ZAGŁĘBIE - Jagiellonia, 10.06.2006 (sobota)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez 19*zagle*06 2006-06-10, 12:01 pm

Moim zdaniem mecz będzie wyjątkowy .W sumie walkao barażeo ekstraklase niezdaża sie częstowięc niedziwmy sie zainteresowaniem,WSZYSCY NA BIAŁO!!!.Prosimyo Kulturalne zachowanie kibiców bez biletów!!
19*zagle*06

Postprzez Rynek 2006-06-10, 12:06 pm

A Ty nie mozesz krzyknac z balkonu?
Rynek
Obserwowany

Postprzez olo69 2006-06-10, 12:29 pm

Obrazek
foto 12.30
informacja dla osób które podjeżdżają samochodami w rejon boiska żwirowego, droga od Mc Donalda jest zamknieta na wysokości garazy przed Brynicą[/img]
olo69

Postprzez Gość 2006-06-10, 12:30 pm

Rynek napisał(a):A Ty nie mozesz krzyknac z balkonu?

Aż tak donośnego głosu to ja nie mam ;)

Prognoza pogody dla Sosnowca na godziny 16-19:

Temperatura: 14-22 st.C. (odczuwalna 13-15 st.C.)
Opady: Brak.
Wiatr: Słaby ale w porywach do 15 km/h.
Zachmurzenie: małe, chmury wysokie.

Zapowiada się dobra pogoda. No może za wyjątkiem wiatru.
Gość

Postprzez drewinio 2006-06-10, 12:34 pm

19*zagle*06 napisał(a):...Prosimyo Kulturalne zachowanie kibiców bez biletów!!

Może powtórze słowa kogoś:

"Ciekawe cobyś pisał jakbyś biletu niemiał :D"

Bawi mnie to że głosy typu " prosimy o kulturalne zachowanie itp. kibiców bez biletów" zawsze padają z ust osób które takowy bilet już mają:D

Z jednej strony to troche chamskie z durgiej ubliżające. Traktujecie kibica bez biletu z góry i wogóle jak jakiś bandytów, morderców itp. Czujecie sie lepsi ze macie bilet? Każda osoba bez biletu to bydło? Weźcie jeszcze nas zacznijcie karmić bananmi i cukrem w kostkach przez kraty jak już wy będziecie za bramą wejśćiową.

Ludzie opamiętajcie. To zę osoba nie ma biletu to nieznaczy że jest jakimś patologicznym marginesem.

Jak tak dalej będziecie pisać to ludziom faktycznie zaczną wpadać jakieś głupie pomysły przed stadionem.

Bez urazy ale przestańcie tak pisać.

Druga sprawa!!!
Pytanie skierowane do osób bez biletu. Pod Telebima też ubieramy sie na biało? czy freestyle :D?
drewinio

Postprzez Gość 2006-06-10, 12:40 pm

drewinio napisał(a):Pytanie skierowane do osób bez biletu. Pod Telebima też ubieramy sie na biało? czy freestyle :D?

Lepiej przyjdź na biało bo jak Ci klub zrobi suprajsa i wpuści na trybuny to będziesz jedynym odmieńcem ;)

Pozdrawiam :)
Gość

Postprzez Gość 2006-06-10, 12:44 pm

Pierwsze starcie z policją. Nie wiem kto głupszy.

Armatka próbuje przejechać koło kas ale stojący w kolejce do kasy nr 1 nie mają ataku się ruszać. Kilku łebków czymś rzuca w sikawkę ale gliniarze zachowują zimną krew. Po kilku minutach bezowocnej próby przejechania (nikt z kolejki nie miał zamiaru się ruszyć) sikawkowi lekko cofają i... ruszają powoli do przodu wjeżdżając w tłum. Dopiero wtedy udaje im się przejechać.

Pytania?

Do kibiców: Tak trudno było się na chwilę usunąć?

Do gliniarzy: Co by było gdyby ktoś się potknął w padł wam pod koła?

Myślenie nie boli. A czasami mądrzejszego poznaje się po tym że potrafi ustąpić.
Gość

Postprzez PawełK 2006-06-10, 12:47 pm

Morpheus napisał(a):Pierwsze starcie z policją. Nie wiem kto głupszy.

Armatka próbuje przejechać koło kas ale stojący w kolejce do kasy nr 1 nie mają ataku się ruszać. Kilku łebków czymś rzuca w sikawkę ale gliniarze zachowują zimną krew. Po kilku minutach bezowocnej próby przejechania (nikt z kolejki nie miał zamiaru się ruszyć) sikawkowi lekko cofają i... ruszają powoli do przodu wjeżdżając w tłum. Dopiero wtedy udaje im się przejechać.

Pytania?

Do kibiców: Tak trudno było się na chwilę usunąć?

Do gliniarzy: Co by było gdyby ktoś się potknął w padł wam pod koła?

Myślenie nie boli. A czasami mądrzejszego poznaje się po tym że potrafi ustąpić.

Skandalu szukasz czy pół etatu w Fakcie? daj sobie juz spokój kto Ci ma odpowiedzieć Ci co stoją w kolejce czy policja?
PawełK
pyszałek

Postprzez Gość 2006-06-10, 12:50 pm

Relacjonuję tylko to co widzę. Może ktoś akurat będzie chciał o tym podyskutować. A po meczu może ktoś mi odpowie z tych co byli ;)

Dobra kończę bo też muszę się szykować powolutku. Na koniec optymistyczny akcent.
13.47 samochodami pod kasy (od wewnąrz) podjeżdżają kasjerzy i w towarzystwie ochrony udają się do kas. Walka o bilety rozpoczęta.

Gość

Postprzez PawełK 2006-06-10, 12:52 pm

Morpheus napisał(a):Relacjonuję tylko to co widzę. Może ktoś akurat będzie chciał o tym podyskutować. A po meczu może ktoś mi odpowie z tych co byli ;)

Dobra kończę bo też muszę się szykować powolutku. Na koniec optymistyczny akcent.
13.47 samochodami pod kasy (od wewnąrz) podjeżdżają kasjerzy i w towarzystwie ochrony udają się do kas. Walka o bilety rozpoczęta.

To rusz dupe pod kasy, wez sobie dyktafon i popytaj :twisted: a tu nie siej fermentu :!:
PawełK
pyszałek

Postprzez NAPOLI 2006-06-10, 1:26 pm

Poprostu bedzie pieknie i oczywiscie wygrana Zagłębia !!!!!niema innego rozwiazania tylko wygrana
NAPOLI
Żółta kartka

Postprzez wufel78 2006-06-10, 1:48 pm

Mam mam bilet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
wufel78

Postprzez wufel78 2006-06-10, 7:56 pm

BYłO JEST I BęDZIE ZAWSZE ZAGłęBIE
wufel78

Postprzez Przemek26 2006-06-10, 7:56 pm

Trybuny na pierwszą ligę jak to powiedziałem gdzie indziej brawa dla tych kibiców którzy zostali do końca.
Przemek26

Postprzez Gość 2006-06-10, 8:20 pm

Trybuny wyglądały pięknie. Taki tłum naprawdę imponująco się prezentuje. Myślałem tylko że będzie coś więcej oprawy. Trochę mało było ale rozumiem, że ograniczeniem były finanse.

Szkoda tylko że nie było puszki na krytej ani przy schodach (przynajmniej jak ja wchodziłem) można było nazbierać niezłą sumkę szczególnie patrząc na lożę VIPów ;)

Pozdrawiam:)
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice