Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
PTAQ84 napisał(a):osobiście bardzo ciekawi mnie że nikt z UZ nic nie napisał odnośnie meczu..
Kamil^ napisał(a):PTAQ84 napisał(a):osobiście bardzo ciekawi mnie że nikt z UZ nic nie napisał odnośnie meczu..
A co mamy pisac ? Jutro bedzie oprawa i mam nadzieje, ze zajebisty doping, bo mamy pewna niespodzianke :twisted: JUTRO WSZYSCY W BARWACH I ZAPIERDALAMY Z DOPINGIEM NA MAXA :!:
DO BOJU ZAGŁĘBIEEEEEE :!:
Sympatyk Sportu napisał(a):Nazwy własne w języku polskim przyjęło się pisać Panowie z duzych liter... Tak więć "Ruch" a nie... "ruch".
djadi(L) napisał(a):Czy wiecie cos o ekipie z warszawy na mecz z ruchem, sa jakies konkretne plany?? Bo jest duzo chetnych do tego wyjazdu lecz na naszym forum nie ma nic o tym mowy..prosze o szbka odpowiedz
LEGIA I ZAGLEBI ZAWSZE RAZEM!!!
*giLu* napisał(a):djadi(L) napisał(a):Czy wiecie cos o ekipie z warszawy na mecz z ruchem, sa jakies konkretne plany?? Bo jest duzo chetnych do tego wyjazdu lecz na naszym forum nie ma nic o tym mowy..prosze o szbka odpowiedz
LEGIA I ZAGLEBI ZAWSZE RAZEM!!!
Z tego co wiem główna ekipa ze Sto(L)icy ma przyjechać pociągiem 12:50 coś koło tego ... :D :D
Dietmar napisał(a):KS Ruch - ubber alles !!!
Możecie mobilizować sobie całe zagłębie dąbrowskie ,pół bielska i ćwierć stolycy a nas wystarczy pół tysiąca , sredniej ekipy ....bo z wiadomych powodów nie wszyscy mogą na ludowy przyjechać.
Dietmar napisał(a):KS Ruch - ubber alles !!!
Możecie mobilizować sobie całe zagłębie dąbrowskie ,pół bielska i ćwierć stolycy a nas wystarczy pół tysiąca , sredniej ekipy ....bo z wiadomych powodów nie wszyscy mogą na ludowy przyjechać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników