Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
miwost napisał(a):A może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego przy prowadzeniu 1:0 Zagłębia, kibicie śpiewają "Strzelcie kur*y gola!" , no co to ma byc :| Ja rozumiem speiwac "Strzelcia kur*a gola" ale od dziwek wlasna druzyne wyzywac :/ bez sensu. Mam na myśli więcej meczy niż tylko ten z Ruchem. Jak to tak?
Sympatyk Sportu napisał(a): I chyba jednak za duzo chamstwa po obydwu stronach Nie uważacie :?:
Pozzdrawiam
miwost napisał(a):A może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego przy prowadzeniu 1:0 Zagłębia, kibicie śpiewają "Strzelcie kur*y gola!" , no co to ma byc :| Ja rozumiem speiwac "Strzelcia kur*a gola" ale od dziwek wlasna druzyne wyzywac :/ bez sensu. Mam na myśli więcej meczy niż tylko ten z Ruchem. Jak to tak?
PTAQ84 napisał(a):Sympatyk Sportu napisał(a): I chyba jednak za duzo chamstwa po obydwu stronach Nie uważacie :?:
Pozzdrawiam
chyba nie spodziewałeś się że niebieskich przywitamy bukietem kwiatów??
pozdro
Sympatyk Sportu napisał(a):PTAQ84 napisał(a):Sympatyk Sportu napisał(a): I chyba jednak za duzo chamstwa po obydwu stronach Nie uważacie :?:
Pozzdrawiam
chyba nie spodziewałeś się że niebieskich przywitamy bukietem kwiatów??
pozdro
Tak rozumiem ze obustronna niechęć jest ogromna, ale można wykazać sie w inny sposób... "Rzucić k***ą" ponad głowami policji ochrony, pokazać wyciągnięty srodkowy paluch też potrafię...To żadna sztuka a jak to nazwałem w pierwszym poście...zwykłe chamstwo :!:
Mariusz 1906
Dziękuje za informacje co pierwszej prezentacji... Herb był kiepsko widoczny.
goly napisał(a):Ogólnie to wszystko było na duży + ! jak się patrzy na ambitnie grających piłkarzy to nawet deszcz nie przeszkadza . Chłopaki z Ultras sie wykazały , jestem pewien że teraz ludzie będą rzucać co mecz po tysiaku :D Ruch jak to ruch , plus dla nich za liczbe jak na środek tygodnia , tylko zastanawiało mnie co oznaczają te zapalniczki które zapalili w pewnym momencie :roll: Cieszy to , że połowa prostej to był jeden wielki młyn... nawet moja panna była pod wielkim wrażeniem i chyba uda mi się ją namówić na pare meczyków jeszcze :)
Pozdrówki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników