Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
KaD napisał(a):Ja mam pytanie do tych co robili zbiórke pieniędzy na Play Off miały być oprawy itd. !!! Panowie gramy z hanysami a tu nic nie było z waszej strony chyba że machanie flagami było sponsorowane :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ??????
^m@rcin^ napisał(a):KaD napisał(a):Ja mam pytanie do tych co robili zbiórke pieniędzy na Play Off miały być oprawy itd. !!! Panowie gramy z hanysami a tu nic nie było z waszej strony chyba że machanie flagami było sponsorowane :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ??????
Kasa jest nie zginęła. Trochę poszło z dymem na meczu z Podhalem. Jak ludzie dopiszą to może będzie coś na ostatnim meczu.
A co do meczu to doping jak na taki mecz i taki młyn całkiem niezły. Szkoda ,że nie od początku ale wtedy kiedy był potrzebny zawodnikom to był !
Darian napisał(a):No nareszcie był jakiś porządny doping (chodzi o Ultras). Tak właśnie powinno się jechać z dopingiem non-stop. Tak więc warto by było utrzymać ten poziom.
A co do frekwencji to bez przesady 500 napewno było. W końcu w 3 tercji doszło kilka osób. :lol:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników