CKS Czeladź-kibice

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez goly 2006-09-17, 6:44 pm

Wyobraż sobie WOJTEK że może sie im coś stać . Chłopaki sie odrodzili i za to należy im sie szacunek ! może popatrzyc na to z innej strony a mianowicie kto w 7 lidze zalicza wyjazdy od 30 do nawet 160 kibiców ? goscie robia co moga , zbieraja sobie kaske , robia oprawy , jezdza sobie na wyjazdy i Ty im tego niestety zabronic nie mozesz . A tak na marginesie przy okazji wyjazdu do Okradzionowa pewna ekipa atakowała samochód z kibicami CKSu w ktorym znajdowała sie flaga ale dzieki sprytowi i krotkim poscigu udało sie odprzec atak .
goly

Postprzez WOJTEK 2006-09-17, 11:04 pm

Goly - niech sobie jeżdzą. Mnie to rybka. Poważnie. Ale rozpisywanie się, szukanie sensacji, że się jedzie na wyjazd do Ząbkowic, podkreślanie faktu, że nie ma gospodarzy. A kogo się tam spodziewali ? Przecież nie ma kibiców Unii Ząbkowice, są kibice Zagłębia z Ząbkowic. Gołym okiem widać różnicę. Każdy z tych wyjazdów to tak naprawdę tylko "wyjazd". A trąbienia o tym jest na całą Polskę. Nawet w TMK przeczytałem o wyjazdach CKS do :"śląskich miast i miasteczek". Jakoś nie widzę w powiecie będzińskim, Sosnowcu, Dąbrowie takowych. Zastanawiam się ilu by pojechało chłopaków na wyjazd do Świętochłowic lub Tychów. Czuję okrągłą liczbę.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez jarek2 2006-09-18, 6:56 am

Tak Wojtek,ale gdy Zaglebie bylo w okregowce to mielismy takie wyjazdy jak Sarmacja Bedzin 50,Gornik Wesola 8,Unia Zabkowice 30,Zaglebiak Dabrowa Gornicza 200,Warta Zawiercie 400 i pare innych.Byly to bliziutkie wyjazdy gdzie na niektorych nie bylo kibicow przeciwnikow.CKS teraz jest w podobnej sytuaci.Mysle,ze dobrze ,ze sie chwala tymi bliskimi wyjazdami.To oznacza,ze sa caly czas aktywni,nawet na tych bliziutkich wyjazdkach.Niech sobie jezdza,to sa kibice Zaglebia,a do slaskich miast i miasteczek powinni dostac wsparcie od nas.Mam do kibicow CKS duzy szacunek,zaliczylem troche wyjazdow z nimi w latach 90 tych,byly ciekawe awantury.Pozdrawiam kibicow CKS.
jarek2
Żółta kartka

Postprzez PTAQ84 2006-09-18, 7:13 am

Poczekajmy na bieg wydarzeń..CKS jest na dobrej drodze do awansu..A klasa to jeszcze drużyny z naszego regionu ale nie sądze by na tej klasie rozgrywkowej ambicji Czeladzian spoczeły..okręgówka to już są wyjazdy do tych "miast i miasteczek" dlatego wstrzymajmy się z pochopną oceną..poczekamy i zobaczymy na rozwój wydarzeń..swoją drogą jeździc na Bklase to też sztuka..
pozdrawiam chłopaków z CeKSy 8)
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez tuli 2006-09-18, 7:39 am

Szacunek,że jeżdżą, ale Wojtkowi chyba nie chodziło o to (jeśli dobrze zrozumiałem) że piszą,że jeżdżą, tylko o to, że piszą że było spokojnie i nikt ich nie przyatakował, bo normalnym jest,że nikt ich nie będzie chciał dojechać w Ząbkowicach.
Bez napinki żadnej piszę, tylko po prostu taka myśl mi się nasunęła.
tuli

Postprzez PTAQ84 2006-09-18, 8:08 am

Wojtkowi po prostu chodziło o "lansowanie"..
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez WOJTEK 2006-09-18, 9:24 am

PTAQ84 napisał(a):Wojtkowi po prostu chodziło o "lansowanie"..
Dokładnie.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez goly 2006-09-18, 9:34 am

Odnośnie artykułu w TMk to już kilkakrotnie byli na ich meczach fotoreporterzy tego miesiecznika m.in. na meczu w Jaworznie ... Mowicie że się lansuja , myśle ze to nie prawda , poprostu po kilku latach sa glodni kibicowania , jezdzenia itp itd ... jest ich coraz wiecej , niestety juz kilku chlopaków po Jaworznie ma zakazy ale to nic ... ja jestem pewien ze własnie w A klasie i miejmy nadzieje w Okręgówce beda jezdzili dalej i w wiekszych liczbach a skoro istnieje coś takiego jak Zagłebie Dąbrowskie to kibice Zagłebia tez powinni wspierac w wyzszej klasie rozgrywkowej CKS na wyjazdach.My ich wspieramy czasamy , Górnik Wojkowice ,Olimpa W . i kapelusz im z głowy nie spadł ..
goly

Postprzez WOJTEK 2006-09-18, 9:53 am

Kibice Zagłębia przede wszystkim powinni wspierać Zagłębie. A Ciebie goly w Gdańsku nie widziałem. Łatwiej się lansować na wyjeździe do ...Ząbkowic lub Psar.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez PTAQ84 2006-09-18, 2:36 pm

temat idzie troche w złą strone..
kłocenie się o swoje racje do niczego nie prowadzi..osobiście bardzo szanuje chłopaków z CKSu za całokształt..sam doskonale pamiętam spotkania gdy była z nimi wielka kosa i ganianki..ale to już minęło..to co robią to w sumie ich sprawa nie robią nic złego w stosunku do Zagłębia..doskonale rozumiem Wojtka że Zagłębie przede wszystkim ale..każdy wybiera swoją droge!

pozdro CKS!
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez DaMi 2006-09-18, 4:04 pm

WOJTEK napisał(a):Łatwiej się lansować na wyjeździe do ...Ząbkowic lub Psar.

Bezpieczniej :wink:
DaMi

Postprzez homo chlapiens 2006-09-19, 8:59 am

co do CKS to wielki szacunek ze sie staraja wogóle coś robić ja jestem sam z Piasków i zgadza się ze sa u nas chłopaki jezdzacy na CKS a pierdolenie o lansowaniu to niektorzy moga sobie wsadzic w .... sytuacja jaka jest aktualnie w Czeladzi doprowadzila do tego ze naprawde jest ciezko zebrac sie na wyjazd ale i tak nie wymiekamy wiec jak ktos nie wie to lepiej sie nie wypowiadac a do Tychow czy gdzie indziej --Wojtek nie martw sie i tak bysmy pojechali
homo chlapiens

Postprzez tryyyyy 2006-09-22, 12:40 pm

Wojtek, wez pod uwage to ze internet ma do siebie to ze kazdy moze napisac co chce i gdzie chce. Wiec nie sugeruj sie jakims tam wpisem z kibice.net bo zrobila go osoba chyba nie bardzo kompetenta do takich spraw. Pozatym sama liczba z Zabkowic jakas z kosmosu? no ale mniejsza.

Na marginesie, o nasze wyjazdy do "slaskich miasteczek" - mozna byc raczej spokojnym. W naszej ekipe jest na prawde sporo osob, ktore czekaja na te slaskie miasteczka, a mecze typu Psary, Zabkowice odpuszczaja sobie... Mielismy w zeszlym sezonie wyjazd nieco
"wiekszego ryzyka" do Jaworza - i co? odpuscilismy? - chyba wrecz przeciwnie...

Zobaczymy jak to bedzie za kilka lat. Niestety tkwimy 2 sezon w B Klasie, na szczescie chyba ida lepsze czasy.
Pozdrow

WOJTEK napisał(a):
PTAQ84 napisał(a):Wojtkowi po prostu chodziło o "lansowanie"..
Dokładnie.

Zabiles mnie w tym momencie. Nie pasuje Ci to - odpusc, nie czytaj.
TMK i kibice.net - mega lans :lol:
Mamy usiasc i plakac ze jest nas tylu i tylu i robimy to co robimy? Czym rozni sie lans ekip III ligowych od B Klasowych? Pliss...
tryyyyy

Postprzez PTAQ84 2006-09-22, 1:49 pm

czelsi jest więcej prawdopodobne że teraz awansujecie więc poziom "trudności" stopniowo rośnie :)
pozdro!
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Greg1906 2006-09-22, 4:23 pm

tryyyyy napisał(a):Zabiles mnie w tym momencie. Nie pasuje Ci to - odpusc, nie czytaj.
TMK i kibice.net - mega lans :lol:
Mamy usiasc i plakac ze jest nas tylu i tylu i robimy to co robimy? Czym rozni sie lans ekip III ligowych od B Klasowych? Pliss...

Z tym lansem chodzi o to, że ktoś z drugiego końca Polski czytający opis "wyjazdu" do Ząbkowic w którym są kwiatki w stylu "gospodarzy zero" albo "w obie strony spokojnie" pomyśli, że nieźle się bujacie po Polsce i strachu nieznacie he he. A dla chłopaka stąd taki opis jest śmieszny i pożałowania godny. Równie dobrze mógłbym opisać mój wyjazd do ciotki na imieniny.
Greg1906
Nadzieja białych

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice