Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
the djinn napisał(a):podczas rozwijania sektorówek, flagowiska, kartoniady itp. powinna zostać dobrana jedna piosenka która zawsze była by śpiewana podczas tych elementów oprawy, nie jak dotąd każdy swoje takie moje spostrzeżenie
Przemek26 napisał(a):A może jednak zrobić tak jak na stadionach OE jest. Każdy kibic wie co to za sektory C, 8,9 Żyleta itd.
Sektory ,które są epicentrum dopingu. A u nas ?.Gdzieś pomiędzy sektorami zbiera się młyn.Gdzie jest cała zbieranina ludzi. Dzieci, dziadki , którym wszystko przeszkadza, ludzie pod krawatem którzy sobie na poduszce siadają i maja pretensje do całego świata że nie widzą bo stoją przed ryjem,wytapetowane laleczki na pół metrowych szpilkach . Co to jest Zoo do H***.
Niech powstanie sektor tak jak stadionach Legii, Pogoni, Wisly,gdzie nie ma przypadkowych ludzi którzy tam idą bo dobrze widać.Sytuacja miedzy klubem a kibicami coraz bardziej się klaruje. Może dogadać się żeby sektor był zamknięty.Niech będzie 200 osób ,ale będzie to 200 osób zdzierających gardło do ostatniego gwizdka.
xXx_1906 napisał(a): O ile dobrze pamiętam to było jakoś tak: "Hej gol, hej gol, ja kocham me Zagłębie, nieważne w której lidze, do boju Zagłębie". Tekst króciutki, melodia szybko wpada w ucho więc nic tylko ćwiczyć i na wiosne na Ruchu jechać to przez 15 minut ;]
Ps. Nie chodzi o to Broendby, które Widzew śpiewa, jak znajde na youtube filmik z tego to wkleje tu żeby przypomnieć o co chodzi. Leciało to z głośników jak byliśmy w lodzi na RTS.
EDIT: o to mi chodzi http://www.youtube.com/watch?v=r-BnMI-JPJc
Carlos napisał(a):xXx_1906 napisał(a): O ile dobrze pamiętam to było jakoś tak: "Hej gol, hej gol, ja kocham me Zagłębie, nieważne w której lidze, do boju Zagłębie". Tekst króciutki, melodia szybko wpada w ucho więc nic tylko ćwiczyć i na wiosne na Ruchu jechać to przez 15 minut ;]
Ps. Nie chodzi o to Broendby, które Widzew śpiewa, jak znajde na youtube filmik z tego to wkleje tu żeby przypomnieć o co chodzi. Leciało to z głośników jak byliśmy w lodzi na RTS.
EDIT: o to mi chodzi http://www.youtube.com/watch?v=r-BnMI-JPJc
zamiast hej gol, hej gol miało być chyba ole ole
ta piosenka jest zajebista - dobry rytm i słowa nie są jakieś przekombinowane . Śpiewając to z bębnem po kilku treningach powinno być dobrze. Można by wprowadzić ją w życie najlepiej zacząć już stopniowo na hokeju , zapodać tekst przez megafon czy coś i ludzie podłapią bo mamy naprawde słaby śpiewnik
dejotmaly81 napisał(a):CHCEMY FLAG NA MECZACH!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników