Wiem, dlatego napisalem sluzb porzadkowych w cudzyslowiu :)
Niemniej jednak nie stali tam na pewno po to zeby po koncowym gwizdku sciagac z zawodnikow koszulki
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
rzusi napisał(a):http://www.szycieflag.team.net.pl/album/slides/KORONA%20Rokitno%20Szlacheckie.html
:?:
Informujemy wszystkich Kibiców, że dzisiaj o godz. 12:00 zakończona została licytacja koszulek piłkarzy Legii Warszawa, w których występowali w meczach Orange Ekstraklasa oraz Pucharu Polski w mistrzowskim sezonie 2005/2006. Wszystkim biorącym udział serdecznie dziękujemy, natomiast zwycięzcom licytacji gratulujemy wygrania koszulek. Wszystkie koszulki zostały zlicytowane łączną kwotę 14 124,56 zł
Największym zainteresowaniem cieszyły się koszulki Łukasza Fabiańskiego i Edsona Luiza da Sily, które zostały wylicytowane na kwotę 1025 zł każda.
Przypominamy, że całkowity dochód ze sprzedaży koszulek zostanie przekazany na pomoc w organizacji wyjazdów na mecze dla naszych niepełnosprawnych Kibiców.
Jeszcze raz dziękujemy wszystkim osobom, które brały udział w licytacji i tym samym wsparły naszą akcję.
W tym miejscu można zapoznać się z wynikami licytacji koszulek.
marcin06 napisał(a):Wiem, dlatego napisalem sluzb porzadkowych w cudzyslowiu :)
Niemniej jednak nie stali tam na pewno po to zeby po koncowym gwizdku sciagac z zawodnikow koszulki
WO napisał(a):ziomek1984 napisał(a):Stary nie to że bym się chciał kłucić czy cuś ale nie którzy kibice mają przywileje!!!!!!! Bez odbioru!!!!!!!
Tak mają. Koniec z mojej strony.
YOOSHKY napisał(a):To zajebisty weekend kulturalno-rozrywkowo-kibicowski! juz dawno takiego nie blylo.... co do pilkarskiego to sie nie wypowiadam (NTG)
Lys1975 szacuneczek. Kaczy: nie martw sie, posrańcom mnówimy zdecydowanie "nie"!!!!
Pozdrowienia dla tych wszystkich z ktorymi bawilem sie w miniony weekend.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników