wiecej wiary Wally :)
no ale nie rozmywajmy tematu. WSZYSCY NA BIALO
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
NIE WIEM TOMANO SKĄD W TOBIE TAKI OPTYMIZM. JA SZCZERZE WĄTPIE, ŻE KAŻDY KTO PRZYJDZIE TO WEJDZIE, ALE OBYM SIĘ MYLIŁTomano napisał(a): :lol: :lol: Jakbys zycia nie znal. Na Zagłębie Slask tak samo mowili, wiadomo chodzi tylko o to zeby odstraszyc maksymalna liczbe osob, a kto przyjdzie i tak wejdzie!
adas napisał(a):NIE WIEM TOMANO SKĄD W TOBIE TAKI OPTYMIZM. JA SZCZERZE WĄTPIE, ŻE KAŻDY KTO PRZYJDZIE TO WEJDZIE, ALE OBYM SIĘ MYLIŁTomano napisał(a): :lol: :lol: Jakbys zycia nie znal. Na Zagłębie Slask tak samo mowili, wiadomo chodzi tylko o to zeby odstraszyc maksymalna liczbe osob, a kto przyjdzie i tak wejdzie!
Tomano napisał(a):
Mysle poprostu ze organizatorzy meczu to madrzy ludzie i wola 12 tysiecy dobrze zachowujacych sie kibicow na trybunach niz 6 tysiecy grzecznych na trybunach i kolejne 6 tysiecy niekoniecznie takich kulturalnych pod brama!
ziomek1984 napisał(a):Tutaj akurat nie wyobrażam sobie jak by sędzia przerwał mecz i ogłosił walkowera. Chyba "ma rozum" i wie co by się działo po takim fakcie.
problematyk-ziom napisał(a):ziomek1984 napisał(a):Tutaj akurat nie wyobrażam sobie jak by sędzia przerwał mecz i ogłosił walkowera. Chyba "ma rozum" i wie co by się działo po takim fakcie.
w woli sprostowania delegat to może zrobić...
a pytanie mam do CIEBIE spodziewałeś sie takiej decyzji jak padła na widzewie? przypuszczałeś że o flage którą dość często wieszają łodzianie będzie aż taka awantura i takie kroki zostaną podjęte? wiec ja jestem zdania że w Polsce to chyba wszystko się moze zdarzyć... :roll:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników