Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Łuki19 2007-02-27, 10:28 am

bombel84 napisał(a):Meczyk tak jak napisane na stronie o 11. Tylko mnie tak nurtuje czy na pewno stadion będzie otwarty dla kibiców bo z naszymi włodarzami to wcale bym się nie zdziwił jak by wszystko było pozamykane... macie może jakiś cynk ?

nie licz na to ze bedzie otwarte jakies wejscie jak znam zycie to wejsc bedziesz mogł tylko przez klub tunelem heh
Łuki19
Obserwowany

Postprzez zgredos 2007-02-27, 10:29 am

Pamiętasz żeby nie wpuszczono kiedyś kibiców na sparing, bo ja nie. Po co więc takie pytania. Jeśli będą grać na głównej płycie to pewnie bramy będą pozamykane ale wejść będzie można przez klub
zgredos

Postprzez Grzegorz 2007-02-27, 1:34 pm

bombel84 napisał(a):Meczyk tak jak napisane na stronie o 11. Tylko mnie tak nurtuje czy na pewno stadion będzie otwarty dla kibiców bo z naszymi włodarzami to wcale bym się nie zdziwił jak by wszystko było pozamykane... macie może jakiś cynk ?

Jak jest zamknięty to wchodze tunelem, i nigdy nikt nic nie mówił. Myśle że tym razem też tak będzie.
Grzegorz

Postprzez adas 2007-02-28, 9:45 am

Sparing jednak nie na głównej tylko na bocznym boisku.
adas

Postprzez Łuki19 2007-02-28, 9:50 am

adas napisał(a):Sparing jednak nie na głównej tylko na bocznym boisku.

Można było się spodziewać poprostu warunki atmosferyczne na to nie pozwalaja by mecz rozegrać na głownej
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Przemek26 2007-02-28, 1:18 pm

Na drugim bocznym.
Kopanina w błocie. Pierwsza połowa tak wyglądała, Mierzejewski powoli sie rozkręcał, Zuban biegał i starał się walczyć.II połowa to już jakby bardziej dokłada i spokojna gra Zagłębia na tym katroflisku.Oziębała wszedł i znów było ciekawie w ataku.Mierzejewski kilka razy pociągnął lewą stroną. Krótko mówiąc sparing sie odbył. Jeden minus jak dla mnie. Pesković. Rozumiem że warunki były jakie były , ale nie złapał chyba żadnej piłki, wszystko odbijane do przodu, kilka razy minął sie w powietrzu z piłką > Dla mnie bardzo niepewnie dzisiaj.
Przemek26

Postprzez rossoneri 2007-02-28, 1:24 pm

mecz w trudnych warunkach i trudno wyciagnac jakies wnioski ,ale sprobuje, Peskovic- mysle ze to bedzie nasz mocny punkt, choc dzisiaj przy mokrej pilce, wszystko piastkowal i moze to zamazac troche jego gre, ale napewno na plus ,Topolski -lepszy od Adzema ,to jest pewne, nie boi sie pojsc do przodu ,mysle, ze to, ze znaja sie i grali razem z Mierzejewskim wyjdzie nam tylko na dobre, a sam Mierzejewski wypadl dzisiaj bardzo dobrze i jak bedzie tak gral to szybko zapomnimy o Bartku ,Prymula- boisko nie nadawalo sie do jego popisow szybkosci ,ale widac u niego pomysl i szybkosc reakcji i napewno zniego bedziemy mieli duzo radosci ,Oziebala co tu duzo mowic i pisac, wszedl ,strzelil bramke zwycieska, pokazal sie kilka razy z bardzo dobrej strony ,potrafi sie zaslonic i walczyc jeden na jednego, co do naszych pozostalych graczy to wiadomo Hosic na swoim dobrym poziomie, swietny Kosciukiewicz zastanawiam sie czy to nie byl nasz najlepszy transfer przed sezonem ,Berek z Pachem zagrali tak sobie co umacnia mnie w tym, ze nie powinni grac razem Smarzynski pare dobrych zagran ,ale i spartaczona sytuacja sam na sam ,gdzie obroncy byli pare metrow za nim, mogl zrobic co chcial, a on przyjmowal ,przyjmowal i oddal strzal ,ale to powinna byc bramka ,Lechia byla grozna tylko ze stalych fragmentow gry oczywiscie za sprawa Wojciechowskiego no i swietny prawy obronca z nr 9 (Rogalski) ulubieniec publicznosci:)
rossoneri

Postprzez adas 2007-02-28, 1:34 pm

Przemek26 napisał(a):Jeden minus jak dla mnie. Pesković. Rozumiem że warunki były jakie były , ale nie złapał chyba żadnej piłki, wszystko odbijane do przodu, kilka razy minął sie w powietrzu z piłką > Dla mnie bardzo niepewnie dzisiaj.
Zgadzam się, Pesković nie łapał dziś piłek jednak miał takie polecenie od trenera aby nie ryzykować i wszystko wybijać. W tych trudnych warunkach i przy śliskiej piłce łapanie jej mogło się źle skończyć.
adas

Postprzez Grzegorz 2007-02-28, 1:36 pm

Przemek26 napisał(a):Na drugim bocznym.
Kopanina w błocie. Pierwsza połowa tak wyglądała, Mierzejewski powoli sie rozkręcał, Zuban biegał i starał się walczyć.II połowa to już jakby bardziej dokłada i spokojna gra Zagłębia na tym katroflisku.Oziębała wszedł i znów było ciekawie w ataku.Mierzejewski kilka razy pociągnął lewą stroną. Krótko mówiąc sparing sie odbył. Jeden minus jak dla mnie. Pesković. Rozumiem że warunki były jakie były , ale nie złapał chyba żadnej piłki, wszystko odbijane do przodu, kilka razy minął sie w powietrzu z piłką > Dla mnie bardzo niepewnie dzisiaj.

Pesković miał zakaz łapania piłek w dzisiejszym sparingu.
Grzegorz

Postprzez Blaszany 2007-02-28, 1:44 pm

No to i ja dorzuce swoje 3 grosze Prymula biegał ale nic nie pokazł Oziębała ciekawy chlopak umie sie zastawic pilek nie traci waleczny Mierzejewski hmmm dla mnie jakis taki niezdecydowany raz szarpnol lewa strona ale do bartka troche mu brakuje oprocz tego na plus Piątkowski widać ze sie staral i kłoda widac ze wraca do swojej dyspozycji warunki ciezkie druga polowa lepsza
Blaszany

Postprzez tomas1906 2007-02-28, 2:09 pm

Jak dla mnie na plus Kłoda, Oziębała, Kostek, Mierzejewski,
na minus Topolski, Zuban, reszta przecietna
tomas1906

Postprzez Martii88 2007-02-28, 2:14 pm

Przemek26 napisał(a):Zuban biegał i starał się walczyć

:shock: To my chyba więcej biegliśmy dziś do autobusu niż on po murawie :lol: Jak się IDZIE w pole karne podczas szybkiej akcji to się nie dziwmy ,że było jak było w 1 połowie :)
Martii88
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Łuki19 2007-02-28, 2:21 pm

Dla mnie bohaterem meczu był z 9 w Lechi koleś zwany czapką :D:D:D nerwowy chłopak :D
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Degland 2007-02-28, 2:57 pm

W pierwszej połowie nic ciekawego się nie działo, poza tym strzałem spartaczonym przez Zubana, natomiast w drugiej połowie trochę sie rozkręciło, było kilka sytuacji np Smarzyński mogło być 2:0
Lechia przeciętnie, najlepsza okazje miał Wojciechowski po strzale z rzutu wolnego, dość mocny strzał [Peškovič na posterunku]
Najlepsi w dzisiejszym meczu w naszej drużynie: Ozi, Kostek,Mierzejewski
Degland

Postprzez novack 2007-02-28, 4:02 pm

Czy kontuzja Paczkowskiego to coś poważnego, czy raczej drobny uraz?
novack

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna