Zagłębie Sosnowiec - GKS Tychy wtorek 17:30

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez MrCricket 2006-09-26, 8:43 pm

Tychy mają wielu reprezentantów kraju, są jedną z najmocniejszych drużyn w słabiutkiej polskiej lidze i było to dzisiaj widać. Przeważali w każdym elemencie, chociaż my także mieliśmy kilka znakomitych okazji i różnie mogło się to zakończyć, gdyby nie doskonały mecz bramkarza Tychów. Pretensji nie można mieć do zawodników, starali się jak mogli, ale po prsotu zabrakło umiejętności.
MrCricket

Postprzez olo69 2006-09-26, 9:09 pm

Przed meczem obawiałem się, że wynik będzie gorszy, napiszę to co pisałem po pierwszym meczu, jeśli nie będzie przynajmniej dwóch lepszych obrońców to będziemy walczyć w tym sezonie o utrzymanie niestety.
Jeszcze słowo do trenerów - wiem, że brakuje obrońców ale moze lepiej wpuszczać na lód juniorów niż zawodnika który w chwili obecnej miałby problem z miejscem w składzie w jakimkolwiek zespole z 1 ligi i na dodatek niweczy wysiłek całej drużyny głupią karą w ostatnich minutach meczu.
Niestety ale obecnie wystawianie Rutka w jego obecnej formie jest oszukiwaniem kibiców - chyba lepiej byłoby grać w czwórkę.
olo69

Postprzez HrabiaZÄ…bek 2006-09-26, 9:38 pm

Wydaje mi się że nasi hokeiści podeszli dzisiaj do rywala zbyt bojaźliwie.To Tychy dominowały, a nie My!Może to i normalne bo w końcu Tychy są obecnie najsilniejszą ekipą w naszej lidze (przynajmiej na razie), ale wydaje mi się że powiniśmy zagrać odważniej, a nie takasekuracyjnie jak to było w dzisiejszym spotkaniu.
Według mnie bohaterami spotkania w naszej drużynie byli Jawa i Puzio.
W Tychach chyba najlepszy był nasz wychowanek Artur Ślusarczyk :roll: .
HrabiaZÄ…bek

hokej

Postprzez domel23mdc 2006-09-27, 10:33 am

Jak znajdÄ™ chwilÄ™ czasu to wrzuce na video google filmik jakis z wczorajszego meczu i na forum linka podam :D

http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 6592158721
domel23mdc

Poprzednia strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników