaglebie.sosnowiec.pl stałby się - wraz ze swoim forum - oficjalną witryną klubu, wspieranym formalnie, finansowo przez klub a jednocześnie powstaje na zasadzie trochę "hyde parku" kibicowskie forum: to jeszcze, na zasadzie współpracy, można to zrozumieć.
Tyle, że nic z tego się nie zapowiada. Te demonstracyjne opuszczenia, te obrzucania się niechęcią (inwektyw jest raczej mało, na szczęście, choć i one są) - wszystko to wskazuje raczej na "rozwód zawiedzionych stron" aniżeli na rozserzenie formy dla lepszych możliwości. Przecież wystarczy spojrzeć na wpisy, by się o tym przekonać... Toteż, naprawdę, zaapelujmy razem, do najbardziej zaangażowanych z obu stron: ROZWAŻCIE NAPRAWDĘ, CZY COŚ TAKIE POOBRAŻANIE SIĘ NA SIEBIE DAĆ COŚKOLWIEK MOŻE, ZWŁASZCZA ZAGŁĘBIU???
Blajpios

Postprzez emdżej 2007-03-08, 12:51 am

Skoro nowe forum założyły osoby tak wrogie naszemu serwisowi to jakim prawem informacja o nowym forum jest rozsyłana na e-maile z naszego adresu :?: :?:
emdżej

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum oraz serwis zaglebie.sosnowiec.pl