PaprykarZ19 napisał(a):Był dzisiaj u mnie wujek i nieźle mi w głowie zakręcił... Wszedł i od razu do mnie zaczął nawijać o Zagłębiu, że Małocha niezłego smrodu narobił... Mówił, że gadał z Rudym i ponoć sytuacja nie przedstawia się kolorowo, bo jednak trochę na sumieniu mają itd... Wogóle ponoć Rudy się zastanawia czy nie zrezygnować z piastowanej przez siebie funkcji żeby kłopotów z powodów korupcji nie mieć(to akurat byłaby dobra wiadomość), ale mówił coś żę degradacja do 3 ligi nas niby ma czekać... Ponoć jeżeli do czerwca zapadną jakieś decyzje w tej sprawie i WD będzie nas chciał ukarać to moją wtedy odpuścić awans i ostatnie mecze...
Nie wiem czy w to wsyzstko wierzyć,bo troche to dziwne wszystko i jakoś na moje oko nie do końca sie kupy trzyma... z resztą ten wujek też czasem lubi koloryzować...
Hmm może on gadał z Rudym 102 i był po litrze ?? Człowieku nie siej zametu jeśli nie masz pewnych informacji , każdy zapewne z nas ma dosyć juz tego tematu i chciałby najszybszego wyjaśnienia tej sytuacji . Pewnie FAKT też za niedługo wyskoczy znowu z jakimś dziwnym artykułem o Zągłębiu i tak wszyscy w kółko jadą ten chory temat i rozsiewają bzdurne plotki !!! Co będzie to będzie , mam nadzieje , że od nas to tylko się odbije ale nie ma co gdybać i wymyślać sobie niestworzonych rzeczy !! Więc prosze o informacje pewne z 100% pewnych zródeł , żadnych plotek że cos mi powiedział wujek , a ciocia z ameryki gadała z włochem .. !!