Zagłębie - Polonia W. 07.10 godz. 14.30 (kibicowsko)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez siwy_sc 2006-10-07, 5:12 pm

witam, dzisiaj pierwszy raz bylem na krytej. nasz doping bardzo dobrze slyszalny i glosny, jedynie ciszej pod koniec pierwszej polowy. jedna tylko uwaga, jak robimy jakas oprawe (w tym przypadku podniesienie laczonej sektorowki) to konueczny jest spiew gdyz bez tego wyglada to bardzo slabo.
pozdrawiam
siwy_sc

Postprzez CharoN^ 2006-10-07, 5:40 pm

Całkiem, całkiem. W I połowie doping znośny, w końcówce najgorzej. Początek II połowy słaby, a od 65 min. tak, jak powinno byc zawsze :). 'ooo Zagłębie...' w wykonaniu całego stadionu wkońcu mogło wprawic w osłupienie. Ładny transparent, szkoda że bez flag (...wiemy jak jest...). Frekwencja napewno wyższa niż na www, moim zdaniem około 5000.

...i jak zwykle kilka minusów. Za dużo wrzutów na Polonie, nie wiem po co. Słaby takt dopingu, od 70 min. nieumiejętne ogarnianie całego stadionu (a mogło byc w końcówce jeszcze głośniej). I te przyśpiewki o agresji :roll:.

W każdym razie dziś pozytywnie, a za tydzień stacja Opole.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez tuli 2006-10-07, 5:58 pm

Doping lepszy niz na poprzednich spotkaniach, w koncówce naprawdę dobry. rzeczywiście dopisało duzo osób, na moje oko 5 tysięcy spokojnie (sporo osób stało).
tuli

Postprzez Przemek26 2006-10-07, 6:05 pm

Doping dzisiaj OK. Szczególnie II połowa. Fajnie sie bawiłem w młynie ale jednak mozna sie było wkurwić, stojąc otoczony łebkami w wieku 8-11 lat.Co Oni tam robią.I po jaki h*** dajecie im małe flagi na kijach,żeby sie tłukli i machali bez sensu kto mocniej .
Przemek26

Postprzez wiZz1906 2006-10-07, 6:25 pm

Niezła frekwencja, na poczatku pierwszej połowy a szczególnie w drugiej gdy się podłanczał cały stadion doping wygladal niezle, kryta tez momentami ładnie dopingowała. Jednak bardzo mnie zdenerwowało zachowania częsci ultrasów którzy sobie siedzieli pod gniazdem i dłubali słonecznik a dziewczyny gadały w najlepsze Oo. Więc pozwólcie ze wam przypomne:
Ultras - okreslenie najbardziej fanatycznych, najbardziej oddanych fanów klubów sportowych, głównie piłkarskich. Ideologia ruchu Ultras polega na uwielbieniu swojej drużyny, a co za tym idzie podróżowaniu za nią po świecie i jak najlepszego, najgłośniejszego dopingu dla niej (cos nie było widać tego fanatyzmu)
wiZz1906

Postprzez Machel 2006-10-07, 6:31 pm

dzisiaj było extra :D
doping max :D
i wynik niezły :D
Machel
Żółta kartka

Postprzez Codino 2006-10-07, 6:48 pm

Nie wiem czy można się zachwycać dopingiem... Ruszyło się coś dopiero po bramce Folca, do tego czasu słabiutko. Poza tym dużo wrzutów nie wiem po co.
aha, momentami chyba zapominaliśmy, że jesteśmy na meczu Zagłębia, a nie Legii.
Codino

Postprzez konradt 2006-10-07, 6:50 pm

Mecz swietny a doping moim zdaniem tez przyzwoity. Strasznie mi sie podobalo jak faktycznie aly stadion podpinal sie do dopingu. To bylo brzmienie. Nie chcialbym byc wtedy w skorze polonistow. No i oczywiscie chwala krytej za ta naprawde glosna odpowiedz. Dawno nie slyszalem z taka moca odpowiedzi. I gest pilkarzy - az mi sie morda nie mogla skonczyc usmiechac. :):):):) Mozna by duzo pisac... Naprawde :)
konradt

Postprzez Kejmi 2006-10-07, 10:47 pm

na meczyku smiechowo a po meczyku jeszcze lepiej Farsbergi rządza :D pzdr. dla tych których dzisiaj poznałem na i po meczu :) :o
Kejmi

Postprzez mezo 2006-10-07, 11:01 pm

CO do meczu .. Nie bylem . :/ :evil: :x Niestety. Ciesze sie z wygranej, ale co to za radosc skoro nie moglem byc obecny na meczu.
Po pierwsze : O co chodzilo z opuszczeniem sektora na wejscie pilkarzy ?
Po drugie : Jaki gest pilkarzy ?

P.S. I jak Machel, spiewales Bojcie sie chamy ... ? :) Pozdro.
mezo

Postprzez Albion 2006-10-08, 12:02 am

wiZz1906 napisał(a):Niezła frekwencja, na poczatku pierwszej połowy a szczególnie w drugiej gdy się podłanczał cały stadion doping wygladal niezle, kryta tez momentami ładnie dopingowała. Jednak bardzo mnie zdenerwowało zachowania częsci ultrasów którzy sobie siedzieli pod gniazdem i dłubali słonecznik a dziewczyny gadały w najlepsze Oo. Więc pozwólcie ze wam przypomne:
Ultras - okreslenie najbardziej fanatycznych, najbardziej oddanych fanów klubów sportowych, głównie piłkarskich. Ideologia ruchu Ultras polega na uwielbieniu swojej drużyny, a co za tym idzie podróżowaniu za nią po świecie i jak najlepszego, najgłośniejszego dopingu dla niej (cos nie było widać tego fanatyzmu)

Jest ich ze 20-stu. 10-ciu sie wstydzi prowadzić doping, 5-ciu chciałoby ale są lepsi, zostaje 5 osób z których tak naprawde to 3 prowadzi doping.
Jeśli ktoś napisze że można lepiej to niech pogada z nimi albo sam wejdzie na gniazdo. Każdy orze jak może
Albion

Postprzez Damian W. 2006-10-08, 12:16 am

Ile razy Legia pozdrawia zgody? W Wiedniu wszystkie zgody byly pozdrowione tylko raz!W trakcie meczu :wink: A u nas pozdrowienia to 1/2 meczu....nastepne czesc to wrzuty na POlonie i PZPN,reszta wiadomo. Czy my naprawde nie mamy co spiewac? Chyba az tak ubogiego repertuaru nie mamy...
Damian W.

Postprzez Machel 2006-10-08, 8:08 am

mezo napisał(a):CO do meczu .. Nie bylem . :/ :evil: :x Niestety. Ciesze sie z wygranej, ale co to za radosc skoro nie moglem byc obecny na meczu.
Po pierwsze : O co chodzilo z opuszczeniem sektora na wejscie pilkarzy ?
Po drugie : Jaki gest pilkarzy ?

P.S. I jak Machel, spiewales Bojcie sie chamy ... ? :) Pozdro.

nie ale odpaliłem jazda jazda jazda Marcin to gwiazda :wink:
Machel
Żółta kartka

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-10-08, 8:25 am

Damian W. napisał(a):Ile razy Legia pozdrawia zgody? W Wiedniu wszystkie zgody byly pozdrowione tylko raz!W trakcie meczu :wink: A u nas pozdrowienia to 1/2 meczu....nastepne czesc to wrzuty na POlonie i PZPN,reszta wiadomo. Czy my naprawde nie mamy co spiewac? Chyba az tak ubogiego repertuaru nie mamy...

No piosenek mamy dużo, ale co z tego, jak zapodając musimy myslec co znaja ludzie. Zapewniam Cie ze jak zapodamy " Niech wiara do zwycięstwa" czy " kalinke" to bedzie spiewalo 20 osob. Była próba dzisiaj z " 3 kolory w trojkącie sie mienią" to nawet ludzie juz tego nie znają :shock: :shock: :shock: ogolnie tragedia jesli chodzi o znajomosc piosenek na Ludowym...
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez wiZz1906 2006-10-08, 8:40 am

Albion napisał(a):
wiZz1906 napisał(a):Niezła frekwencja, na poczatku pierwszej połowy a szczególnie w drugiej gdy się podłanczał cały stadion doping wygladal niezle, kryta tez momentami ładnie dopingowała. Jednak bardzo mnie zdenerwowało zachowania częsci ultrasów którzy sobie siedzieli pod gniazdem i dłubali słonecznik a dziewczyny gadały w najlepsze Oo. Więc pozwólcie ze wam przypomne:

Jest ich ze 20-stu. 10-ciu sie wstydzi prowadzić doping, 5-ciu chciałoby ale są lepsi, zostaje 5 osób z których tak naprawde to 3 prowadzi doping.
Jeśli ktoś napisze że można lepiej to niech pogada z nimi albo sam wejdzie na gniazdo. Każdy orze jak może

Ale mnie nie chodzi o prowadzenie dopingu tylko o to ze niektórzy z nich wogole nie śpiewaja i olewaja sprawe.
wiZz1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice