Tutaj prosze zgłaszać błędy z działaniem serwisu.

Wszelkie uwagi i pomysły dotyczące funkcjonowania forum oraz serwisu.

Moderatorzy: flex, krzysiu, swiezy52

Postprzez Pasta 2006-12-06, 11:38 pm

adas napisał(a):... Widzisz , mówisz że czepiam się słówek. Ja się nie czepiam słówek, dla mnie słowo "prawdopodobnie" nigdy nie znaczy to samo co " na pewno". Porównanie natomiast do obietnic polityków jest moim zdaniem nietrafne, gdyż znów wracamy do punktu wyjścia. Nikt niczego nie obiecał, a jedynie zapewnił, że "kibice będą mogli liczyć na wsparcie w dotarciu na mecz".

Masz rację porównanie z politykami było nietrafione.
Dla mnie "prawdopodobnie" także nie znaczy "na pewno". Tylko wypowiedź W.Rudego odnośnie zorganizowania wyjazdu sprawiła, że większośc z nas (pewnie ty też) myślała, że klub pokryje jego koszty. Świadczy o tym chociażby ożywiona dyskusja na ten temat na naszym forum
http://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/view ... &start=120
Ja sam to "prawdopodobnie zorganizujemy" odebrałem jako "jeśli nie zdażą się jakieś nieprzewidziane okoliczności" a nie "może zorganizujemy".
Temat był już od dawna, dlaczego więc nie dało się wcześniej wyprowadzić nas z błędu tylko na tydzień przed meczem?
Pasta

Postprzez adas 2006-12-07, 6:47 am

Pasta napisał(a):Masz rację porównanie z politykami było nietrafione.
Dla mnie "prawdopodobnie" także nie znaczy "na pewno". Tylko wypowiedź W.Rudego odnośnie zorganizowania wyjazdu sprawiła, że większośc z nas (pewnie ty też) myślała, że klub pokryje jego koszty. Świadczy o tym chociażby ożywiona dyskusja na ten temat na naszym forum
http://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/view ... &start=120
Ja sam to "prawdopodobnie zorganizujemy" odebrałem jako "jeśli nie zdażą się jakieś nieprzewidziane okoliczności" a nie "może zorganizujemy".
Temat był już od dawna, dlaczego więc nie dało się wcześniej wyprowadzić nas z błędu tylko na tydzień przed meczem?
Tak, ja również przypuszczałem, że klub pokryje całość kosztów związanych z organizacją specjala. Właśnie największym błędem w tej sytuacji, była sprawa o której piszesz w ostatnim zdaniu. Czyli poinformowanie na tydzień przed meczem, że jednak całośc kwoty nie będzie pokryta. No cóż, oby to była nauczka dla wszystkich na przyszłość.
adas

Postprzez madziara 2006-12-07, 12:42 pm

Co do mojego obiektywizmu. Masz rację, powinienem być i moim zdaniem jestem. Jednak obiektywizm w Twoim mniemaniu jest wspieraniem kibiców we wszystkim co robią, a wiesz powiem Ci, że wstyd mi było siedzieć na Łazienkowskiej i słuchać obelg jakie wygłaszają nasi kibice. Z takim zachowaniem ja na pewno nie chce mieć nic wspólnego.

Obiektywizm to jest stanie po środku, wysłuchanie jednej jak i drugiej srtony. Ty zdanie zarządu przedstawiłeś doskonale, ale nie pojawiło się żadne oświadczenie ze strony kibiców. I nie tłumacz się, że Wojtek tego nie napisał, bo Ty też jesteś jednym z kibiców, więc mogłeś to napisać w naszym imieniu, przecież od tego jesteś!!! Na pewno rozmawiałeś z wieloma kibicami na ten temat, a jak nie to przeglądałeś forum, gdzie wrzało od opinii, mogłeś wyciągnąć z tego wnioski i przedstawić zdanie kibiców na stronie głównej- dla równowagi. Jeżeli wstyd Ci za naszych kibiców i nie zgadzasz się ze zdaniem większości to okej, ale prowadząc tą stronę, musisz być ponad tym wszystkim, przekazujesz nam informacje, a nie swoje opinie i poglądy. Już wybór newsów, i sposób w jaki je piszesz pokazuje, że Twój obiektywizm, jest bardzo subiektywny :roll:
madziara

Postprzez emdżej 2006-12-07, 1:07 pm

madziara napisał(a): I nie tłumacz się, że Wojtek tego nie napisał, bo Ty też jesteś jednym z kibiców, więc mogłeś to napisać w naszym imieniu, przecież od tego jesteś!!!

Ja co do tego fragmentu. Teraz to jest gadanie, że też jest jednym z kibiców. Ale często spotykam się z opiniami, że my nie mamy nic do gadania w sprawach kibicowskich bo wchodzimy za darmo, jeździmy samochodem, siedzimy na krytej itd. itp. i nie jesteśmy kibicami, ale jak już coś trzeba napisać to jest inna gadka.
emdżej

:(

Postprzez ^m@rcin^ 2006-12-07, 2:46 pm

http://www.zaglebie.sosnowiec.pl/kibic/kibic.php3

Tak wyglądał dział kibice niestety nie miał się nim kto zajmować :(
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez madziara 2006-12-07, 3:08 pm

okej jeżeli nie uważacie się za kibiców, bo ktoś tam coś tam napisał to zwracam honor
jeżeli tego serwisu nie tworzą kibice dla kibiców, to ja wolę poczytać PS :x
madziara

Postprzez Miłosz 2006-12-07, 3:09 pm

Taki mały błąd ortograficzny się przytrafił, przy głosowaniu na bramkę rundy....po nr (numer) nie stawiamy kropki :wink:
Miłosz
Żółta kartka

Postprzez emdżej 2006-12-07, 4:26 pm

madziara napisał(a):okej jeżeli nie uważacie się za kibiców, bo ktoś tam coś tam napisał to zwracam honor

To sobie czytaj nawet fakt. Tylko proponuję ze zrozumieniem, nie tak jak forum
emdżej

Postprzez PawełK 2006-12-07, 4:43 pm

madziara napisał(a):okej jeżeli nie uważacie się za kibiców, bo ktoś tam coś tam napisał to zwracam honor

Wiesz, może lepiej nic nie czytaj, bo ze zrozumieniem tego co autor chce przekazać masz problemy... Przeczytaj jeszcze raz to co napisał Emdżej:
"Ale często spotykam się z opiniami, że my nie mamy nic do gadania w sprawach kibicowskich bo wchodzimy za darmo, jeździmy samochodem, siedzimy na krytej itd. itp. i nie jesteśmy kibicami, ale jak już coś trzeba napisać to jest inna gadka."
PawełK
pyszałek

Postprzez adas 2006-12-07, 6:13 pm

madziara napisał(a):Obiektywizm to jest stanie po środku, wysłuchanie jednej jak i drugiej srtony. Ty zdanie zarządu przedstawiłeś doskonale, ale nie pojawiło się żadne oświadczenie ze strony kibiców. I nie tłumacz się, że Wojtek tego nie napisał, bo Ty też jesteś jednym z kibiców, więc mogłeś to napisać w naszym imieniu, przecież od tego jesteś!!! :roll:
Zapytaj zatem ile razy rozmawiałem z Wojtkiem na temat tego, że chętnie pomogę w porozumieniu się kibiców z klubem. Moja pomoc nie została przyjęta. Dlaczego nie wrzuciłem zdania kibiców na główną? Prosze Cię, czy ja jestem od pisania takich pism? Czy pismo zarządu ja napisałem? Druga sprawa, że wśród kibiców głosy są podzielone. Mówisz, że z wieloma rozmawiałem na ten temat. Owszem i większość z nich była oburzona zachowaniem naszych kibiców w Warszawie.
Dlaczego Ty tak szybko zrezygnowałaś z tworzenia sewisu? Miałaś kiedyś ogromną ku temu okazję. Jednak Ty jak wielu wolisz pokrzyczeć sobie na forum. Idź i powiedz komu masz powiedzieć wszystko prosto w oczy. A tak pozostajecie anonimowi w internecie i można powiedzieć wszystko.
Kolega Marcin wrzucił link do działu o kibicach? Zobacz jak wyglądał. Nikomu nie chciało się tego prowadzić mimo, że mieliście taką możliwość. Teraz Wojtek ma możliwość bezpośredniego pisania newsów i co? Ograniczyło się to do pięciu newsów o przyjaciołach. Ty też miałaś możliwość. Wolałaś sobie pokrzyczeć tutaj, gdzie w grupie siła.
adas

Postprzez bankier 2006-12-07, 11:41 pm

jeszcze raz zapytam - czy pismo zarządu trafiło bezpośrednio do innych mediów poza zaglebie.sosnowiec.pl ???
bankier

Postprzez adas 2006-12-08, 6:56 am

Tego kolego Bankier nie wiem niestety.
adas

Postprzez Przemek26 2006-12-08, 8:19 am

Dziś 28 urodziny obchodzi Vladimír Bednár
:wink:
Przemek26

Postprzez adas 2006-12-08, 9:02 am

Przemek26 napisał(a):Dziś 28 urodziny obchodzi Vladimír Bednár
:wink:
27 chyba Przemku :)