SCORPARO napisał(a):kolego Robson...
A nasza "Gwiazda" Pan Jaworski to niby zachowywał sie jak bramkarz ? ... Według mnie, jeżeli zagrał by ambitniej w bramce "złapał by ze 2 krążki", odniosłem wrażenie że stoi w tej bramce bo musi a wcale mu sie nie chce (nie twierdze że bronił źle, ale jak na tą klase zawodnika dla mnie słabo).
Niemniej jednak wynik cieszy.
Może masz rację w tym że dwa krążki mógł złapać,ale zauważ że oni graja zasadą jaki przeciwnik taka gra.Widzałem co Jawa robił w Janowie i ze Stocznią . To naprawdę duże wzmocnienie Zagłębia.
Co do meczu .
Pierwsze 2 tercje składały się z dwóch części : Pierwsza 5 minutowa , wktórej grali w hokeja i druga 15 minutowa w której była jazda figurowa a nie hokej.
A sędziowie wyglądali jakby byłi to ich pierwszy mecz. Najpierw nie wiedzieli ilu Sanoczan posadzić do budy a potem kara się skończyła a Ci dalej w budzie siedzieli.Inny przykład amatorstwa sędziów: Bramka na beszczela przestawiona przez bramkarza a te łosie puszczaja gre jeszcze przez jakieś 10 sekund i to jeszcze stali przy bramce dopiero jak Zagłebie strzeliło gola to się skapnęli że coś nie tak z bramka . Parodia.
Co do trybun .
Wielkie gratki dla grupy prowadzącej doping . Bębny , Flagi na kijach . Świetna robota Panowie.
Ludzie zchodzili się w II tercji. Godzina meczu kiepska . Jak nie ma transmisji tv to powinien być jakzawsze o 18.
Jescze w niedzielę kmlecik z Craxa potem we wtorek z Tychami będzie hat-tkick punktowy.
:lol: :lol:
POzdro dla obecnych.